Şimdi Ara

2014 YGS-LYS Müfredatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2014te sınava girecekler için müfredatın,2013ten farkı var mı? Varsa hangi dersten hangi konular?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip
  • Henüz 2013 müfredatı bile tam ayarlanmadı. Şimdi 2014'ten bahsetmek çok yanlış olur. Biraz sabırlı olalım.

• 3 ay önce 2014 teki sistemi değiştireceklerini söylüyordu meb bakanı.
  • Bu ülkede hiç bir şey belli olmaz. Dersaneler kapatılacak dendi(tayyip-fg çatışması ayrılığı,çift başlılığı)ancak seneye için dersane kayıtları dolacak bile.
    bu arada yarın,başbakanımıza rapor sunacaklarmış dersaneler ile ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

Bu ülkede hiç bir şey belli olmaz. Dersaneler kapatılacak dendi(tayyip-fg çatışması ayrılığı,çift başlılığı)ancak seneye için dersane kayıtları dolacak bile.
    bu arada yarın,başbakanımıza rapor sunacaklarmış dersaneler ile ilgili.

Ömer Dinçer'in Dershaneler neden kapatılıyor sorusuna verdiği cevap şöyle; "Dershaneler, üniversite sınavına girişte fırsat eşitsizliği oluşturuyor." ...

Öncelikle eşitliği nereden anlamış bu adamlar orasını çıkaramadım. Bu ülkenin aydınlara, vasıflı toplumlara ihtiyacı varsa bu eğitimden geçer. Daha fazla vasıflı toplum istiyorsak o zaman eğitimin önü kesilmemeli. Haa parası olmayan okuyamıyor onun günahı ne derseniz, bence bu görüş eğitimde ayrı tutulmalı. O kadar halkçılığa önem veriyorsa devlet düşük puanlarla hatrı sayılır bölümlere öğrenci alan vakıf üniversitelerinide kapatsın. Eğer eğitimde eşitlik istiyorlarsa bunu yapmalılar, parayı basan giriyor? Ne dershaneler nede vakıf üniversiteleri kapanmasın tabiki de amacım eleştiri yapmaktı. Ben 2007-2008 de 2 sene dershaneye gittim açıkcası bir yararını da görmedim.

Sonrasında, zaten öğretmen ataman yok durum vahim. Atanamayan öğretmenler dershanelerde yok paraya geçinmeye çalışıyor. Eee sen buralarıda kapatırsan ne yapacak o kadar öğretmen? Afedersinizde s.çtıklarını iyice sıvayacaklar tek anladığım bu benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 21 Şubat 2013; 1:18:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.