Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yuri Boykaa

quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

15 gündür çalışıcam dedim sadece 10 soru çözdüm mezuna kalacaz böyle giderse

+1 başlayabildin mi çalışmaya

Bugün başladım
  • Yıllardır ygsye girenlere acıyorduk. Sıra bize ne zaman gelecek diye bekliyorduk .Zaman su gibi akıp geçti ve zurnanın zırt dediği yere geldik !Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darja

Yıllardır ygsye girenlere acıyorduk. Sıra bize ne zaman gelecek diye bekliyorduk .Zaman su gibi akıp geçti ve zurnanın zırt dediği yere geldik !Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.

inşallah dostum hayırlısı olsun
  • beyler tahmini tarih nedir ygs 2014 ün ? çalışmaya bu ayın ortası gibi başlayacağım once bi tatilimi yapıp, bu arada çalışırken nasıl bi yol haritası izliyorsunuz ?
  • Bırakın çalışmayı ben bıraktım daha çok zaman var ocaktan sonra çalışırsınız ygsye
  • Bende buradayım :) Benim hedefim tıp nereden ve nasıl başlamalıyım?
  • 2 gündür boş geçiriyorum. civilization 5'i yüklediğime lanet ettim. toplam 2 saati geçmemiştir çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darja

Yıllardır ygsye girenlere acıyorduk. Sıra bize ne zaman gelecek diye bekliyorduk .Zaman su gibi akıp geçti ve zurnanın zırt dediği yere geldik !Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.

Artık sıra bizde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefini belirleyen var mı benim daha hedefim yok tm ve ya ts den ne denk gelirse ona gireceğim sosyal hizmet yada siyaset ve kamu düşünüyorum iyi bölümler mi
  • quote:

Hedefini belirleyen var mı benim daha hedefim yok tm ve ya ts den ne denk gelirse ona gireceğim sosyal hizmet yada siyaset ve kamu düşünüyorum iyi bölümler mi

Sene içi hep ne okusam diye düşünüp durursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing for the moment

quote:

Hedefini belirleyen var mı benim daha hedefim yok tm ve ya ts den ne denk gelirse ona gireceğim sosyal hizmet yada siyaset ve kamu düşünüyorum iyi bölümler mi

Bir an önce hedef belirlemeliyim ama belirleyemiyorum sözelim iyi ancak tm öğrencisiyim
  • quote:

quote:

quote:

Bir an önce hedef belirlemeliyim ama belirleyemiyorum sözelim iyi ancak tm öğrencisiyim

aynen haci bende senin gibiym sözelim iyi ama sayısal eh işte.tsden de gireceğim.ygs mat çalışıyorum.en çok önemsediğim ders Edebiyat ama extra bir çabayla 50+ istiyorum.Kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

bak şunu diyim.bende derse tam olarak başlamadan netleştirmek istiyorum.Nisan ayı olur ygs biter lysye yakın zamanlarda ne tercih edicem diye düşünürsün.Veya o zamanda geçer tercih zamanı 15 günde , 30/35 hatta 40 yıl yapacağın mesleği seçmek zorunda kalırsın.Mesleklerle ilgili yüzeysel yorumları oku derim ilk önce.Ve okulda meslek testi yapmışlarsa onlarıda bi göz önünde bulundur

• Beyler sıfır temel ile ygs1 de 400 yapmak zor mu ?
    açık liseden mezun biri için 1 sene dersaneye giderek bu puanı yapmak zor mudur ?

bu sene ygs lys'ye girdim ortalama 200-250 civarı birşeyler aldım sayısal temelim hiç yok.dersanede sayısal bölüme yazıldım sizin yorumlarınızıda alırsam kendime ona göre rota çizeceğim.

• Arkadaşlar bazı arkadaşlarım çalışmaya başladılar bile.Benim kafam allak bullak nereden başlamalıyım ygs mı lys mı çalışmalıyım dershane başlayana kadar bılmıyorum.Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Beyler sıfır temel ile ygs1 de 400 yapmak zor mu ?
    açık liseden mezun biri için 1 sene dersaneye giderek bu puanı yapmak zor mudur ?

bu sene ygs lys'ye girdim ortalama 200-250 civarı birşeyler aldım sayısal temelim hiç yok.dersanede sayısal bölüme yazıldım sizin yorumlarınızıda alırsam kendime ona göre rota çizeceğim.

Ygs den gireceksen daha uzun bir süre var çalışarak yaparsın alanın belli zaten fen ve matı bitir türkçeye çalış kitap oku sosyalı çok kasma
  • Merhaba beyler.Bugün itibariyle sıra bize gelmiş bulunmakta.Allah herkese istediği bölümü nasip etsin inşallah.İYİ OLAN KAZANSIN.

• Bu yaz YGS Mat ve YGS-LYS Fiziği bitirebilsek bi hayırlısıyla.
  • Hedef Galataray Hukuk... Eşit ağırlık'ta ilk 200. olmak gerek.
    Güzel bir whatsapp grubu kursak ya arkadaşlar matematik bildiğiniz üzere cok önemli,
    çalışırken direk fotoğraflayıp yollamak ve cevap gelmesi daha bir güzel olacaktır, sıcağı sıcağına...
    ne diyorsunuz?
  • çok üzülüyom sizlere ve arkanızdakilere
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.