Şimdi Ara

2014 Yılı DSG düzeltildi mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
19.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında araçların liste fiyatlarına bakınca az çok anlıyorsunuz düzelip düzelmediğini...

2014 Yılı DSG düzeltildi mi ?

Muadillerine göre fazladan alınan bir para mevcut görüldüğü gibi, iyi niyette 500 lira gibi tamir parası da eklenirse fark biraz daha açılıyor...
    Alacak kişiler ölçer tartar alır istediğini ama sorunsuz demek yalandan başka bir şey değil, zaten arıza çıkarınca bunu hiçbir mecrada paylaşımının yapılmamasına dair imza aldıklarına dair bir arkadaş belge eklemişti sanırım çok önceden...

• Merhaba,

İbiza 1.0 ecotsi dsg modeli almayı planlıyorum, ancak konu başlığı için yazılan tüm yorumları okudum ve biraz daha araştırmaya daha doğrusu araç alımını ertelemeye karar verdim.. Merak ettiğim bir diğer husus ise şu.. VW gibi büyük bir pazara ve bütçeye sahip bir otomotiv devi neden hatalı üretilen bir teknolojiyi düzeltmiyor ve piyasaya sürmeye devam ediyor?? Gelen şikayetleri neden dikkate alıp iyileştirme yoluna gitmiyor??

Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NucleotidSound

Merhaba,

İbiza 1.0 ecotsi dsg modeli almayı planlıyorum, ancak konu başlığı için yazılan tüm yorumları okudum ve biraz daha araştırmaya daha doğrusu araç alımını ertelemeye karar verdim.. Merak ettiğim bir diğer husus ise şu.. VW gibi büyük bir pazara ve bütçeye sahip bir otomotiv devi neden hatalı üretilen bir teknolojiyi düzeltmiyor ve piyasaya sürmeye devam ediyor?? Gelen şikayetleri neden dikkate alıp iyileştirme yoluna gitmiyor??

Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

Yurtdışında ekstra garanti vererek,veya yağlı sisteme geçerek bu sorunları çözme yoluna gidiyorlar.mesela yeni tiguan için yağlı sistem dsg getirdiler.Fakat bu ülkede öyle fanboylar,öyle otomotiv zırcahili adamlar var ki,haliyle onları kobay olarak kullanmaktan çekinmiyor vw.
    Bu forumda dsg sorunu yok diyen adamlarla dolu,fakat faturayı kesince,sorun yaşayınca basıyorlar adamın yüzüne kahkahayı.Ondan ötürü bulaşmayın,almayın,aldırtmayın.

• 2016 model 7500 kilometredeki Seat Leon DSG kavrama arıza verdi muhtemelen değişecek.Yakın arkadaşımın şirketine Skoda Superb 1.6 TDI dsg kiraladı araç sıfırdı şimdi 6000 lerde fakat onda da kabramadan ses geliyor.DSG'nin düzelmediğini tork değerlerini artıramadıklarından anlayabilirsiniz

• dsg nin düzeldiği yok verilen örneklerden belli.vw niye inatla sorunsuz otomatik vitesli cıkarmıyorsun anlayamıyorum
  • NucleotidSound N kullanıcısına yanıt
    Düzelmedi o yüzden milyonlar satıyor.
    Millet garantiye güvenip bile bile bozuk yolda bırakacak dsg alıyor tüm dünyada yıllardır.
    Çok bilmiş anti dsg tayfası da bu yüzden çıldırıyor sattıkça

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Düzelmedi o yüzden milyonlar satıyor.
    Millet garantiye güvenip bile bile bozuk yolda bırakacak dsg alıyor tüm dünyada yıllardır.
    Çok bilmiş anti dsg tayfası da bu yüzden çıldırıyor sattıkça

Sen milleti birak,faturayi civiledik duvara gordugun uzere cvp yazamadin tek satir.eft yi kefalet belgesini gorelim

• Yıllardır aynı kronik sorun devam ediyor.

