Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gmb

1 ocak sabahı battan inen bir aracın bayinin eline ulaşması avrupa uretimi araçlar için ortalama 1-1,5 ay bu da demek oluyor ki firmalar bu süreçte 2013 modelleri piyasaya satmak için yoğun çaba sarfedecekler ve bu satışı güçlendirmek için 2014 model fiyatlarını abartı şişirdiler, 2013 modeller tükenince 2014 fiyatları iner kanısındayım

haklısınız değişik bir pazarlama takiği olabilir. peki bu kadar çok satılıyor yok satılıyor diye övülen vwnin elinde 2013 stoğu var mıdır? avrupada meksikada araba yığılı mı acaba? belki de doğuş arabayı kıymetlendirmek için bilerek araba getirtmiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

Orijinalden alıntı: lotus_dh

quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Opel de açıklamış listeyi, diğerlerine göre oldukça insaflı davranmış, ortalama 2500 gibi birşey...

2013 modeller için değil mi onlar

Evet 2013, 2014 listesi yok henüz...
    Olsun kia gibi yada honda gibi 5bin lira giydirmemiş :)

opel belki de vw ye karşı fiyat konsunda elini güçlü tutmak istemiştir.

• 1.6 dizel gelsin. opel o zaman uçucak belliki eksik kalmazalar bunların hiçbiri biribirinden
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    vw nin araç yok deyimi çok da inandırıcı değil fiestayı alırken poloya da bakmak için vw ne gitmiştim 1.6 dizel comfortline ellerinde yoktu, ellerinde olan başka donanımlı arabayı teklif ettiler bana ben de olmaz deyince servisten ayrıldım ertesi gün yok "Samsunda söyle bir araba var bugün ordan araça gelecek sizinkini de yükletelim mi?" diye aradılar 2 gün geçti bir müşterimiz vazgeçti gelin konuşalım bir araç var diye aradılar, özetle vw nin " araç yok" tavrı bana göre tamamen uydurmaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

neden sadece golfe yükleniyorsunuz focusundan fiestasına civiğine kadar hepsi aynı oranda zamlanmış

Milleti sıraya dizip alacaksan bekleyeceksin ve ben ne istersem o fiyattan ödersin diyen başka bir firma olmadığı için. Gerçekten de her konuya atlayıp vw tavsiyesi yapıp,onlarca marka ve modelden 1-2 haftalık tedarik ile araba alabilecek insanlara zaten muadillerinden en az 8-10 bin tl fazla olan vw'lere bir 6-8bintl daha ödemesine sebep olan fanatikleri saygı ve sevgi ile yad ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmb

vw nin araç yok deyimi çok da inandırıcı değil fiestayı alırken poloya da bakmak için vw ne gitmiştim 1.6 dizel comfortline ellerinde yoktu, ellerinde olan başka donanımlı arabayı teklif ettiler bana ben de olmaz deyince servisten ayrıldım ertesi gün yok "Samsunda söyle bir araba var bugün ordan araça gelecek sizinkini de yükletelim mi?" diye aradılar 2 gün geçti bir müşterimiz vazgeçti gelin konuşalım bir araç var diye aradılar, özetle vw nin " araç yok" tavrı bana göre tamamen uydurmaca

bir arkadaşa passat 1.6 105 tdi highline sattılar. 6 ay sonraya gün verdiler. güya birisi caymış 1 ay sonra arabayı teslim ettiler. ben de bir ara 1.4 122 comfortline passat sormuştum elimze yok dediler ertesi gün aradılar. bir kişi caydı dediler. işin püf noktası 1000 tl kaparo alıyorlar cayarsanız geri veririz diyorlar. zaten hayalde olsa 1 hafta vw sahibi olmak isteyen birisi param bankada duracağına vwde dursun kendi kendime araba aldım der sevinirim mantığıyla arabaya yazılıyor. sonra da piyasada hiç vw yok gibi görünüyor. aslında vw geitrttiği tüm araçları birilerine 1000 tlye emanet ediyor.daha kesin alıcı müşteriye de satıyor. 0ı en az 4 ay önce gelir diye düşünülen arabanın ikinci eli de yüksek oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

quote:

neden sadece golfe yükleniyorsunuz focusundan fiestasına civiğine kadar hepsi aynı oranda zamlanmış

Milleti sıraya dizip alacaksan bekleyeceksin ve ben ne istersem o fiyattan ödersin diyen başka bir firma olmadığı için. Gerçekten de her konuya atlayıp vw tavsiyesi yapıp,onlarca marka ve modelden 1-2 haftalık tedarik ile araba alabilecek insanlara zaten muadillerinden en az 8-10 bin tl fazla olan vw'lere bir 6-8bintl daha ödemesine sebep olan fanatikleri saygı ve sevgi ile yad ediyorum...

gayet objektif yaklaşıyorum. isterseniz araç fiyatlarını sizde inceleyin. bakalım kimin kimden farkı var 2014 fiyatlar konusunda.
    doğuşun politikasını bende eleştiriyorum sizin gibi. ama sanki sadece golf artmışta diğerleri artmamış gibi bir durum yaratılmasıda gerçeçi diil buna değinmek istedim.
    bende yad ediyorum aynısından sizi bu arada.

