Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 model bmw 116d eu 2.79 üzerinden bom boş arabaya 91bin tl diyor. 2014 model, eu 3.00 dolu bir aracın fiyatını düşünemiyorum.. eski fiyatlarla satılan 2. ellere yönelmek şimdilik en mantıklısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

BMW yeni fiyatları daha açıklamamış galiba.

Bmw nin bile bu fiyatlarla işi zor

yeni listeye baktım Volvo satışlarını arttırmaya yönelik hazırlamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

91 binlik 1.16i de otomatik klima, alajım jant falan yoktur galiba.
  • quote:

quote:

quote:

Olsa da fark etmez ki fiyat çok yüksek

almanyada 24bin Euro olan araç hadi olsun 80 bin

dediğim gibi Volvo v40 ın fiyatı artık uygun

zaten 91 bomboş 1 serisi 3-5 ekler yerine gider s60 alırsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olsa da fark etmez ki fiyat çok yüksek

almanyada 24bin Euro olan araç hadi olsun 80 bin

dediğim gibi Volvo v40 ın fiyatı artık uygun

zaten 91 bomboş 1 serisi 3-5 ekler yerine gider s60 alırsın

1.16i ve 180 lik V40 birer günlüğüne kiralamıştım. BMW den hiçbir şekilde etkilenmedim, açıkcası sıradan bir C sınıfı HB den ahım şahım bir farkını göremedim ama V40 etkilemişti şahsen beni. Dediğiniz gibi bu fiyatlarla S60 alınır daha iyi.

• Mayıs 2013 te Ford C-Max 1.6 TDCI + Titanyum X Paket + Otomatik Park özellikli aracı 63.750 ye almıştım. Şimdi lise fiyatı 85.950 TL olmuş. Bence Ford çok zammış.
  • Ben protesto ediyorum vergileri düzeltene kadar sıfır araba almam. Bu kadar kötü ekonomi olamaz. Bir 10 sene önce araba fiyatları şimdiki ekonomi durumuna göre 3'te 1 fiyatıydı. Bize resmen araba lamayın diyorlar kendileri 5000 motor benzinli araca binerken...
  •  2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi)
  • Yeni Fluence Touch 1.5 dCi EDC 110 bg

Bu aracı liste fiyatı 60.000 iken filo indirimiyle 50.000 civarına getirttik. Şu an liste fiyatı 70.000'i geçik. Arabadan daha kıymetli yatırım aracı yok güzel ülkemde.

Kendi sahip olduğum c30 u satmayı düşünüyordum, ancak lastikleri değiştirdim, bazı gereken kontrollerini yaptırdım ve binmeye aynen devam. 35.000 tl ye satsam ne alıcam? Üstüne 15.000 koyup Polo mu ??

Şu zamanda sıfır araç alan insana aklımın ermesi mümkün değil.
  • Bizim insanımıza az bile bu az
    Her zaman söylüyorum hiiç kızmıyorum
    Hak ediyoruz bu tabloyu
    Yüklen vatandaşa. nasılsa öder.
  • Fiyatlar uçmuş uçmuş

Bir sitede gördüm alıntı aşağıdadır... Tablo çok uzun olduğundan link veriyorum

2014’te ÖTV zammıyla araba fiyatları ne kadar arttı? İşte 2013 – 2014 karşılaştırması…

Otomotiv sektöründe hazırladığı datalarla öne çıkan EurotaxGlass’s firması ilginç bir analiz yayınladı.
    Firma aynı modellerin 2013 fiyatları ile mevcut 2014 fiyatlarını karşılaştırarak ÖTV ve yeni model yılı artışının 0 km otomobillere nasıl yansıdığına ışık tuttu. Listede ÖTV zammı gelmemesine karşın ticari araçlardaki fiyat artışı da dikkat çekici.
    İşte EurotaxGlass’s ın bu ilginç karşılaştırması.

http://www.ototest.tv/2014te-otv-zammiyla-araba-fiyatlari-ne-kadar-artti-iste-2013-2014-karsilastirmasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mashar2alanson -- 10 Ocak 2014; 20:23:11 >

