Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel belliki vergi artısı hıssettıgınden Aralık ayında yüklü olarak araç stokladı. Bursa bayısınde gördüm. Bu fiyatlarla ve stoklarda Ocak ayı opelin satışta tavan yaptıgı ay olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 4 Ocak 2014; 1:02:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları okudum kimi arabası zamlandığı için göbek atıyor.

kimi sıfır araba alınmaz 2.ele devam diyor peki 2.el araçlar zaten 0 fiyatına yakın satılıyor eleştiri yapıyorduk.
    kaldı ki vatandaş 0 araba alsın ki bizde ondan 2. el araba alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Bu fiyatlar doğru mu? Şaşkınlık içerisindeyim şuan.

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi)

sanırım fiesta fiyatı yerine focus fiyatları yazdılar. yoksa bu fiyatlara kim alır
  • Almayın arkadaşım almayın, tüketici olarak verebileceğiniz en güzel tepki almamak olur.

Biz salak mıyız 12 yaşında araca biniyoruz, Gidin bakın Almanya'ya, veya Avrupa' nın herhangi bir yerine, daha millet Golf 1'e biniyor, e30'lara biniyor. Onların yok mu parası, sizden 10 kat fazla, ama bu bana yetiyor diyor ve tamir ettire ettire biniyor.

Ama yok, neymiş efenim, yeni kasaya binecekmiş, öbürü eskimiş-miş. Cebinde beşi yok, ağzında keşi çok, bir tarafına bakmadan Hasan Dağ'ına oduna gider bizim millet. Zaten bu millet aşağılık kompleksinden düşüp ölecek bir gün.

Belli bir süre önce "sıfır araba alma sevdanızdan bir süreliğine vazgeçin" diye konu açmıştım, olur mu diyenler çıkmıştı.

Alın işte, oldu da bitti maşallah... Sünnet ede ede bir şeyimiz kalmadı. 2 sene almayıverin yeni araba, kimse ölmez.

Tabii bunu bir de foruma erişemeyen, yani Türkiye'nin 90%'lık kesimine anlatmak var, işte asıl sorun orada zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Almayın arkadaşım almayın, tüketici olarak verebileceğiniz en güzel tepki almamak olur.

Biz salak mıyız 12 yaşında araca biniyoruz, Gidin bakın Almanya'ya, veya Avrupa' nın herhangi bir yerine, daha millet Golf 1'e biniyor, e30'lara biniyor. Onların yok mu parası, sizden 10 kat fazla, ama bu bana yetiyor diyor ve tamir ettire ettire biniyor.

Ama yok, neymiş efenim, yeni kasaya binecekmiş, öbürü eskimiş-miş. Cebinde beşi yok, ağzında keşi çok, bir tarafına bakmadan Hasan Dağ'ına oduna gider bizim millet. Zaten bu millet aşağılık kompleksinden düşüp ölecek bir gün.

Belli bir süre önce "sıfır araba alma sevdanızdan bir süreliğine vazgeçin" diye konu açmıştım, olur mu diyenler çıkmıştı.

Alın işte, oldu da bitti maşallah... Sünnet ede ede bir şeyimiz kalmadı. 2 sene almayıverin yeni araba, kimse ölmez.

Tabii bunu bir de foruma erişemeyen, yani Türkiye'nin 90%'lık kesimine anlatmak var, işte asıl sorun orada zaten

Abi süpersin " bir tarafına bakmadan Hasan Dağ'ına oduna gider bizim millet"

• Passat 152 bin olmuş. Daha dün 142 idi aynı araba
  • Chevy yeni listesini yayınlamış sadece ötv artışını yansıtmışlar kur farkını yansıtmadık diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet ve Opel şuan en az zam yapan firmalar.Sadece ÖTV farki yansitilip hafif kur farki eklenmiş bazi modellere.Fiyatlar chevrolet için asiri artmamis hatta araliktan yuksek olsa da kasim ayindan düşük.

• Fiyatlar normal. Golf 90bin olmuş. 100bin olmadan alınmaz.
  • Aga bu nedir ya en iyisi bisiklet
  • bir de şu var otomobil firmalarinin zam yapması için ne ötv ye ne kura gerek var bir araba satıyorsa zaten ona ufak ufak zam koyuyorlar.
    demek ki arabalar bu kadar cok satılmasa fiyatlar ister istemez kırılacak.
  • Bir çok firma ötv artışını fırsat bilmiş. SAdece ötv farkı değil daha çok zam yapmışlar. 2 sene önce 30 olan aracı bugün 40 a satmak fırsatçılıktır. Biz aldıkça adamlar zam yapıyor. Arz talep meselesi.
  • audi Q3 1.4 tsi 104 bin .....117bin
    audi Q3 2000 tdi 150 bin......220bin
  • hyundai kia vw resmen uçmuşlar oha be.
  • Bi şey diyecem linç etmeyin de :)
    GM acaba opeli chevy'in yerine mi konumlandırılıyor .
    "Ekonomik otomobiller" artık opel mi olacak acaba ?
    Chevy çekiliyor , opel rakiplerine göre ucuza satıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Arkadaşlar elimde VW'nin 2014 fiyatları var. Henüz sitelerine yüklemediler. Fiyatları açıklamıyorum ama farkı görünce YUH diyecekseniz. Araç alacak varsa şuan ne alsa kardır diyorum.

Neden açıklamıyorsun? Devlet sırrı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Arkadaşlar elimde VW'nin 2014 fiyatları var. Henüz sitelerine yüklemediler. Fiyatları açıklamıyorum ama farkı görünce YUH diyecekseniz. Araç alacak varsa şuan ne alsa kardır diyorum.

İlk mesajda 2014 fiyatlarını da verdik zaten
  • Sitede fiyatlar yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan149

Sitede fiyatlar yazıyor

O fiyatlar yeni model değil, bekleyin yeni liste yüklensin şaşıracaksınız
  • Ilk msjdaki 2014 linkine bakarmısınız. PDF olan. Sitede mevcut.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.