22.974 mf3 sıralamam vardı, tıp istiyordum. ailem bir şekilde bulup buluşturup özel tıpa gönderme kararı aldı, Ankara'da ki özel tıplardan hiçbiri gelmez diyordum o yüzden tercihimi eve yakın şehir olan Konya'dan yani Mevlana tıpdan yana kullandım. ilk tercihime %25 burslu ücretli mevlana tıpları yazıp altına eczacılıkları sıraladım. Ben, ailem, arkadaşlarım herkes geleceğine kesin gözüyle bakıyorduk ama GELMEDİ. Bugün puan tablosuna bakarken hayatta gelmez dediğim Ankara Turgut Özal Tıp'ın 13 puan altımda kaldığını gördüm. Gençler siz siz olun, asla bir yeri bu hayatta gelmez, ya da ölü tercih olur gereği yok diye yazmamazlık etmeyin. Şimdi çok yorucu bir dönemin içine giriyorsunuz size işin en zor kısmı bu gelebilir, ama inanın ki doğru tercihler yapıp istediğiniz bölümlere yerleştiğinizde tüm senenin yorgunluğu üstünüzden gittiği gibi, yanlış tercih yaptığınızda da bu yük bin misliyle omzunuza biniyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme