Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erkyuo

BMW sitesinde 320d ağzına kadar doldurdum.. fiyat tam 313.000 TL

Yakında BMW Türkiye'den çekilir diye düşünüyorum

o parayı verip alan vardır emin ol..
    o paraya 2 daire ve bi linea alırım...benzin parası vermem üzerine bide para kazanırım...

• Yukarıdaki özelliklere göz önüne alırsak bu otomobiln FİYATI ÇOK YÜKSEK ...

Hala alıcısı var mı bilmiyorum ...
  • quote:

Ööh Hocam motor 2.0 değil mi TR'deki tüm 320d'lerde? Koltukları altın sırma ile kaplatıp 24 ayar gaz, fren pedalı ekleseniz bile o fiyatı yapmaz gibi geliyor :) E350 CDI 4MATIC fiyatına gelmiş yav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse birde opel i beğenmez.Opel zam yapmadığı gibi chevy lerdede ciddi indirimler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Ööh Hocam motor 2.0 değil mi TR'deki tüm 320d'lerde? Koltukları altın sırma ile kaplatıp 24 ayar gaz, fren pedalı ekleseniz bile o fiyatı yapmaz gibi geliyor :) E350 CDI 4MATIC fiyatına gelmiş yav.

Malesef öyle hocam.. şimdi tekrar tasarladım.. eklemediğim şeyler vardı.. onlarıda ekleyince 324.000 lira fiyat çıktı

• Seat'ta Leon'un fiyatlarına baktım.Anlayabildiğim kadarıyla zamdan önce 49.600tl olan 1.6 tdi reference model 52.150 tl olmuş.Şu fiyatlarla Leon halen alınık duran bir araç.Ama 2014 modelleri sanırım 56-57.000 gibi olur diye düşünüyorum.
  • Mercedes C class 125 bine nisandan itibaren satışa çıkacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

/>

Yukarıdaki özelliklere göz önüne alırsak bu otomobiln FİYATI ÇOK YÜKSEK ...

1.6 105 ps 290nm tork. bu passatta daha iyi değerler ama 187 son hız tuhaf. 6.1 şehiriçi tüketim şaka gibi. gerçeğe vurulsa 8-10lt. eder belki. birde bu dül düle 70bin tl fiyatmı isteniyor pardon?.. alsınlar bozuk arabalarını çay içsinler..

• Çok değil 3-5 ay kimse sıfır araç almasa,nasılda düşer bu fiyatlar nasıl kampanyalar başlar hepimiz görürüz...

Ama bizde böyle toplu halde bir tepki olmaz hiçbirzaman... Adam satar 30 binlik arabayı gider üzerine 40 bin kredi çeker sıfır araç olur ondan sonra bu fiyatlar niye şöyle niye böyle...

Fiyatlar dahada artacak ve göreceksiniz yinede sıfır araç alımı artacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

bu kredi düzenlemesi girsin görücem ben o arzdan ötürü fiyatlara bindirim yapan distributorleri ayağımıza kapanacaklar

Hocam kredi düzenlemesi derken ne kast ettin açar mısın bıraz

• Olan gerçek kişi / vatandaşa oldu. Şirket araçlarına eğer şirket kar gösteriyorsa koymaz. Adam KDV'sini düşüyor, aracın maliyetini gelir vergisine yansıtıyor.
    yakıtta da yaklaşık aynı sebepten %35 indirim kullanıyor. Daha ne olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Praetor

Olan gerçek kişi / vatandaşa oldu. Şirket araçlarına eğer şirket kar gösteriyorsa koymaz. Adam KDV'sini düşüyor, aracın maliyetini gelir vergisine yansıtıyor.
    yakıtta da yaklaşık aynı sebepten %35 indirim kullanıyor. Daha ne olsun....

bizim de şirketimiz var hocam ancak tam da dediğiniz gibi olmuyor. araç ticari değilse kdv düşemezsiniz.
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Düşersin canım düşersin. Bir mali müşavirine sor bakalım, şirket ana sözleşmesi değişikliği ne kadara maloluyor ve o sözleşmede yapılan değişiklik ile firma faaliyet konusuna yapmıyor olsa bile araç kiralama yazılabiliyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

/>

Yukarıdaki özelliklere göz önüne alırsak bu otomobiln FİYATI ÇOK YÜKSEK ...

