Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk olarak 18 agustosa kadar ygs bitmiş olacak ve 11.sınıftan bazı konular bitecek ilk olarak ygsyi bitirsek eylülden sonra full lys kasıp ygs denemeleri çözsek olur diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

mat1 den temel kavramlara bakiyim dedim çok zorlandım ya hiçbir şey bilmiyormuşum

belki yardımcı olabilir:
    https://docs.google.com/folder/d/0B9nfNX9zXPsbRmtzQm1ESldkWGc/edit?pli=1

usta teşekkür ettim işime yarıycak gibi duruyor :)
  • Bu sene burada baya vakit geçirecek gibiyim Herkese şimdiden kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.I.W.A.L.Y

Merhaba arkadaşlar ben de 2012'de girdim sınava ama bölümümden memnun olmadığım için ( Dokuz Eylül - Kamu Yönetimi ) , bu sene sıkı hazırlanıp Koç Üniversitesi - İşletme ya da Yeditepe Hukuk hedeflerinden en az birini tutturmaya çalışacağım. Şimdi benim bir sorum olacak , maddi olarak orta gelirli bir aileyiz o yüzden vakıf üniversitesinde malum durumlardan dolayı ( maddiyat yani beyler) problem yaşar mıyım ? Yani tamam kompleksli biri değilim kesinlikle ama yine de böyle olayların başıma gelmesini istemem.

edit : Unutmadan Tm'ler YGS fene nasıl çalışmalı ? Yardımcı olabilecek sayısal arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

yeditepe hukuk tavsiye ederim gerçekten çok iyi sorun yaşamazsın o bölümde arkadaşlarım var memnun olmayan görmedim zaten yeditepede diş ve hukuk özellikle çok iyi imkan varsa tercih etmelisin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorakimüh

quote:

Merhaba arkadaşlar ben de 2012'de girdim sınava ama bölümümden memnun olmadığım için ( Dokuz Eylül - Kamu Yönetimi ) , bu sene sıkı hazırlanıp Koç Üniversitesi - İşletme ya da Yeditepe Hukuk hedeflerinden en az birini tutturmaya çalışacağım. Şimdi benim bir sorum olacak , maddi olarak orta gelirli bir aileyiz o yüzden vakıf üniversitesinde malum durumlardan dolayı ( maddiyat yani beyler) problem yaşar mıyım ? Yani tamam kompleksli biri değilim kesinlikle ama yine de böyle olayların başıma gelmesini istemem.

edit : Unutmadan Tm'ler YGS fene nasıl çalışmalı ? Yardımcı olabilecek sayısal arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

yeditepe hukuk tavsiye ederim gerçekten çok iyi sorun yaşamazsın o bölümde arkadaşlarım var memnun olmayan görmedim zaten yeditepede diş ve hukuk özellikle çok iyi imkan varsa tercih etmelisin derim.

Hocam değişti hedefler. Yine de sağol.

• arkadaşlar size bi tavsiye, mat1 çalışın ama çok ağırlık vermeyin ilk hedefiniz türkçe,sosyali bitirmek olsun onları bitirdikten sonra geometriye başlayın (tm iseniz, fenseniz bilemem ne yapılıor)
    neden diceksiniz, şöyle açıklayım sosyal ve türkçe sene içinde zaman kaybı oluyor özelliklede sosyal.. çünkü sosyal uzunca bi ders ve kendinizi her açıdan yazın geliştirirseniz sene içi çok rahat edeceksiniz arkadaşlar. geometri de de üçgenleri bitirin zaman kalırsa dörtgenlere başlayın ama size tavsiye üçgen-dörtgen-çember-daire bu konuları bitirin, çok rahat edeceksinizki sene içinde katsayısı ve soru sayısı yüksek olan matematige zaman kalsın

Bende 11.sınıfta 11 konularını+Türkçe+mat1 i bitirmiştim, şimdi mat1 den soru çözüorum bu yaz sosyali bitirdim kapsülden deneme çözüyorum (36-37 net çekiorum genelde, kolaymı anlamadım yoksa iyimiyim?) şimdi amacım mat1 den soru çözüp her gün ort 100 soru, geometri çalışacağım :P abancan geoya eglencelide ha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorakimüh

quote:

Hocam değişti hedefler. Yine de sağol.

