Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7MashedPotatoes

Hedef Galataray Hukuk... Eşit ağırlık'ta ilk 200. olmak gerek.
    Güzel bir whatsapp grubu kursak ya arkadaşlar matematik bildiğiniz üzere cok önemli,
    çalışırken direk fotoğraflayıp yollamak ve cevap gelmesi daha bir güzel olacaktır, sıcağı sıcağına...
    ne diyorsunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_75911892/f_//tm.htm#75911892 Buyur katılabilirsiniz.
  • arkadaşlar sizler hangi kitapları kullanıyorsunuz yazarsanız kitap araştıranlara yardımcı olursunuz
  • Assasin's Creed pişmanlıktır sayesinde dersi boşverdim
  • arkadaşlar şimdi ygs ile lys yi nasıl götürmeliyim aklımdaki en büyük soru bu hangisine ağırlık vermeliyim hangisine daha önce yada daha sonra çalışmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

arkadaşlar şimdi ygs ile lys yi nasıl götürmeliyim aklımdaki en büyük soru bu hangisine ağırlık vermeliyim hangisine daha önce yada daha sonra çalışmalıyım

ben konuları bitir derim yani ön bi hazırlık gibi. zaten fenlerde kimya hariç ortak konu çok
  • Tm'Den ilk 15 bini hedefliyorum sözelden ilk bin aslen tmciyim ama mat geo kötü Tm'den odtü siyaset bilimi ve kamuyu istiyorum sözelden daha seçemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solbek11 -- 2 Temmuz 2013; 17:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Tm'Den ilk 15 bini hedefliyorum sözelden ilk bin aslen tmciyim ama mat geo kötü Tm'den odtü siyaset bilimi ve kamuyu istiyorum sözelden daha seçemedim

ben de aynen senn gibi istiyorum. bu yaz (20 ağustos'a kadar)ygs mat -geo-türkçe bitirip yaz sonunda lys edebiyat ve ygs-sos çalışacağım.
  • Ygs türkçe 35 net sosyal 35 net mat 32 net
    Lys mat 15 net geo 7 net edebiyat 50 net coğrafya 20 net hedefim edebiyat zorluyor şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solbek11 -- 3 Temmuz 2013; 0:31:44 >
  • Beyler bende başladım yavaş yavaş önerebiliceğiniz kaynak var mı ygs için cidden ihtiyacım varda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruck

Beyler bende başladım yavaş yavaş önerebiliceğiniz kaynak var mı ygs için cidden ihtiyacım varda?

Hangi ders hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık la.

Allah yardımcınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.caner

yazık la.

Allah yardımcınız olsun

gelen giden yazık diyor ne var bunda bir sınava gireceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilâl

quote:

Beyler bende başladım yavaş yavaş önerebiliceğiniz kaynak var mı ygs için cidden ihtiyacım varda?

Hangi ders hocam?

Matematik geometri ve fizikten kaynak arıyorum ama özellikle geometri önemli pek bi şey bilmiyorum geodan sıfırdan başlıcam .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilâl

quote:

Hangi ders hocam?

Matematik geometri ve fizikten kaynak arıyorum ama özellikle geometri önemli pek bi şey bilmiyorum geodan sıfırdan başlıcam .

Hocam geometriden guvender kolay geometri alın sorununuz çözülecek.Matematik için simetri alıp karekok, fem konu özetli final ygs mavi kitap ve ygs lys matematik birey b alabilirsiniz. Fizik gain maltepe alabilirsiniz ben memnun kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9 10 11. sınıfta yattım bildiğin yaz tatili başlamadan kendime ygs programı yaptım bitecekti konular ama uyamadım Sürekli matematik çalışıyorum ya da geometri diğer derslere çalışasım gelmiyor. Şu an yazın, dersane başlayana kadar (12 ağustos gibi) ygs lys matematik geometri fizik i bitirmeyi planlıyorum. Ygs Lys matı yarıladım geometri de öyle bi fizik biraz sıkıntı. Önerisi olan?????
  • Türkçe:Güvender
    Sosyal:Fem
    Sayısalcı değilim ama arkadaşım celal aydın yayınlarıyla çok iyi bir puan yaptı.
    Dil:ELS zordur.DİLKO orta seviye ve başlangıc için ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biozts

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.caner

yazık la.

Allah yardımcınız olsun

gelen giden yazık diyor ne var bunda bir sınava gireceğiz

bekle gör kardeş. napak
  • Okullar kapandığından başladım çalışmaya FEM Simetri Mat 1 (1. kitap) ve YGS Kimyanın yarısını tamamladım. Haftada 1 kitap bitirebiliyorum. 1 haftayı biraz geçti çalışmıyorum 5 inde sıkı bir tempo ile başlıyorum. Başarılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende giriyorum bu sene

hedefim dişhekimliği tıp fak yada eczacılık
    ama ilk hedefim eczacılık :) kendi işimin sahibi olmalıyım:)

henüz çalışmaya başlamadım eşim ağustos yada eylülde askere gidecek gitsin başlayacağım ve ona sürpriz yapacağım :)
  • umarım yaşlı bir ablanıza sırt dönmezsiniz :)))))))) aranıza beni de alırsınız
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.