Şimdi Ara

2014 Yılı DSG düzeltildi mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
0
Favori
19.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda fazlasiyla abartiyolar hocam gonul rahatlogiyla alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım durum,bayinin dediğine göre;golf audi s tronic,passat,leon ve hatta porsche dsg kullanıyor.madem o kadar sorunlu millet niye bu kadar dsg li alıyor.golf Passat jetta tek başına 75 bin üstünde totalde satmış.yarısından fazlası dsg??

• quote:

Orijinalden alıntı: Apomania

Benim anlamadığım durum,bayinin dediğine göre;golf audi s tronic,passat,leon ve hatta porsche dsg kullanıyor.madem o kadar sorunlu millet niye bu kadar dsg li alıyor.golf Passat jetta tek başına 75 bin üstünde totalde satmış.yarısından fazlası dsg??

Cidden bayinin lafına inanıyor musunuz? Herhalde size biz dünyanın en sorunlu şanzımanını satıyoruz demeyecektir:)
    Çok basit mantık bile yeterli. Sorunlu diye tabir edilen DGS tipinin 250 nm 'e kadar dayanıklı olduğu üreticisi tarafından belirtiliyor. Peki audi, Porsche'de 500 nm torklu araçlarda aynı tip DSG kullanılması ihtimali var mı?. Onlarda kullanılan şeyin sadece adı aynı. Nasıl ki TSI motor dediğinizde 110 bg olan da var 280 bg olan da var. Size göre 2'si aynı motor mu oluyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

Benim anlamadığım durum,bayinin dediğine göre;golf audi s tronic,passat,leon ve hatta porsche dsg kullanıyor.madem o kadar sorunlu millet niye bu kadar dsg li alıyor.golf Passat jetta tek başına 75 bin üstünde totalde satmış.yarısından fazlası dsg??

Cidden bayinin lafına inanıyor musunuz? Herhalde size biz dünyanın en sorunlu şanzımanını satıyoruz demeyecektir:)
    Çok basit mantık bile yeterli. Sorunlu diye tabir edilen DGS tipinin 250 nm 'e kadar dayanıklı olduğu üreticisi tarafından belirtiliyor. Peki audi, Porsche'de 500 nm torklu araçlarda aynı tip DSG kullanılması ihtimali var mı?. Onlarda kullanılan şeyin sadece adı aynı. Nasıl ki TSI motor dediğinizde 110 bg olan da var 280 bg olan da var. Size göre 2'si aynı motor mu oluyor??

Hocam sormak istediğim esas şey; dsg madem bu kadar sorunlu,golf passat jetta neden bu kadar satıyor?a3 almayı düşünüyordum bu dsg korkusu yüzünden vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Forumda fazlasiyla abartiyolar hocam gonul rahatlogiyla alabilirsiniz

diyorsunuz.
    1-Peki arkadaşımız aldı dsg li aracı,mekatroniği arızalandı.
    koydular önüne 5 bin tl faturayı.
    kefil olarak kendisine meblağı öder misiniz?
    2-Vw sözcüsü peter heinz thul un dsg hakkındaki açıklaması:
    A VW spokesman has commented on 8 May 2013, saying that the “hot and humid climate mixed with the traffic chaos makes the DSG incompatible” while not revealing the problem that would occur.

Sorunun çözüldüğüne dair Bu açıklamanın üzerine ekleyebileceğiniz resmi kanaldan,bizim abartmadığımız bir açıklama mevcut mudur?
  • Düzeltilmez olurmu hiç bomba gibi oldu, ama harbi bomba :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

Hocam sormak istediğim esas şey; dsg madem bu kadar sorunlu,golf passat jetta neden bu kadar satıyor?a3 almayı düşünüyordum bu dsg korkusu yüzünden vazgeçtim.

Müşterinin birçoğu DSGnin problemli olduğunu bilmiyor. Bilenler de genelde nasıl olsa garanti var değiştiririz diyor, yani riski göze alıyorlar...Kendi tecrübemle birebir sabit: evet garanti devam ediyorsa öyle ya da böyle değiştiriyorlar. Fakat nerede ve ne zaman bozulacağı esas problem, cidden sizi zor durumda bırakabilir.

Diyelim garanti sona erdi ve aracı satmak istiyorsunuz, illa ki bilmeyen birini bulmanız lazım ki bu DSG olayını sağır sultan duydu. Çakal komisyoncular zaten fiyat kıracak yer arıyor

• Artık DSG patlamadan önce sürücüye haber verip olay mahalinden uzaklaşmasını sağlıyor

• C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Hocam hazır bulduk sizi, 120 bin bandında otomatik ve dizel ve sıfır olmak şartıyla hangi aracı önerirsiniz.yokuşlarda bırakmayacak bi araç tavsiye eder misiniz?

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Neden kefil olayim ki cevremde arkadaslarimin yuzde 90 i dsg li vw kullanicisi ve hicbirinde bir sikinti cikmadi duzgun kullanirsaniz da bir sikinti cikicagini sanmiyorum kolay kolay ayrica her sanzimanin bozulma riski vardir peki arizaliysa sanziman bu firma niye bu kadar cok arac satiyor ?

