Şimdi Ara

2014 Yılı DSG düzeltildi mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
19.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam DSG sorunlu ama abartmayın. Kullanıcı hatası olmadığı sürece biraz baskı yaparak değişim yaparlar. Yeter ki siz Hakkınızı savunmaktan aciz kalmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apomania A kullanıcısına yanıt
    Aklıma ilk gelenleri yazdım fiyatı baz almadım. 116d veya Edler de gayet iyi 2015 model bayiilerin elinde hala var, biraz bastırınca stoklarımıza bakalım deyiveriyorlar..A veya B seri de fiyat dahilinde sağlam otm.vitese alternatif olabilir ama ben şahsen dci motorlu araca o kadar para vermenizi tavsiye etmiyorum.

• ıstanbul da yaşıyorum. bulundugum muhıt tek serıt bır yoldan olusuyor doğal olarak 10km lık mesafeyı 1 saatte falan ancak gıdebılıyorsunuz.
    cevre soakklarda oturan dsg lı arac sahıbı arkadaslarımın tamamı sanzıman değiştirdi bir çoğu elden çıkardı. komşum 3 defa 2012 passat a dsg değiştirtti.
    aynı sekılde samsun sınop ordu tarafta oturan dsg sahıbı akrabalarıma sordugumda ıse dsg sorunu yasayan 1-2 kişi oldugunu ve trafıgın hıc olmadıgını soyledıler.
    velhasıl, trafık var dıye otomatık alıyoruz ama otomatık(dsg) benı trafıkte kullanma dıyor. olayın aslı budur
  • Yogun trafik ve isiklarda n ye atarsaniz sanzimani rahatlatip omrunu uzatirsiniz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

2014 pasat comfortline dsg almak üzereyim 40binde servis bakımlı benzinli

Alayım mı elimize vermezler dimi DSG yi

Ben servis bakımli 57.000 deki passatin DSG sini kucagima almistim. Bir dene istersen şansini. Sonucunu burada paylaşırsın

hocam alkisladim boyle bir tasi gedigine koyma gormedim uzun zamandir.

işte bunu bizim coğrafyanın insanı görmek yerine

kullandığı markaya hakaret sayıp farklı yerlere çekiyorlar.

kronik arızalı işte bu ürünü alan herkes bu gerçekle yüzleşecek..

yok çok satıyormuş sıra varmış o almak isteyenlerin problemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Ben daha önce de sanırım sana boyundan büyük konuşmalar yapmamanı söylemiştim,bunu her söylediğimde de arazi olmuştun dostum.
    Yine söyleyeyim,hani biniyorsun ağırına gidiyor ama,
    DSG sorunlu bir şanzıman,ve bunu da dünyanın en rezil distribütörü pazarlıyor.
    itirazın varsa buyur dsg sorunu düzeltildi falan yaz foruma,haa unutmuşum gerçi konu açmak cesaret gerektiriyor değil mi,adamın konusunun altına şaak diye bunu yapıştırırlar sonra:
    A VW spokesman has commented on 8 May 2013, saying that the hot and humid climate mixed with the traffic chaos makes the DSG incompatible while not revealing the problem that would occur. VW further says that the DSG gearbox would need a fair amount of cooling by the wind to work efficiently.
    Hani sonra millete f1 şanzıman diye övüp övüp 5 bini görünce vw ye bayılıyom ama doğuştan nefret ediyom tarzında geri vitesli isyan konuşmaları yapıyorsunuz ondan dedim.
    Onun için sen kendin itiraf ettiğin gibi,hani bindiğin markaya fanatiklik yapıyormuşsun ya onun gibi,kendi yolunda ilerle,biz kendi yolumuzda.Burdaki garibanı uyarmak vatandaşlık görevidir,varsa cesaretin kardeşim hiç bişeycik olmaz garantisiz de binersin tık demez ben kefilim yazarsın,gönderirsin 5 binlik kefalet belgesini,adam rahaat rahat biner bazatına.Tamam mı canımsın?

çok güzel bir açıklama olmuş alın gönül rahatlılığıyla binebilirsiniz zihniyetine karşın..