Buna rağmen ne satışlar azalıyor ne protesto ediliyor.

Bu konuyu görunce deveyi diken aklıma geliyor.
  • Yıl 2017 ye yaklaştı. Hala düzeltilmedi ve bile bile alan binlerce insanlar var.

• Yillardir forumda okurum dsg sorununu, gercekten yasayanlar tarafindan olanlarini da okudum yalandan trolleyenleride. bunun gercek sonucunu foruma cok yakinda ben yazacagim. sizden farkim yok. daha 2 ay once dsgli 0 arac aldim bile bile, bakalim ne olacak diye
  • Leon veya octovia düşünüyordum ki dsg şnzıman ğroblemini duydum. 3000 km de bozmuş bi arkadaşım dedim yuh.

Opel toyota grubuna döndüm şimdi

• dsg yüzünden perişan halde yolda kalmış birini görsem yardım etmeden basar giderim. Nede olsa alan bile bile alıyor çeksin cezasını..

• 2014 model bnm arac, duzelme yok.115k da mekatranik degisti.Istanbula tasindim yeni, rampada trafik gorunce yuregim agzima geliyo

• babam demişti şirkette 160 tane TDI DSG varsa 100 tanesi kavrama değiştirdi diye.kesinlikle alınmaz bir şanzıman değil adam gibi kullanılırsa.ne hikmetse 6 senedir TDI DSG jetta kullanıyoruz son 4 aydır da TSI DSG kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık,ilk jettada bir problem çıktı sadece dsgde.

sorunlu şanzıman,düzeltilmesi gerekiyor.ama düzgün kullanılırsa öyle bir anda bırakacak şanzıman değil.

• 10 yıl sonra
    DSG leriniz düze çevrilir (nazmi usta)

• Peki bu yaşanan sorunlar DSG tipi şanzımanlarda mı yaşanıyor çoğunlukla? Diğer marka modellerin sistemleri daha sorunsuz veya az sorunlu diyebilirmiyiz? Bu noktada önerdiğiniz otomatik şanzımanlar hangileri?

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    2008 yılının faturasını çivilemekle ancak burada babasının arabasını kaçak kullanan ergen arkadaşlarımızı kandırırsın... Bir de anti dsg fanlarını...
    Teori farklı pratik ise bambaşka...
    bakınız satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 15 Eylül 2016; 15:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

2014 model bnm arac, duzelme yok.115k da mekatranik degisti.Istanbula tasindim yeni, rampada trafik gorunce yuregim agzima geliyo

Hocam iban adresinizi verebilir misiniz,burada dsg nin sorunsuz olduğunu söyleyen ve sizin masrafınızı üstlenmeye hazır bir üyemiz var
    2008 diye bir de yalan beyanat veriyor,bakalım fatura kaç yılına ait:
     2014 Yılı DSG düzeltildi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Eylül 2016; 16:14:44 >

• Bozuk olduğu halde satılıyor niye düzeltsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NucleotidSound

Peki bu yaşanan sorunlar DSG tipi şanzımanlarda mı yaşanıyor çoğunlukla? Diğer marka modellerin sistemleri daha sorunsuz veya az sorunlu diyebilirmiyiz? Bu noktada önerdiğiniz otomatik şanzımanlar hangileri?

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..

honda,toyota,opel,peugeot citroen gibi firmaların otomatiklerinde sorun yok.
    Nissanda cvt ler sorunlu
    vag grubunda dsg ler sorunlu
    çift kavrama istenirse ford alfa renault hyundai gibi firmaların otomatiklerinde sıkıntı yok.
    Özetle çift kavrama alacaksanız dsg ye bulaşmayın,bulacaşacaksanız da burda sorunsuz çok satıyor falan diyen arkadaşlarımızdan mutlaka kefillik belgenizi isteyin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.