Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bilâl

quote:

Orijinalden alıntı: Cruck

quote:

Orijinalden alıntı: Bilâl

quote:

Orijinalden alıntı: Cruck

Beyler bende başladım yavaş yavaş önerebiliceğiniz kaynak var mı ygs için cidden ihtiyacım varda?

Hangi ders hocam?

Matematik geometri ve fizikten kaynak arıyorum ama özellikle geometri önemli pek bi şey bilmiyorum geodan sıfırdan başlıcam .

Hocam geometriden guvender kolay geometri alın sorununuz çözülecek.Matematik için simetri alıp karekok, fem konu özetli final ygs mavi kitap ve ygs lys matematik birey b alabilirsiniz. Fizik gain maltepe alabilirsiniz ben memnun kaldım

Çok teşekkür ettim yarın gidip alıcam kaynakları teker teker

• Selam arkadaslar oncelikle herkese basarilar diliyorum anadolu ogretmen lisesi mezunuyum 2.seneye kaldim ygs lys ortalamam 30ile 35 bin arasi ayrica ek puanimla 4bindeyim ve bogazici matematik ogretmenligine girebiliyorum ancak ilk seneden hayallerimden vazgecmek istemedim hedefim ilk 5bin iyi bir muhendislik ya da tip yazabilirim iki meslege de esit mesafedeyim bu konuyu gordugum icin uye oldum bu da ilk mesajim sorulariniz varsa yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2014 yılı için mezuna kaldım.Tavsiyem forumdan uzak durun,dayanışma felan geçin bunları da işinize bakın.Hakkımızda hayırlısı olsun.
  • puanlama nasıl bu konuda bilgisi olan var mı
    ben uzun zaman oldu en son 2001 de girdim sınava
    eczacılık için mf-3 puanı kullanılıyor ama soru başına puanlama nasıl oluyor bilmiyorum
  • şu soruları çözebilirmisiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_76975146/tm.htm
  • Beyler mezuna kaldım geometri için hangi kaynağı önerirsinizi birey b mi karekök mü ?
  • gabrina G kullanıcısına yanıt
    Yaz tatilinde sadece ygs mi çalışsam daha iyi olur yoksa ygs lys mat geo fizik mi?
  • Beyler matematik temeli kötü olan bırıne ne tavsıye edersiniz ? Ayrıca Sözel kaynaklar içinde tavsiyelerinizi beklıyorum. Alanım Eşit Ağırlık
  • Okul acilana kadar ygs yi tamamen halledin. Soru cozumu olarak demiyorum, temeliniz yoksa veya saglam degilse konulari ogrenin. Kitap olarak da fem simetriyi oneririm yalniz temelinizin cok az da olsa olmasi lazim yoksa yarari olmaz, simetrideki konu anlatimlari hatirlatma amacli konulmus. Sayisal bolumdeyim, bu yaz mat geo fizik kimya biyoloji ygsyi tamamen halletmeyi planliyorum. Okulun acilmasiyla da ygs testleri + lys konularina basliycam. Insallah yetistiririm, hedefim dis ilk 10.000 (dis hekimligi)

Sormak istedigim bir soru da sayisal ogrencisine ygs de edebiyat tarih ve cografya derslerini cozebilmesi icin nasil bir yol izlemesini tavsiye edersiniz. Kaynaklar, konulara calisma falan? Cunku lys de sayisalin yaninda tm uzerinden de sinava girmek istiyorum, psikoloji de var kafamda, nolur nolmaz. Yardimlarinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunuz34

Beyler mezuna kaldım geometri için hangi kaynağı önerirsinizi birey b mi karekök mü ?

karekök 0 al derim cok kolay gelirse de ara sınıf karekoklerı tavsıye ederım 11.sınıfı baya iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY-CX5

Beyler matematik temeli kötü olan bırıne ne tavsıye edersiniz ? Ayrıca Sözel kaynaklar içinde tavsiyelerinizi beklıyorum. Alanım Eşit Ağırlık

matematiğin kötüyse bu yaz öncelikle bunu hallet derim ben zorlandığım derslere aralıksız çalışırım aralıksız dediğim sadece o derse çalışmak final kolay ygs matematik karekök 0 veya fem ilk adım ygs matematik alabilirsin ben finali tavsiye derim sııkılırsan araya edebiyatı sıkıştırırsın dönem edebiyatı ile ilgili kitaplar okumanın faydasını cok gördü arkadaşım sözel kaynaklardan da finalin tarihi femin coğrafyası iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabrina -- 4 Temmuz 2013; 13:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gabrina

quote:

Beyler mezuna kaldım geometri için hangi kaynağı önerirsinizi birey b mi karekök mü ?

karekök 0 al derim cok kolay gelirse de ara sınıf karekoklerı tavsıye ederım 11.sınıfı baya iyidir

Yok geometri seviyem kötü değil orta . Ne çok zor ne de kolay bi kaynak almak istiyorum tam orta seviyenin bir tık daha zor seviyesi olan kaynak arıyorum . Birey B mi Fem mi Final mi Karekök mü
  • isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim mesaj atmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesnet

puanlama nasıl bu konuda bilgisi olan var mı
    ben uzun zaman oldu en son 2001 de girdim sınava
    eczacılık için mf-3 puanı kullanılıyor ama soru başına puanlama nasıl oluyor bilmiyorum

ben de üniversiteye 99 da girdim şimdi hukuk hedefliyorum yaş 32 sizin hedef neresi
  • quote:

karekök
  • Arkadaşlar sayısalım hedefim için sosyal kısmından 25-30net arası birşey yapmam gerekiyor. Bu yaz aradan çıksın istiyorum kısa yoldan nasıl çalışmam lazım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gabrina

quote:

Yok geometri seviyem kötü değil orta . Ne çok zor ne de kolay bi kaynak almak istiyorum tam orta seviyenin bir tık daha zor seviyesi olan kaynak arıyorum . Birey B mi Fem mi Final mi Karekök mü

Birey b yi en son coz derim fem al ben cozmustum bu sene guzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Arkadaşlar sayısalım hedefim için sosyal kısmından 25-30net arası birşey yapmam gerekiyor. Bu yaz aradan çıksın istiyorum kısa yoldan nasıl çalışmam lazım ?

Sayısallar için Körfez Ygs Sosyal Bilimler Konu Anlatımı kitabı var sade ve ince bi kitap onunla çalışabilirsin.Yaprak test ve cep kitaplarınıda kullan kalın konu anlatımı ve soru bankalara boğulma bence sayısalsan.
  • quote:

Arkadaşlar sayısalım hedefim için sosyal kısmından 25-30net arası birşey yapmam gerekiyor. Bu yaz aradan çıksın istiyorum kısa yoldan nasıl çalışmam lazım ?

Konu ozetleri var
    edam yayinciligin onlari al

• quote:

Orijinalden alıntı: Altay.

quote:

Sayısallar için Körfez Ygs Sosyal Bilimler Konu Anlatımı kitabı var sade ve ince bi kitap onunla çalışabilirsin.Yaprak test ve cep kitaplarınıda kullan kalın konu anlatımı ve soru bankalara boğulma bence sayısalsan.

İstediğim net için yeterli gelir sanırım.

Cep kitapları ve yaprak test için hangi yayın önerirsiniz ?

@Gabrina

Yeterli gelir mi acaba Konu özetliya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 4 Temmuz 2013; 15:19:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.