yeni hedefler ne merak ettim

• es. arkadaslar
    bazı dershanelerde hocalar ; gelecek sene mat 2 de bir çok konunun sadeleştirileceğini söylüyor örneğin mat 2 de karmasık sayıların tamamen çıkartılması gibi..böyle bir duyum alanınız var mı ? eger dogruysa bu konulara boşuna çalışmayalım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimilyanus

es. arkadaslar
    bazı dershanelerde hocalar ; gelecek sene mat 2 de bir çok konunun sadeleştirileceğini söylüyor örneğin mat 2 de karmasık sayıların tamamen çıkartılması gibi..böyle bir duyum alanınız var mı ? eger dogruysa bu konulara boşuna çalışmayalım ...

müfredat değişti ama benim bildiğim onlar sadece bu yıl başlayacak olanları etkiliyor diye.
    Bu arada konu çalıştıktan sonra kaç tane soru çözüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimilyanus

es. arkadaslar

Aynisini bende duydum. Ancak benim duydugum bu sey 9. sinifa baslayacak olan kardeslerimizi etkileyecek 4 sene sonra girecekleri sinavda

• Arkadaşlar çalışmaya başlayan arkadaşlar varsa günde ne kadar çalışıyorsunuz ben günde 3-4 saat çalışıyorum ama hedefim yavaş yavaş 6-7 saat yapmak fakat sene içinde sıkılırsın diyenler var 3-4 saat yeterli diyorlar siz ne düşünüyorsunuz MF öğrencisiyim matematik hariç temelim iyi hedef ilk 2000 tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Ygs hedefim
    Türkçe 36 Net
    Sosyal 37 Net
    Mat 33 Net
    Fen 4 Net
    Lys hedefim
    Mat 38 Net
    Geo 12 Net
    Edeb 48 Net
    Coğrafya 20 Net
    Tarih 40 Net
    Coğrafya-2 12 Net
    Felsefe Grubu 25 Net
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Ygs hedefim
    Türkçe 36 Net
    Sosyal 37 Net
    Mat 33 Net
    Fen 4 Net
    Lys hedefim
    Mat 38 Net
    Geo 12 Net
    Edeb 48 Net
    Coğrafya 20 Net
    Tarih 40 Net
    Coğrafya-2 12 Net
    Felsefe Grubu 25 Net

Lys mat 38 değilde 45 de ona ne kadar büyük hedef o kadar çok başarı:)

• Arkadaşlar merhaba, ben birkaç gündür düzenli matematik çözüyorum fem konu anlatımlıdan ama bilirsiniz, ygs matematiği çok sıkıcı olduğu için bir de konu anlatımını incelemekle uğraşmak istemiyorum. Şu ana kadar hiç konu anlatımına bakmadan çözdüm testleri ve az çok bir şeyler yapabiliyorum. Sizce konu anlatımlarına da bakmalımıyım? :)
  • arkadaşlar 2014 e hazırlananlar olarak tecrübelilerden yardım için bir konu açtım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_77065705/tm.htm
    takip edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrM

Arkadaşlar merhaba, ben birkaç gündür düzenli matematik çözüyorum fem konu anlatımlıdan ama bilirsiniz, ygs matematiği çok sıkıcı olduğu için bir de konu anlatımını incelemekle uğraşmak istemiyorum. Şu ana kadar hiç konu anlatımına bakmadan çözdüm testleri ve az çok bir şeyler yapabiliyorum. Sizce konu anlatımlarına da bakmalımıyım? :)

dostum bence internetten test çözümü izle ya da çok örnekli bir kitabın varsa ona bak, konu anlatım yerine farklı soru tipleri görürsün
    konu anlatımında çok bir şey yok ygs matın
  • es. a arkadaslar cevaplarınız için tesekkurler seneye o zaman aynı sistem devam bu arada 2015 te açık uçlu sorular gelecek deniyor insaallah kalmayız 2015 de .. 2015 te böle olacağı kesin mi ?
    bir sey daha sormak istiyorum ..
    aramızda lys kimya ve lys fiziği iyi olan var mı ... ?
  • Kimyam iyi sayılır da fizik ııh

• yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

15 gündür çalışıcam dedim sadece 10 soru çözdüm mezuna kalacaz böyle giderse

+1 başlayabildin mi çalışmaya
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.