• 2012 Temmuz'unda 1.6 tdi Polo yu 41000 tl ye almıştım. Tam 18 ay sonra aynı araç 50000 tl bu nedir ya şaka gibi. . Aracımı şimdi satsam kaça gider acaba sıfır gibi duruyor otoparkta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel trend fiesta 46 bin tl olmuş.

Small city car dediğin kategorideki araç bebelerin bindiği araba. 1 yıl sadece buğdayla beslensem ancak alabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan149

2012 Temmuz'unda 1.6 tdi Polo yu 41000 tl ye almıştım. Tam 18 ay sonra aynı araç 50000 tl bu nedir ya şaka gibi. . Aracımı şimdi satsam kaça gider acaba sıfır gibi duruyor otoparkta.

45000e gider
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

quote:

gayet objektif yaklaşıyorum. isterseniz araç fiyatlarını sizde inceleyin. bakalım kimin kimden farkı var 2014 fiyatlar konusunda.
    doğuşun politikasını bende eleştiriyorum sizin gibi. ama sanki sadece golf artmışta diğerleri artmamış gibi bir durum yaratılmasıda gerçeçi diil buna değinmek istedim.
    bende yad ediyorum aynısından sizi bu arada.

Bu konudaki ufak ama can sıkıcı farkı kaçırıyorsunuz. Zammı her firma yapıyor ama Eylül-Ekim-Kasım-Aralık aylarında araç alanlar çoktan şu ısrarla savunulan VW'in ikinci el değer kozunu kapattı. Araç alabilecekken bekleyenler ise bekleme süresi yüzünden zarar etti bile.

• aliengin A kullanıcısına yanıt
    Digerleri en az 4bin indirim yapıyor vw 250tl indirim yapiyor sorun burdan kaynaklanıyor ikinci eli iyi olabilir fakat kimse arabayı satmak icin almiyor bende sipariş vermişdim 2014 golf iptal ediyorum bu rakamlara alınmaz 200,300tl indirim ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

gel vatandaş geeelll fiyata gel

http://binekarac.vw.com.tr/pdf/vw_binekarac_2014_fiyat_listesi_tl.pdf

Dostum bu fiyatlar doğrumu?http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-passat.aspx şu linkdeki fiyatlar eskimi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

Digerleri en az 4bin indirim yapıyor vw 250tl indirim yapiyor sorun burdan kaynaklanıyor ikinci eli iyi olabilir fakat kimse arabayı satmak icin almiyor bende sipariş vermişdim 2014 golf iptal ediyorum bu rakamlara alınmaz 200,300tl indirim ile

ben olsam bende iptal ederdim. o fiyatlara araç alınmaz. yalnız 2013 aralık ayında öyle 4000 gibi indirim rakamları pek geçerli olmadı firmalarda.
    daha önceki senelerde dediğiniz gibi oluyordu o ayrı.
  • mart ayında 61 bin tl ye aldığım qashqai şuan 83 bin olmuş.Fiyatlar bu hızda giderse bu son 0 aracım ol
  • cakal41234 kullanıcısına yanıt
    dün gece açılmıyordu site. guncellenıyordu. guncellemişler
  • aliengin A kullanıcısına yanıt
    Astra sport dizel 54500fiyat samsun reis, honda civic hb dizel sport 60bin sivas, digerlerine bakmadım liste fiyatından en az 4 bin indirim aldım 1 ay önce parayı masayı koysaydım ne olurdu bilmiyorum fakat golf tercih ettim oda elimizde kaldı martta gelecekdi iptal ediyorum üzülerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 3 Ocak 2014; 21:07:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel astra j enjoy plus yeni fiyatlar 2013= 61.669 >>>> kampanyalı 57.837
    2013=kampanyalı fiyatı 55.837
    2012=kampanyalı fiyatı 52.837

ben 31 aralık 2012 de 50.500 e almıştım
    not : pardon opel 2014 fiyatlarını daha getirmemiş 2013 araçlarına yapmış zammı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manisali0645 -- 3 Ocak 2014; 21:16:43 >
  • içlerinde zamdan en az etkilenen opel sanırım. parayı amsaya koyun ve astraya dönün o halde. 1.6 dizeller gelirse fiyatlar uçacak çünkü
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.