Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu sıcaklarda falan hiç çalışasım gelmiyor.Böyle ancak içim hırsla dolacak ki öyle adam akıllı çalışacağım.Bazen YGS'ye baıkyorum sınava kolay geliyor mutlu oluyorum.Ama sıra çalışmaya gelince bütün motivasyon bitiyor.Bir de erkene alınma ihtimali falan var.Kötü oluyorum.Zaten LYS boru gibiymiş.En çok de ondan korkuyorum.Yani yapamazsam diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

Beyler bu sıcaklarda falan hiç çalışasım gelmiyor.Böyle ancak içim hırsla dolacak ki öyle adam akıllı çalışacağım.Bazen YGS'ye baıkyorum sınava kolay geliyor mutlu oluyorum.Ama sıra çalışmaya gelince bütün motivasyon bitiyor.Bir de erkene alınma ihtimali falan var.Kötü oluyorum.Zaten LYS boru gibiymiş.En çok de ondan korkuyorum.Yani yapamazsam diye korkuyorum.

Dinle beni, ben senin hatana düştüm, yani zaten bu saatten sonra bı bok olmaz dedim ve calısmadım, ygs ye 14 gun kala , ıcıme hırs geldı ve calısmaya basladım. YGS 50k ya girdim, 2 ay da lysye calısabıldım onda kotu gectı 60 k ya dustum :) Sımdı kı aklım olsa sımdı baslardım calısmaya ve korkma sadece basla, 2 ay sonra güvenn gelir kendine.
  • arkadaşlar bir çok başlık açıldığını gördük kitap tavsiyesi için, şunu öğrendim derece yapmak isteyen biri piyasadaki tüm kitapları çözmek zorunda, başka da bi yolu yok sanırım, her yayından her dersten çözmeli, derece yapan böyle yapıyor
  • FEM 10 YGS denemesi 1.sini yaptım
    TR 3y
    Mat 1y
    Sosy 9y
    fen 3y 1b
    net:139
  • Başladık bakalım konuları bitirmeye haydi hayırlısı oolsun.
    Hedef KTÜ TIP FAKÜLTESİ (:
  • matematik simetri 1. kitabın sonlarındayın daha. biyoloji falan nasıl biticek hiç bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogumGunuCocugu

Başladık bakalım konuları bitirmeye haydi hayırlısı oolsun.
    Hedef KTÜ TIP FAKÜLTESİ (:

aynen hocam benim de yolumuz açık olsun

GİTME YA ORASI KÖTÜ
    RAKİP ELEME ÇABASI VOL1
  • ilk basta konular bıtsınde bakalım
  • Ben de varımda yeniyim forumda srekli habe almak istiyorum.Nasıl yapacağım.Özellikle kanak sıkıntısı yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

matematik simetri 1. kitabın sonlarındayın daha. biyoloji falan nasıl biticek hiç bilmiyorum.

Bende daha obeb-okekteyim işimiz zor baya
  • Bırakın beyler çalışmayın gençliğinizi boşa harcamayın rahatınıza bakın takmayın bu kadar sadece sayısalcılar çalışsın tm ve sözelciler çalışmayın ve girmeyin sınavı
  • Önerebileceğiniz bir deneme seti var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruck

quote:

matematik simetri 1. kitabın sonlarındayın daha. biyoloji falan nasıl biticek hiç bilmiyorum.

ben daha hiç başmadım ben napıyım Şu gif tam uyar heralde buraya '''' Simetri mat fen geo ygs setini aldım internetten yarın gelecek başlayalım bizde bakalım

• quote:

quote:

tahminime göre bu ayın sonunda matematik bitecek. sonra dershanedeki sınava 2 hafta kala biyolojideki ezber konularını çalışcam. fiziği de 3-5 biliyoz. kimya bakamayacam galiba :( olum günde 3 saate yakın çalışıyorum bu kadar oluyor. bence gayet de fazla yaz için ama yetmiyor
  • Ben de fem simetri setinden çalışıyorum ve bütün dersleri beraber götürüyorum.Dersane bi tablo gibi bişey verdi yazı 3 parçaya bölmüşler herbiri 3 hafta kadar 20 ağustos ta bitiyor. bütün derslerden 3-5 konu bitmesi gerekiyor her 3 haftada bir tabloda yazıyor onlar. Femdeysen sizin dersanenin de vermiş olması lazım öyle bişey ona uy bence hepsini beraber götürmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nafaryus -- 5 Temmuz 2013; 0:26:36 >
  • Başla ya yavaştan zaten bunları biz bitirene kadar ... Dershaneler başlamadım sayısallar bitse on numara olur aslında

@Trident682

Plan falan yaptın mı sen ben kafama göre çalışıyorum ?

@vmaskesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Britain

Ben de fem simetri setinden çalışıyorum ve bütün dersleri beraber götürüyorum.Dersane bi tablo gibi bişey verdi yazı 3 parçaya bölmüşler herbiri 3 hafta kadar 20 ağustos ta bitiyor. bütün derslerden 3-5 konu bitmesi gerekiyor her 3 haftada bir tabloda yazıyor onlar. Femdeysen sizin dersanenin de vermiş olması lazım öyle bişey ona uy bence hepsini beraber götürmek gerek.

dostum bi matematikte 25 konu varmış. 3 haftada 3-5 konuyla nasıl bitiricen dostum? ya da şu ders programını bana özelden atar mısın?
  • quote:

Ben de fem simetri setinden çalışıyorum ve bütün dersleri beraber götürüyorum.Dersane bi tablo gibi bişey verdi yazı 3 parçaya bölmüşler herbiri 3 hafta kadar 20 ağustos ta bitiyor. bütün derslerden 3-5 konu bitmesi gerekiyor her 3 haftada bir tabloda yazıyor onlar. Femdeysen sizin dersanenin de vermiş olması lazım öyle bişey ona uy bence hepsini beraber götürmek gerek.

Bende alabilir miyim dostum feme gidiyorumda kaybettim heralde
  • quote:

quote:

ben maltepedeyim bize öyle bir şey verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: furkano

quote:

quote:

ben maltepedeyim bize öyle bir şey verdiler

Elinde varsa bana atabilir misin ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.