şikayet var ı bir açın bakalım destan oluyor valla

düşman gözlüğü yakıştırmasıda çok komik ayrıca

böyle bir savunma acizce

forumda DSG li araç garantili binilir sonrası sat kurtul kime alan insanlara yazık değilmi..

el insaf

• quote:

Orijinalden alıntı: Apomania

Hocam hazır bulduk sizi, 120 bin bandında otomatik ve dizel ve sıfır olmak şartıyla hangi aracı önerirsiniz.yokuşlarda bırakmayacak bi araç tavsiye eder misiniz?

bmw 1 serisi var pejo motorlu

pejo motoru sizi ezmeyecekse tercih edilebilir.

ezme kısmını alman aracına fransız motorunu yakıştıramayan zihniyete yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Yogun trafik ve isiklarda n ye atarsaniz sanzimani rahatlatip omrunu uzatirsiniz ;)

dostum sen daha konusuyomusun ya?

• Türkiye çoğu AB ülkesine göre sıcak iklime sahip. DSG problemi daha fazla görünüyor.
  • Geçen sene sıfır caravelle aldım 140 hp dsg.100.000 tl. Bu sene ilk bakimini yaptırdım çıktım gelirken 2. vitesten 3 e geçerken titreme yapmaya başladı ara sıra, neyse dedim geçer ama bi türlü geçmedi her zaman yapmıyor ara ara yapıyordu. Acayip canım sıkıldı servise randevu almadan gitmiştim 2 saat bekledim sadece deneme sürüsü yapalım istedim ustayla neyse servis şefi geldi kayıt ediyor ediyor ne yazıyorsun dedim dsg sorunu, dedim daha bakmadın olsun lambasını bile ellesem yazarım dedi sür bak sorunluysa oyle yaz dedim yok olmaz dedi ama, adama dsg de sorun olabilir mi 2 den 3 e titreme yapıp geçmeye başladı dedim sanki kötü bisey söylemişim, yazma bisey arabayı elleme birak dedim çıktim, bu arabaların dsg sinde sorun yok dedi bana, e dedim inernet yıkılıyo dedim hiç oralı olmadı. Ilan verdim bir hafta içinde arabamı sattım 100 e aldım 99 gibi bi rakama sattım. Bu arada aracım 12.000 km de idi 10 seneden fazla da hep otomatik araç kullanıyorum ve çok ama çok itinalı ve temiz kullanırım araçlarımı. Aracım güzel konforlu kaliteli ve yakıt olarak iyidi eminim diğer vw lerde öyle ama bu dsg nasıl bisey böyle 12.000 de araçda titreme yapmaya başlıyor tüm şanzımanı garatiden değiştirsen ne olur niye bunu millete satıyorsun be arkadaşım. Arkadaşım da jetta var onu aradım bende böyle bisey oldu dedim bende de 1 den 2 ye geçerken yapiyo dedi servise kontrol ettirmiş sorun yok normal demişler. Kimse dsg yi ve vw savunmasın , bu kadar çok sorun çıkaran bi sistemi satmıcaksın o kadar. Düşünüyorum yıllar geçtikçe bu alınan dsg li araçlar nasıl olacak, ha şöyle de bi durum var dsg si değişen araçlarda sanki bi daha sorun olmuyor gibi bunuda anladım bi türlü.

• Akrabamız yeni sıfır caddy almıştı 2014 de. Onların ailesi ve bizim aile başka arabayla marmarise gidiyorduk. Sıfır caddy izmir tarafında arıza verdi ve o sıcakta saatlerce servis beklediler. Mecbur bizde bekledik.

Doğuşu arayıp geçici araç istediler, caddyi çektiler servise. Doğuş ticari araç diye geçici araba vermek istemiyordu çok dil döküp sert konuştuktan sonra ataba göndermişlerdi.

Kısacası ve pişmanlıktır. Arabasız kalırım yine vw almam.

• Sıfır Dsg'de kavrama değişimi ya da hemen satış yaparak bu illetten kurtuluyor millet, 3-5 seneye kavraması değişmemiş Dsg'li kalmayacak sanırım. Çevremde otomatik araç alacak 3-4 kişiyi bu konuda engelledim

• hala aynı sorunlar devam ediyor.saatli bomba dsg
  • DSG şanzımanlı araçlar bir de çok fazla eskimedi henüz. Bir 10 yılı doldurdursunlar siz o zaman seyreyleyin gümbürtüyü. O zaman değişim masrafını da kimse karşılamak istemiyecek. Milli servet bu araçlar çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met_ka