• Ya ben bitiyom şu olaya. İşte jettayı 62ye aldım. şimdi 67 oldu. 5000 kar ettim. İyide babacım senin o dandik jettayı şimdi satıyım desem bu piyasada kim alır 67ye hadi geçtim 62ye. Gece gündüz çalış, Bİmde indirimleri kovala, doğalgazı kıs üşü...Sonra git iç kısım full plastik Jettaya 75-80 000 ver..Süperrr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi)

2013 modeller bunlar. 2014 allah bilir ne olacak?
  • quote:

eski fiyat listesi var mı kimsede...karşılaştırma imkanımız olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankee99

quote:

Bende 12.11.2012 tarihinden kalma fiyatlar var. Vay anam vay serhat neler donmus ya.
    Euro ya bak fiyatlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urunguu -- 10 Ocak 2014; 23:15:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: urunguu

quote:

Orijinalden alıntı: yankee99

quote:

Bende 12.11.2012 tarihinden kalma fiyatlar var. Vay anam vay serhat neler donmus ya.
    Euro ya bak fiyatlara bak

Bende bugün gördüm BMW'yi. Uçmuşlar tabi. O gönderdiğin 2012 Kasım tarihli listede dikkatini çekersen baz 320d fiyatına şimdi 320i ED bile alınamıyor. Euro 2.79'a sabitlenmiş, ÖTV'de üstüne. Geçiren geçirene. 1.6'da aracın nerdeyse "yarısı" vergi, 2.0'ı hiç söylemiyorum bile. Lanet okumaktan başka çare yok.

• Bütün markalarda fiyat artmış ama BMW farklı bi uçmuş sanki.
  • BMW sitesinde 320d ağzına kadar doldurdum.. fiyat tam 313.000 TL

Yakında BMW Türkiye'den çekilir diye düşünüyorum
  • zamlardan önce antalya bmw bayi 3.20 ed için sunroof zenon deri modern için telde 117.5 fiyat verilmişti gitsek 115 e alırdık muhtemelen. şimdi 140 a fln gelir herhalde tabi bu fiyatlardan alanda olur havadan kazanan çok memlekette bu yılın ilk aylarında indirim fln olmaz kotaları dolmuştur çoğu firmanın deli gibi araç satmışlar geçen yıl
    AMA NE OLURSA OLSUN BU FİYATLARDAN SIFIR ARAÇ ALMAM
  • 1 Ocak 2014 tarihi itibarı ile yürürlüğe giren yeni ÖTV vergi oranları tüm otomotiv sektörünü şoka uğrattı.

Sektörde bulunan markalar fiyatlarını yeni vergi oranlarına paralel olarak 5.000 TL – 15.000 TL arttırırken Ssangyong 2013 yılı fiyatlarını korumaya devam ediyor.

Rexton, Korando ve Rodius modellerinin %80 olan ötv oranı, %90 olmasına rağmen fiyatlarında değişiklik olmadı. Birçok mecrada yayınlanan avantajlı Ssangyong kampanyası, sektöre bomba gibi düştü. Ssangyong müşterileri uygulamadan memnuniyetlerini dile getirirken, şanslı olduklarını ifade ettiler.

Ssangyong yetkilileri ürünlerine olan ilgiden dolayı mutlu olduklarını dile getirirken kampanyanın stoklar ile sınırlı olduğunu belittiler.

Ssangyong ÖTV uygulaması haricinde, “Kışın Al Baharda Öde”, “20.000 TL 20 ay %0 faiz ve arka kabin kapağı” gibi kampanyaları ile de müşterilerinin karar verme süreçlerini kısaltıyor.

Ayrıca kredi talepleri 10 dakika içerisinde sonuçlandırılıyor ve kredi sözleşmeleri banka şubesine gitmeksizin showroomlarda imzalanıyor.

Ssangyong modellerini tercih eden müşteriler, araç satış işlemi sırasında kendilerine verilen geri alım taahhütnamesi ile otomobillerini 4 yıl içerisinde geri satabiliyorlar. Geri alım bedellerinin ülke ortalamalarının üzerinde olduğu görülüyor.

Detaylı bilgi içinwww.ssangyong.com.tr

alıntıdır...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.