Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cruck

quote:

Orijinalden alıntı: furkano

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Britain

Ben de fem simetri setinden çalışıyorum ve bütün dersleri beraber götürüyorum.Dersane bi tablo gibi bişey verdi yazı 3 parçaya bölmüşler herbiri 3 hafta kadar 20 ağustos ta bitiyor. bütün derslerden 3-5 konu bitmesi gerekiyor her 3 haftada bir tabloda yazıyor onlar. Femdeysen sizin dersanenin de vermiş olması lazım öyle bişey ona uy bence hepsini beraber götürmek gerek.

Bende alabilir miyim dostum feme gidiyorumda kaybettim heralde

ben maltepedeyim bize öyle bir şey verdiler

Elinde varsa bana atabilir misin ?

yarın atabilirim

• Tamamdır bekliyorum mesajını
  • quote:

Orijinalden alıntı: URNROOY

FEM 10 YGS denemesi 1.sini yaptım
    TR 3y
    Mat 1y
    Sosy 9y
    fen 3y 1b
    net:139

hocam müthiş başlamışsın mezun degilsen helal olsun :)

ben en son mayıs gibi çözdüğümde 110du amacım sene başlamadan 130lara çekebilmek ama türkçe hariç sözel çalışmıyorum sizce hata mı ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Bırakın beyler çalışmayın gençliğinizi boşa harcamayın rahatınıza bakın takmayın bu kadar sadece sayısalcılar çalışsın tm ve sözelciler çalışmayın ve girmeyin sınavı

Rakip Eleme Vol1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eveeet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler mat 1 için soru bankası öneriniz var mı fem konu özetli bitti farklı bi kaynak tavsiyeniz var mı ? geliştirecek türden bişey lazım
  • YGS için Kimya, Biyoloji ve Geometri'yi FEM Simetriden çalışıyorum.

Fizik içinse elimde fdd var. Bunlardan konuları çalışıp testlerini bitirip tekrar amaçlı palme kimya ve fizikten de testleri çözüyorum.

Fizikten ek olarak elimde Ekip yay. tümü çözümlü soru bankası var. (İşime yaramıyor desem yalan olur)

Türkçe için Güvender Konu Anlatımlı

Matematik içinse elimde Birey A,B, Karekök 1-2 ve FEM konu özetli var.

Herkese iyi çalışmalar.
  • Bugün kargodan yeni geldi fem 8li ygs, dayanamadım ilkini yaptım. Soruları 10'luya göre daha zor ama daha iyi yaptım bunda :)

Türkçe 4Y
    Matematik Tam
    Sosyal 4Y 2B
    Fen 3Y
    Net: 144,25
    ygs1 puan: 477,838
    ygs2 puan: 474,052
  • Bi tek ben mi bu kadar düşük yapıyorum ya 100 e gelemedi daha netim
  • Kartezyen turuncu seri fasiküllerinden konuyu çalışıp ardından simetriden soru çözüyordum ama bazı konuların fasikülleri çıkmamış.Antrenmanlarla matematik var ama o da yetersiz geliyor simetri için.Konu çalışmak için ne önerirsiniz ygs matematik için?
  • Arkadaşlar çalışma programı hazırlayanlar örnek paylaşabilirlermi? İzmirde dershane olarak ne önerirsiniz bireye gittim ve pek memnun kalmadım. Birde kaynak önerisi alabilirsem çok iyi olur.
  • quote:

Bi tek ben mi bu kadar düşük yapıyorum ya 100 e gelemedi daha netim

yalnız değilsin
  • Bu netleri nasıl yükselticez yav , ygsyi bi bitiriyimde bakıyım sonra gene yükselmiyosa olduğu kadar

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruck -- 5 Temmuz 2013; 22:33:50 >
  • Arkadaşlar 2014 te sınav sistemi değişecek mi değişecekse nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Önerebileceğiniz bir deneme seti var mı?

Bir yardım etseniz
  • Soru yardımlaşması için aktif bir whatsapp grubu var mı ?
  • arkadaşlar whatsapp grubu yerine MessageMe grubu kurabiliriz zaten pin veriyor telefon numarasına gerek kalmıyor. Eğer istersenin özel mesaj atın 6-7 kişiyi geçerse açalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene buraya konu açmıştım 3 ay tatilde ygs konuları bitermi diye (10.sınıf yaz tatili) o zaman çalışmadım :( ama 11. sınıfın başında başladım mat. çalışmaya ve matematiği problemler hariç yaladım yuttum. Ygs sosyal kısmıda bitti sayılır tek coğrafya kaldı. Ve Türkçe paragrafları bitirdim. Meslek liseliyim ve alan içi Bankacılık seçicem sizce 360 puan almak zor olur mu ? (Ygs-6) Lys düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

arkadaşlar whatsapp grubu yerine MessageMe grubu kurabiliriz zaten pin veriyor telefon numarasına gerek kalmıyor. Eğer istersenin özel mesaj atın 6-7 kişiyi geçerse açalım.

messageme olursa katılırım.
  • Arkadaşlar birisi cevap verebilirmi? Burada 2014 sınavına hazırlanıp sınav sis bilen birisi yokmu? Söyleyecekleriniz 3.seneye kalıp kalmayacağımı belirleyebilir?lütfen birisi yardımcı olsun

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.