Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asil premium markalar yandi. 2.0 dizel hayal oldu vesselam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailemde şu an bir araç bile yok, sonuç olarak bir tane almak zorundayız. Aralık da almadık almadık pahalı dedik, şimdi daha kötüsü denk geldi. Yazıklar olsun fiyatlara, zamlara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalcin1940

Ailemde şu an bir araç bile yok, sonuç olarak bir tane almak zorundayız. Aralık da almadık almadık pahalı dedik, şimdi daha kötüsü denk geldi. Yazıklar olsun fiyatlara, zamlara bak.

2. el alin hocam. Bu fiyatlara sifir almak akil kari degil.

• Sıfır 208 Active ETG alma arifesindeydim tam. Sağlam geçirmişler. İkinci el otomatik Auris düşünüyorum şimdi 100000 km'ye kadar. Mantıklı mı?

• şimdi 2014 focus fiyatını gördüm şok oldum
    2013 modeli 62.000 TL olan titanıum dizel
    2014 yılında 77 bin lira
  • Bu fiyatlarla kime satarlarsa satsınlar. Almam olur biter. Sizde almayın, oda almasın, kimse almasın. İçinden çok tıkırtı geliyor, performansı yetersiz diye araba değiştirme devri bitti. Küçük müçük, orasından burasından sesmi geliyor gelsin varsın. Binerim gider. Bu ne arkadaş. Yüsünler gitsinler.
  • En kotu zammi da ford yapti, fiesta titanium x paket tdci aralik ayinda 40bindi simdi 50binlerde.

• 2013 nisanda 55.000 e aldığım hyunda i30un fiyatı 68000 olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

En kotu zammi da ford yapti, fiesta titanium x paket tdci aralik ayinda 40bindi simdi 50binlerde.

aynen katılıyorum. 5 aralıkta 1.5 tdci ford fiesta titanium x paket aldık. 44,600 liraydı liste fiyatı 41,000 liraya aldık. bundan tam 1 ay önce yani. aracın 2014 modelinin aynı donanım paketlisi 53 bin lira liste fiyatına sahip.

aynı dönemde doğuş'a girmiştik. polo konusunda çok ısrarcıydım. 44.200 lira liste fiyatı vardı, 43.800'e opak rengini bırakıyolardı. o da olmuş 50 bin lira.

özet olarak, bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorum. 1 ay önce 41000 liraya aldığımız aracın 2014 modelinin liste 53000 lira olması karlı bi iş yaptığımızı gösteriyo. uzun zamandır araç alım satım olaylarında kar edilebilme imkanı yoktu kimsenin. diğer yandan, bu fiyatlar nereye gidiyor allah aşkına?

bmw fabrika kuruyo, insan çalıştırıyo, üretim yapıyor 100 bin liraya satışa koyuyor. bakın ne kadar kar ettiği değil 100 bin lira, satış fiyatı. bizim devlet ise oturduğu yerden ötv'si ve kdv'siyle bmw'den daha fazla para kazanıyo. üretimden, teknolojiden çok uzakta bir ülkede sadece vergilerle ancak bu kadar oluyor.

çok üzücü.

• yuhh, orta halli pasat comfort 90bine dayanmış. 2 sene önce yüzüne bakmazdım.. bmw hala güncelliyor diyor..
    vw uçmuş yuhki yuh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasamsunlu

en insaflı opel yine

en insafsızı da kia çıktı
  • Audi güncellemis fiyatlary. 80-90 binden asagi dogru düzgün model yok ya.

http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/upload_61.Par.0030.File.pdf/01_-_2014_my_dogus.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urunguu -- 6 Ocak 2014; 9:57:46 >
  • Epey artmis fiyatlar

• http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-fiyatlari-c188.html
    bu fiestanın fiyatları nolmuşya bune başlangıç fiyatı 40 bin en fulu 55 bin
  • En ucuk artis fordda sanirim
  • 80 ne hıghlıne golf aldım karda mıyım?
    daha 2000 km de satsam mı ne?...
  • Sıfır piyasasının burnu sürtülene kadar ikinci el,çok tutulmayan araçları alıp uzun süre kullanma vakti geldi. Ben şahsen avensis almanızı tavsiye ederim, araç gerçekten çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Bu fiyatlarla kime satarlarsa satsınlar. Almam olur biter. Sizde almayın, oda almasın, kimse almasın. İçinden çok tıkırtı geliyor, performansı yetersiz diye araba değiştirme devri bitti. Küçük müçük, orasından burasından sesmi geliyor gelsin varsın. Binerim gider. Bu ne arkadaş. Yüsünler gitsinler.

Kesinlikle katılıyorum... Elimize biraz para geçse veya borç harç bitse kaşıntı tutuyor bizim milletimizi hemen araba değiştirmeye kalkıyoruz....

Kimse almasa bu fiyatlar nasıl düşüyor görün...
  • Daha önce verildiyse kusura bakmayın. Bir zaytung haberi;

"Silindir hacmi 2000 cm3'ü geçen vergilerde otomobilin oranı yüzde 53'e düşürüldü..."

http://www.zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=234878
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

80 ne hıghlıne golf aldım karda mıyım?
    daha 2000 km de satsam mı ne?...

Satabilyorsan sat, sen neler istiyecen ama sana ne verecekler, bakalım gerçekten kardamısın.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.