Geçen sene sıfır caravelle aldım 140 hp dsg.100.000 tl. Bu sene ilk bakimini yaptırdım çıktım gelirken 2. vitesten 3 e geçerken titreme yapmaya başladı ara sıra, neyse dedim geçer ama bi türlü geçmedi her zaman yapmıyor ara ara yapıyordu. Acayip canım sıkıldı servise randevu almadan gitmiştim 2 saat bekledim sadece deneme sürüsü yapalım istedim ustayla neyse servis şefi geldi kayıt ediyor ediyor ne yazıyorsun dedim dsg sorunu, dedim daha bakmadın olsun lambasını bile ellesem yazarım dedi sür bak sorunluysa oyle yaz dedim yok olmaz dedi ama, adama dsg de sorun olabilir mi 2 den 3 e titreme yapıp geçmeye başladı dedim sanki kötü bisey söylemişim, yazma bisey arabayı elleme birak dedim çıktim, bu arabaların dsg sinde sorun yok dedi bana, e dedim inernet yıkılıyo dedim hiç oralı olmadı. Ilan verdim bir hafta içinde arabamı sattım 100 e aldım 99 gibi bi rakama sattım. Bu arada aracım 12.000 km de idi 10 seneden fazla da hep otomatik araç kullanıyorum ve çok ama çok itinalı ve temiz kullanırım araçlarımı. Aracım güzel konforlu kaliteli ve yakıt olarak iyidi eminim diğer vw lerde öyle ama bu dsg nasıl bisey böyle 12.000 de araçda titreme yapmaya başlıyor tüm şanzımanı garatiden değiştirsen ne olur niye bunu millete satıyorsun be arkadaşım. Arkadaşım da jetta var onu aradım bende böyle bisey oldu dedim bende de 1 den 2 ye geçerken yapiyo dedi servise kontrol ettirmiş sorun yok normal demişler. Kimse dsg yi ve vw savunmasın , bu kadar çok sorun çıkaran bi sistemi satmıcaksın o kadar. Düşünüyorum yıllar geçtikçe bu alınan dsg li araçlar nasıl olacak, ha şöyle de bi durum var dsg si değişen araçlarda sanki bi daha sorun olmuyor gibi bunuda anladım bi türlü.

bu kardeşiniz de diyor ki adam gibi kullanmıyorsunuz arabayı,dsg yi adam gibi kullanın bişicik olmaz diyor
    değil mi @NightGuardian dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Ocak 2016; 10:38:45 >

• Araçlar eskise bile millet bakım için servislere gidecek niye çünkü dsg arıza yaparsa degistirebiliyim diye her türlü kazanan vw ve doğuş oluyo çok sevdigim bi marka vw ama artık gözümde o kadar küçüldü ki bi zerre değer vermiyorum. Alan arkadaşlara kesinlikle bisey diyemem herkezin beğenisi ama araç ne zaman sorun çıkaracak diyede stress içinde yaşayamam.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Adam gibi kullanım nasıl oluyor bilmiyorum, dsg liler şöyle yapıyor şehir içine girince manual e alıp öyle kullanıyor çok kullanırsa dur kalk bi kac saat gibi durdurup dinlendirip sonra yola devam adam gibi kullanım bu sanırım oldu olacak vw dsg li araç alanlara trafikde ve uzun yolda arıza vermesin diye nasıl kullanılır eğitim versin biz bilmiyoruz ya araç nasıl kullanılır yaşım 37 bu arada.

• Almayın çöp, alanlar da parasını çöpte bulmuştur kesin...

• 14 bin postu nasil kastiginizi simdi anladim :)

• NightGuardian kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen bunlara uyma ..arabadan anlamazlar hiçbiri..daha ne yapacaklarını bile bilmezler DSG li VW le..çoğu aracı çalıştırıp utanmadan trafiğe çıkmışlardır ondan sonra DSG m bozuldu şu bu ..olacak tabi cahillik hoşgör.. Bir de kalabalık trafiğe çıkartıyorlar nemli ortam filan bozuluyor hali ile ..üst teknoloji bu herkesin kullanımına açarsan böyle olur elbet..bak bende de var hiçbirşey oluyor mu?? garajda tutuyorum sabah akşam içine oturup çalıştırıp keyfini çıkarıyorum..hadi kal sağlıcakla
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.