Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. mesaja fiyat listeleri yerine araçların aralık ayındaki fiyatları ve ocak ayındaki fiyatları ile artış rakamları yazılsa daha iyi olur Sonuçta listelere firmanın web sayfalarından bakılabiliyor ama neye ne kadar zam gelmiş anlaşılamıyor
  • Opel de açıklamış listeyi, diğerlerine göre oldukça insaflı davranmış, ortalama 2500 gibi birşey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Opel de açıklamış listeyi, diğerlerine göre oldukça insaflı davranmış, ortalama 2500 gibi birşey...

2013 modeller için değil mi onlar

• leigh_hunt L kullanıcısına yanıt
    Dün vw açıkladığında da aynı şekilde 2.500 gibi bir zam yapmıştı ama gözden kaça bir unsur vardı o da fiyatların 2013 modellere ait olması Bugün 2014 modelleri açıkladı ve ortalama 4.000 daha koydu Yani vw de artış ortalama 6.500-8.000 tl gibi oldu

Şimdi 2.500 ortalama zam yapılan opellerde 2013 modellere ait Birkaç gün içerisinde 2014 ler için ortalama 4.000 tl gibi bir fark kesinlikle oluşacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotus_dh

quote:

Opel de açıklamış listeyi, diğerlerine göre oldukça insaflı davranmış, ortalama 2500 gibi birşey...

Evet 2013, 2014 listesi yok henüz...
    Olsun kia gibi yada honda gibi 5bin lira giydirmemiş :)

• Herkese vv tavsiye edenlere sormalı
    Almayin kardeşim sıfır araç görün bak firmaların krizini sonra nasılindiriyorlar fiyatları paşa paşa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lotus_dh

quote:

Evet 2013, 2014 listesi yok henüz...
    Olsun kia gibi yada honda gibi 5bin lira giydirmemiş :)

2000 liracık.yine de insaflı sayılırlar

• Şaka maka 2013 ün en iyi yatırım aracı sıfır km alınan araçlar oldu :) Euro-dolar-altın vs. fıs kaldı...
  • sıfır araba alma hevesimizide kursağımızda bıraktılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary.

Ford Fiesta 1.25 trend nisanda 31700 dü şimdi 2014 41455 diyor 10 tane alıp saklamak lazımmış.

hadi gözümüz aydın olsun

b segmenti 40 dan başlıyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: keserler12

sıfır araba alma hevesimizide kursağımızda bıraktılar

+1
  • nisan 2013 de dizel titanıum x fiesta almıştım, şu an benim aldığım fiyata trend donanımlı 1.25 benzinli fiesta alınamıyor!, bu artış dolarla,markla,euroyla, ötv artışıyla açıklanamaz, bu işte başka bir durum var, hesap aşağıda yuvarlak hesap yaptım 1-2 puan sapma olabilir.

ÖTV %40 dan %45 e çıktı, yani bu da aracın satış fiyatına %5 oranında artış olarak yansır (fabrika çıkış fiyatı 60000 tl lik bir aracın ötv si 40000 tl iken 45000 tl oldu)

Döviz de yıl boyunca %10 arttı aracın fiyatı bu hesapla %15-%16 arasında artması gerekirken, 40.000 tl den 54.000 tl ye yükseldi(dizel titanium x fiyatı) artış %35

döviz ve ötv artışı %15-16, aracın fiyat artışı ; %35
  • quote:

Orijinalden alıntı: sile

Herkese vv tavsiye edenlere sormalı
    Almayin kardeşim sıfır araç görün bak firmaların krizini sonra nasılindiriyorlar fiyatları paşa paşa

Isin garibii tavsiye edenler genel olarak hic vw kullanmamis olanlar. Ya bu passata benim yeni insigniada olmayan bir sey mi var? Yeni insignia 1.6 170 sunrooflu cosmo otomatigi 79200e aldim aralikta. Bana bekle 2014 passat 1.4 160 hp higline al diyenleri dinleseydim 33000 tl fazla bir miktar odemem gerekecekti. Gercekten fiyatlarin yukselmesi iyi bir sey degil belki iyiki de opel almisim diyorum. Vwde ekmek kuyrugu gibi araba bekleyenlere gercekten buyuk gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmb

nisan 2013 de dizel titanıum x fiesta almıştım, şu an benim aldığım fiyata trend donanımlı 1.25 benzinli fiesta alınamıyor!, bu artış dolarla,markla,euroyla, ötv artışıyla açıklanamaz, bu işte başka bir durum var, hesap aşağıda yuvarlak hesap yaptım 1-2 puan sapma olabilir.

ÖTV %40 dan %45 e çıktı, yani bu da aracın satış fiyatına %5 oranında artış olarak yansır (fabrika çıkış fiyatı 60000 tl lik bir aracın ötv si 40000 tl iken 45000 tl oldu)

Döviz de yıl boyunca %10 arttı aracın fiyatı bu hesapla %15-%16 arasında artması gerekirken, 40.000 tl den 54.000 tl ye yükseldi(dizel titanium x fiyatı) artış %35

döviz ve ötv artışı %15-16, aracın fiyat artışı ; %35

Fordun fiyatlari liste fiyati yakinda kampanyali fiyatlar aciklanir. Asil icler acisi durum vwde. 89000e golf:)

• Honda motosikletlerede 500 lira gecirmis

• vw zamı açıklamış.0 araba almak cok zorlaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

@Disconnectus_Erectus

İlk mesajda ki golf fiyatları hatalı.

Gerçek fiyatlar burada;

http://binekarac.vw.com.tr/pdf/vw_binekarac_2014_fiyat_listesi_tl.pdf

Golf'ün en düşük başlangıç fiyatı 54.600TL olmuş.

Golf deği sanki bana Gulfstream...

• neden sadece golfe yükleniyorsunuz focusundan fiestasına civiğine kadar hepsi aynı oranda zamlanmış
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    1 ocak sabahı battan inen bir aracın bayinin eline ulaşması avrupa uretimi araçlar için ortalama 1-1,5 ay bu da demek oluyor ki firmalar bu süreçte 2013 modelleri piyasaya satmak için yoğun çaba sarfedecekler ve bu satışı güçlendirmek için 2014 model fiyatlarını abartı şişirdiler, 2013 modeller tükenince 2014 fiyatları iner kanısındayım
  • Sıfır arac almak hayal oldu artık kriz kapıda

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.