70 bin liralık araçta cc bile yok yuh dediğiniz gibi bu aracı kim alıyor
  • 2-Kredi olayının da açığı bulunur , en basitinden ihtiyaç kredisi alıp peşinata verir sonra da araç kredisi alırlar

Bu sözünüz insanları borç batağına teşvik gibi bir şey

Parası olmayan adam bi zahmet almasın sıfır araba

Sonra borçla araba alan bağarıyor yandım anam diye ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

Çok değil 3-5 ay kimse sıfır araç almasa,nasılda düşer bu fiyatlar nasıl kampanyalar başlar hepimiz görürüz...

Ama bizde böyle toplu halde bir tepki olmaz hiçbirzaman... Adam satar 30 binlik arabayı gider üzerine 40 bin kredi çeker sıfır araç olur ondan sonra bu fiyatlar niye şöyle niye böyle...

Fiyatlar dahada artacak ve göreceksiniz yinede sıfır araç alımı artacak....

İş son kullanıcının alımı kesmesiyle bitse keşke.
    Filo ve bireysel araç kiralama şirketleri sürekli alım yapıyor. Zaten ayakta tutanlar da bunlar.
    Metrobüsle seyahat ettiğimde gözüm hep yola takılır. Büyük çoğunluğunun plakasına bakıyorum hep filo aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

2-Kredi olayının da açığı bulunur , en basitinden ihtiyaç kredisi alıp peşinata verir sonra da araç kredisi alırlar

Bu sözünüz insanları borç batağına teşvik gibi bir şey

Parası olmayan adam bi zahmet almasın sıfır araba

Sonra borçla araba alan bağarıyor yandım anam diye ..

Teşvik değil , tespit
    Ben inançlarım gereği krediye karşıyım zaten , tek kuruş bile olsa faizden uzak durmaya çalısıyorum..
  • http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25577509.asp

şöyle bir haber var .anayasa mahkemesi karar vercekmiş ötv nin iptali konusunda mahkemeye vermiş insanlar.acaba ötv zammını iptal ederlermi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25577509.asp

şöyle bir haber var .anayasa mahkemesi karar vercekmiş ötv nin iptali konusunda mahkemeye vermiş insanlar.acaba ötv zammını iptal ederlermi.

Hocam keşke iptal olsa diyelim ama hiç zannetmiyorum. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. MB kendisine verilmiş ve anayasadaki muğlak boşluk olan sınırsız vergi artırma yetkisini kullanıyor. Tabi bunu kötüye kullanması ve işkembeden yükseltmesi esas dava konusudur diye düşünüyorum. Ülkeyi Pakistan, Hindistan, Zimbabwe, Uganda, bazı kuzey Afrika ülkeleri gibi 10-20 yaşındaki Japon, Fransız araçları ile doldurmayı düşünüp vatandaşın (en azından ilk kez araç alacakların) güvenli ve temiz bir otomobil almaları engelleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25577509.asp

Hocam keşke iptal olsa diyelim ama hiç zannetmiyorum. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. MB kendisine verilmiş ve anayasadaki muğlak boşluk olan sınırsız vergi artırma yetkisini kullanıyor. Tabi bunu kötüye kullanması ve işkembeden yükseltmesi esas dava konusudur diye düşünüyorum. Ülkeyi Pakistan, Hindistan, Zimbabwe, Uganda, bazı kuzey Afrika ülkeleri gibi 10-20 yaşındaki Japon, Fransız araçları ile doldurmayı düşünüp vatandaşın (en azından ilk kez araç alacakların) güvenli ve temiz bir otomobil almaları engelleniyor.

bence iptal edilmesi lazım.sonuçta zırt pırt vergi artşımı olur.mahkeme halkın yanında olması lazım.bakalım ne karar cıkacak.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.