Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault'da ay sonuna kadar aynı fiyatlar geçerli sanırım. Bende bunun üzerine bayi'yi arayıp kampanya sonunda değişecek fiyatlar belli mi diye sorduğumda henüz belli değil yanıtını aldım. Fakat internet sitesinde "http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat" örneğin "Yeni Clio Touch 1.5 dCi EDC 90 bg" için 2014 Model Tavsiye Edilen Anahtar Teslimi Liste Fiyatı= 57.850 yazıyor. Yani ay sonunda bu fiyat artabilir mi bilgisi olan birisi var mı bu konuda acep?
  • Zor bu zamlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 16 Ocak 2014; 13:14:25 >
  • Opel insignia'yada zam gelmiş bi daha.
  • Opel insignia'yada zam gelmiş bi daha.
  • Sengoku Iori kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda kimse bir şey diyemez ama kesinlikle icon düşünün, fiyat farkı çok az.
  • C4 dizel otomatik baz donanım 69.200 olmuş
  • bu ne yaaa ayıp ayıp 70 bınnnnn ev parası nerdeyse ,ben almayayım alanlarada manı olmayayım,kredıyle alıp elındekını verıp ezıyet cekenlere müstehak böylesı
  • 2 gün önce renault akbak a gittim ankarada aracımın 1 yıllık bakımı sebebiyle.Fiyat sorayım dedim 66.000 tl ye aldığım aracın şuan aynı özelliklerle 85.000 olduğunu ama bazı indirimlerle 77-78.000 arasına bırakılmasını düşündüklerini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sengoku Iori

Renault'da ay sonuna kadar aynı fiyatlar geçerli sanırım. Bende bunun üzerine bayi'yi arayıp kampanya sonunda değişecek fiyatlar belli mi diye sorduğumda henüz belli değil yanıtını aldım. Fakat internet sitesinde "http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat" örneğin "Yeni Clio Touch 1.5 dCi EDC 90 bg" için 2014 Model Tavsiye Edilen Anahtar Teslimi Liste Fiyatı= 57.850 yazıyor. Yani ay sonunda bu fiyat artabilir mi bilgisi olan birisi var mı bu konuda acep?

o liste fiyatlar geçerli değil..
    Bayiye insan çekmek için yapıyorlar..
    2013 fiyatları diye birsey yok..
    2014 fiyatlrı 2013 araçlar içinde geçerli..
  • O aracı alanın aklından süphe ederim diyecektim.
    Ama yok 10 senelik tablo ortada alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrankara

2 gün önce renault akbak a gittim ankarada aracımın 1 yıllık bakımı sebebiyle.Fiyat sorayım dedim 66.000 tl ye aldığım aracın şuan aynı özelliklerle 85.000 olduğunu ama bazı indirimlerle 77-78.000 arasına bırakılmasını düşündüklerini söyledi.

Ööh o fiyata Megane Cabriolet veriyorlardı. Renault'a 85000 lira vermek ömür boyu koyar adama arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bin liraya o araba alınmaz şu araba alınmaz o kadar para verilmez çok pahalı vs diyor herkes ama bu arabaları alanlar nerde yaşıyorlar uzaydamı yaşıyorlar bunların içinde foruma üye olan yokmu çıkıp biri de desin ben 70 bin lira verdim aldım desin tanıyalım
  • 2006 senesinde Passat comfortline aracımı kasko,sigorta,plaka masrafı ve bir depo benziniyle 52.000 liraya almıştım.Şu an bu paralara Clio alınıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25577509.asp

şöyle bir haber var .anayasa mahkemesi karar vercekmiş ötv nin iptali konusunda mahkemeye vermiş insanlar.acaba ötv zammını iptal ederlermi.

bence hiç bir şey farketmez
    2009 yılında yaşadık, vergiler indi, fiyatlar başta hafif indi ve hızla yükseldi.
    sonuçra devlet vergi almadı ama firmalar o parayı cebe attı
  • Millet clio için 70 TL diyor ama dün gece 33 TL diye reklamı vardı.
    Buna ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

/>

Yukarıdaki özelliklere göz önüne alırsak bu otomobiln FİYATI ÇOK YÜKSEK ...

Hala alıcısı var mı bilmiyorum ...

70 bin liralık araçta cc bile yok yuh dediğiniz gibi bu aracı kim alıyor

Bir yuuuh da benden .

• Hiç yuh çekmeyin,2013 başından bugüne kadar TL % 25-29 arasında devalüe oldu + % 5 ÖTV zammı geldi.Hissetmeden fakirleştik.
  • Opel 2.500 tl den fazla zam yapmış

Astra J 2013 Aralık 43.700 TL Ocak Başı 45.200 TL Ocak Ortası 47.543 TL
  • 2013 golf 7 1.2 TSİ comfortline manuel aracımı 2013 Nisan'da 47.000 tl ye aldım 9 ay geçti şuan 2014 fiyatı 56.900 tl 10.000 tl zam gelmiş vay arkadaş ne kar ettim

• Okudukça şaşırıyorum, galiba zam olmayan marka yok. En insaflısı da opel ve honda gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalcin1940 -- 18 Ocak 2014; 15:40:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.