• quote:

Neden kefil olayim ki cevremde arkadaslarimin yuzde 90 i dsg li vw kullanicisi ve hicbirinde bir sikinti cikmadi duzgun kullanirsaniz da bir sikinti cikicagini sanmiyorum kolay kolay ayrica her sanzimanin bozulma riski vardir peki arizaliysa sanziman bu firma niye bu kadar cok arac satiyor ?

her şanzımanın bozulma riski YOKTUR bu bölüm tamamiyle yalan beyanat.
    çevrenizdeki arkadaşlarınız bizi zerre kadar ilgilendirmez.
    Bu şanzıman arızalıysa diye bir kelam konuşmanız dahi yanlış,çünkü bu şanzımanın arızalı olduğunu üreticisi belirtmiş.
    Arabanın kaç tane sattığı kronik arızasının belirleyiciliğinde etken değildir.Vw birçok dünya ülkesinde çok ağır bedeller ödemiş,ve şanzımana 10 yıl ve üzeri garantiler vererek bu durumu telafi etme yoluna gitmiştir.siz ülkemizde garantisi biten dsg kullanıcılarından ne paralar tahsil edildiğinden,+2 ye ne paralar ödendiğinden,kavramayı ele alınca insanlardan kaç lira alındığından,bu şanzımanın 20 30 binde bir kavrama yediğinden,insanların elinin altında saatli bomba taşıyıp Allah korusun rampa çıkarken tır sollarken vs her an bu şanzımanın arıza verebileceğinden haberdar mısınız?değilsiniz.
    Sizin elinizde resmi anlamda benim paylaştığım dışında bir satır yazı var mı yok mu sorum buna istinadendi.
    Kefil de olamadığınıza göre?
    Sanırım özür dileyerek kimsenin abartmadığını,şanzımanın bizzat üreticisinin onayıyla arızalı olduğunun ispatlandığını kabul etmeniz gerekiyor.
    Haksız mıyım?

• quote:

Hocam hazır bulduk sizi, 120 bin bandında otomatik ve dizel ve sıfır olmak şartıyla hangi aracı önerirsiniz.yokuşlarda bırakmayacak bi araç tavsiye eder misiniz?

Hocam otomatik ve dizel bir araya çok zor geliyor. Bunun nedeni dizel motorların oluşturduğu yüksek tork ve diğer nedeni de üreticilerin dizeli, zaten ekonomi amaçlı bir motor, otm. Vitesle tüketimi arttırmayalım demesi.
    Şu an otm.vitesini düzelten hiç hoşlaşmasam da Peugeot var, otm. Blue 308i yak.80den bırakıyorlar.
    Diğer olumlu yorum aldığım Opel. Insignia inanılmaz kampanya basıyor ama son sahibi olma riski yüksek, Astraya bakılabilir.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Hic dsg li arac kullandiniz mi bilmiyorum buyuk ihtimal ondan bundan duydugunuzu netten gorup inandiginizi dusunuyorum ben kendi adima soyluyorum 2. Dsg li aracim gayet memnunum alana da mani olmayin lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Ben daha önce de sanırım sana boyundan büyük konuşmalar yapmamanı söylemiştim,bunu her söylediğimde de arazi olmuştun dostum.
    Yine söyleyeyim,hani biniyorsun ağırına gidiyor ama,
    DSG sorunlu bir şanzıman,ve bunu da dünyanın en rezil distribütörü pazarlıyor.
    itirazın varsa buyur dsg sorunu düzeltildi falan yaz foruma,haa unutmuşum gerçi konu açmak cesaret gerektiriyor değil mi,adamın konusunun altına şaak diye bunu yapıştırırlar sonra:
    A VW spokesman has commented on 8 May 2013, saying that the hot and humid climate mixed with the traffic chaos makes the DSG incompatible while not revealing the problem that would occur. VW further says that the DSG gearbox would need a fair amount of cooling by the wind to work efficiently.
    Hani sonra millete f1 şanzıman diye övüp övüp 5 bini görünce vw ye bayılıyom ama doğuştan nefret ediyom tarzında geri vitesli isyan konuşmaları yapıyorsunuz ondan dedim.
    Onun için sen kendin itiraf ettiğin gibi,hani bindiğin markaya fanatiklik yapıyormuşsun ya onun gibi,kendi yolunda ilerle,biz kendi yolumuzda.Burdaki garibanı uyarmak vatandaşlık görevidir,varsa cesaretin kardeşim hiç bişeycik olmaz garantisiz de binersin tık demez ben kefilim yazarsın,gönderirsin 5 binlik kefalet belgesini,adam rahaat rahat biner bazatına.Tamam mı canımsın?

Adam thug life yaptı

• Onu geçtimde
    kapıda bi golf vardı içinde kimse yoktu .
    Parklar açık kalmış yanıyor sabaha soğukta
    -baba akü yok derler
    -Hiç mi yok la

-Baba akü komple yok

• NightGuardian kullanıcısına yanıt

Düzgün kullanmaktan kastınız nedir?
    Yaz aylarında kullanmasamıydık ya da dik yokuşlarda ya da yoğun trafikte???

• quote:

Hic dsg li arac kullandiniz mi bilmiyorum buyuk ihtimal ondan bundan duydugunuzu netten gorup inandiginizi dusunuyorum ben kendi adima soyluyorum 2. Dsg li aracim gayet memnunum alana da mani olmayin lutfen.

kimsenin parasında pulunda gözümüz yok.bizim görevimiz vatandaş olarak uyarmak ve bilinçlendirmek.sizin memnuniyetiniz de bizi zerre kadar ilgilendirmez.dsg li araç kullandım,en yakınımdaki arkadaşlarımda mevcuttu,birçoğu şangırtı ve kavrama değişimi meselelerinden sonra araçlarını sattılar.
    Garantisiz dsg ye binme cesaretine sahip 1 tane tanıdığım yok.Siz o saf azınlıktansanız günün birinde şu kardeşimize yaptıkları gibi sizin de önünüze bir fatura koyarlar,ondan sonra kim neye mani oluyor beraberce seyrederiz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm
    kefil olamadığınız malı kimseye övmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Ocak 2016; 18:54:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Kralsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

bilsem cevap atmazdım,head shot gelmiş
    ee nolacak şimdi dostum?senden cevap bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 20 Ocak 2016; 19:31:50 >
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.