Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acar60

Hükümetin son kredi kartı ve ötv ayarına kadar VW fiyat pazarlamasından sorumlu olan en tepedeki kişinin zekasına hayrandım. Hatta mersedes bile kıskandı onu taklit etti.Şimdi ne yapacak merak ediyorum.

o adam:
    1- elimizde yok 3-4 ay sonra dedi.sıraya girin dedi.Millete demekki tutuluyor dedirtti.
    2- sıraya girerken her ay zam yaptı. millet olsun herkes alıyor dedirtti.
    3- 2. eli yükseltti .millet iyi çok iyi nasılsa 2. el de artıyor dedirtti.
    4- sıfırı artır 2. el artsın. Bu döngüyü öle kuguladıki millet deli gibi taksitle sıraya girditti.

Kanun koyucu hoop dedi.Hem peşinata sınır hem taksit sayısına sınır hemde ötv ye sınır getirdi. O adam şimdi ne yapacak merak ediyorum.

Ben kanun koyucunun yerinde olsam bunlara ilaveten sıfır alana 5 sene yasağı koyarım. Sıfır aldınmı 5 sene yeni bir sıfır alamasın.1. derece akrabalarıda alamasın.

3-5 sene yasağına falan hiç gerek yok hocam.. Sadece binek araçlar için vergiden düşme olayı kaldırılsın, iddia ediyorum satışları %30 düşer..

• hep ayni hikaye bence kafa yormaya gerek yok ihtiyaciniz varsa alin seneye yine fiyatlar artar yine pisman olursunuz doviz en az %30 daha artacak gibi gidisatta cunku doviz acigi olan cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetefe

hep ayni hikaye bence kafa yormaya gerek yok ihtiyaciniz varsa alin seneye yine fiyatlar artar yine pisman olursunuz doviz en az %30 daha artacak gibi gidisatta cunku doviz acigi olan cok

Doların sene sonunda 2.80 olacağını mı söylüyorsunuz? Yani %55 değer kaybı..
  • needacar kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil :)
    2.5 olabilir ama.
  • Ehehe 20000 liralık arabaları 50000 liraya itekliyorlar. Millette seve seve alıyor.

20000 maliyeti, 10000 bayi karı;

30000*1.45=43500 TL ötv li fiyat.

43500*1.18=51330 TL anahtar teslim fiyat.

Buradan kazığın boyunu görebilirsiniz. Ayrıca burdan çıkan başka bir sonuç ta, bayi 2000 lira indirse karından 780 lira feragat etmiş oluyor.

Kimse kusura bakmasın bu fiyata ihtiyacı olmadan araç alan o kazığı haketmiştir. Afiyetle yesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Ehehe 20000 liralık arabaları 50000 liraya itekliyorlar. Millette seve seve alıyor.

20000 maliyeti, 10000 bayi karı;

30000*1.45=43500 TL ötv li fiyat.

43500*1.18=51330 TL anahtar teslim fiyat.

Buradan kazığın boyunu görebilirsiniz. Ayrıca burdan çıkan başka bir sonuç ta, bayi 2000 lira indirse karından 780 lira feragat etmiş oluyor.

Kimse kusura bakmasın bu fiyata ihtiyacı olmadan araç alan o kazığı haketmiştir. Afiyetle yesin...

"10 bin bayi karı" ne demek.
    Sıfırları koyarken dikkat etmediniz heralde.

• Nissan ne yapmış öyle ya. 63 bine satılan QQ 1.6 tekna AT 79 bin tl olmuş. 16 bin tl zam koymuşlar
  • Bmw'nin yeni fiyat listesi yayinlanmadi mi hala? Bilgisi olan var mi?
  • bravaman kullanıcısına yanıt
    Ne sanıyordunuz 1000 lira kar ettiklerini mi ? Tabi 30bin liranın içerisinde çalışan maaşları kira fln da var ama minimum 7 8 bin kalıyordur ceplerine.
  • Bende karlarının yüksek olduğunu düşünüyorum. Liste fiyatı 60000 olan arabamı 56900 e aldıktan 1 ay sonra kampanya da 52-53000 lere verdiler.
  • Bişey olmaz bu sefer %50 değilde %52 alır sorun yok yani.
  • Hyundai ikinci eline bakan personelle ayak üstü sohbet ettik, kısa süre sonra millet bu fiyatlara da alışır, satışlar fazla düşmez dedi. Anladığım kadarıyla fiyattan çok kredilerin sınırlandırılması tedirgin ediyor otomotivcileri.
  • 155bine Passat.

Bu yazın başında dopdolu opsiyonlarla 1.2TSI Comfortline DSG Golf siparişi vermiştim ve aracı 56'ya teslim alacaktık siparişi iptal etmeseydik. Şimdi opsiyonlarla fiyatı 70'i geçiyor.
  • Kesinlikle araç satışları etkilenir..siz bakmayın bayilerin satışlarımız etkilenmedi dediklerine..1 hafta önce 70 bin lira olan araçlar bugün 80 bin liraya çıktıysa piyasayı az çok takip edenler sıfır alacağına temiz 2.ellere yönelir..zaten sahibinden gibi sitelerde 2.el fiyatları artmaya başladı..
  • bencede eetkilenir.kredide sınır geldi artık.özellikle kredi ve fiyatlar cok etkiler.
  • Renault'un fiyatlarını bekliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

155bine Passat.

Bu yazın başında dopdolu opsiyonlarla 1.2TSI Comfortline DSG Golf siparişi vermiştim ve aracı 56'ya teslim alacaktık siparişi iptal etmeseydik. Şimdi opsiyonlarla fiyatı 70'i geçiyor.

Benim asıl merak ettiğim gerçekten de 155 bine satılıyor mudur bu araba ?
    Yani alan var mıdır , yoksa göstermelik mi var listede ?
  • Arkadaslar acimasiz olmayalim sanki sadece vw zam yapmis izlenimi uyandirmaya calismak pek dogru degil. Diger marklardaki zamlar da ortada. Cogunun 2014 fiyatlari da beli degil.
  • Basitçe alımarınızı erteleyin mecburmusunuz yani
  • Ben hep 50.000 liralık araba alırım bu yüzden zamlar beni etkilemez Şaka bir yana fiyatlar efsane olmuş yahu 15 ekim 2012 de 53.000 e aldığım aracım 65.000 e dayanmış vay ki ne vay..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.