Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ötv ve mtv'den ziyade otomobil kredilerine getirilen sinirlama ve taksit gelir orani satışları etkileyecektir. Zayiflayan taleple birlikte fiyatlara bir çeki düzen verilebilir fakat kisa vadede zamli ve yüksek fiyatlara alışmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantula

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: Shellci

bende takipteyim. benim gördüğüm kadarıyla ilk güncel liste kia'dan geldi...

http://www.kia.com.tr/index.php/fiyatlar

en son baktığımda manuel concept dizel ceed 57.500 idi bu durumda 3.850 TL artmış... son zamlarla..

1.6 otomatik sportage 6.000 lira civarı zamlanmış.

Mayis ayinda sportage gsl plus aldim. Ekstra aksesuarsiz 56500'e, aksesuarli 57750'e aldim. Su an liste fiyati 71550 !!!!????

Sitesindeki fiyatlar güncel.

• Bu Fiyatlar Doğru mu Beyler?
     2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Bu Fiyatlar Doğru mu Beyler?
     2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi)

Evet doğru. Abd'de geniş hacimli motorlar bize göre ortalama 3 kat daha ucuz. Bizimkilerde beyin ücretsiz olduğundan halâ motor hacmi üzerinden Ötv tarhiyatı yapıyorlar.

• bence bu yıl otomotiv sektörü için kriz yılı. talepler azalacak. tiksiniyorum artık haber izlemekten. adamlar suçu, hırsızlığı bile normalleştirdi ve dediler ki bu olaylar yüzünden zararımız büyük.
  • vwde fiyatlar uçmuş. 1000 tl kaporacılara geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofabiya

Ben otomobil firmalarında bir hata bulmuyorum. Sonuçta otomobil firmaları aşağı yukarı avrupadaki fiyatları ile getiriyor aracı ülkeye. Ancak ülkedeki vergiler çok fazla. Kolay para kazanma yöntemi olarak ya da cari açığa tedbir olarak yapılmıştır bilemiyorum. Vergiler çok yüksek. Ancak şöyle de bir gerçek var, almayın sevgili kardeşim, döve döve mi aldırıyorlar? Bir kaç yıl herkes elindeki araçla bir idare etsin bakalım. Adam 1-2 yaşında aracı var sıkıldım ne alayım diye başlık atıyor. Bir de şöyle bir şey var; mesela adam golf almış 50 bine, araç 1 yıl sonra 57 bin olunca seviniyor "ohh aracımı 52-53'e okuturum kar ettim" diyor. E be koli basili sen o aracı satınca yeni alacağın araçta zamlanmış rakam sana kiylenecek yine.

"E be koli basili" hahahahaha ofabiya

• artık herkes elindeki arabasının değerini bilip, sıfır araba almaya niyetlenmeyecektir...
    piyasadaki nakit para akışı iyice daralır.. elinde nakti olan kral olur..
  • bence türkiye üretimi araçların ötv ve kdvsi daha düşük olmalı.
  • banane araba almayı düşünen fakir fukara düşünsün. Umrumda bile değil, hüloğ.
  • zamanında paranın yanına sıfırlar ekleniyordu şimdi ise tüketim mallarının fiyatlarına sıfır ekliyoruz. fark var mı?
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    kia açıklanmadı mı? eklemediğini gördüm o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

kia açıklanmadı mı? eklemediğini gördüm o yüzden sordum.

Konuyu yeni aldım , toparlamaya çalısıyorum . kaçırdığım şeyler olursa uyarırsanız sevinirim :)
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    bizi detaya boğ.
  • golf 42.900 den piyasaya çıkmıştı galiba. aynı araba 49.700 oldu şimdi. Allahım sen aklıma mukayet ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 3 Ocak 2014; 0:47:33 >
  • Her şeyi geçtim 2.el piyasası insanlıktan çıkacak,bunu bilir bunu söylerim..
    Zaten 1990 model ,km tur bindirmiş araçlara bile en az 15.000 TL,
    2000 model ve üstü araçların en ölüsüne 20.000 TL ve 2005 yılı sonrakilere kutsal varlık gibi fiyat veriyorlardı ama 2014 yılı altın çağları olacak fırsatçıların.
    Hele galericiler zaten insan değildi artık bildiğin tanrı katına çıkacaklar.
    Artık çıtır hasar falan da demiyecekler,direkt pert aracım,km yi şimdi düşürdün misler gibi diyip,alırsan al almazsın çık dışarı diye çemkirirler artık.

Ama bizim gösteriş budalası, komşumdan-akrabamdan daha iyi araca binecem ona nisbet yapacağım diyen halkımızın bu tavrı oldukça,araç fiyatları tavan yapmaya devam edecektir.

Azcık tavrımızı koysak,hükümet,dağıtıcı,küçük bayiler akıllanır hem de donanım fakiri araçları ülkemize daha fazla fiyata kaktıran otomobil firmaları akıllanır.

örnek: birçok ülkede garanti süreleri 10 yıl iken,bizde her şey için 2 yıl sadece araba değil,beyaz eşya, elektronik vb ürünlerde.

Yani adamlar ,nasıl olsa bunlar ; olması gerekene değil ,kendilerine verilene şükreden bir millet, deyip bizi ezdikçe eziyorlar.

Eee alıştırıldık tabi taaa 1940 lı yıllardan bugüne kadar, hep sindirildik ve bir mal veya hizmet bize olması gereken gibi sunulduğunda lüks olarak gördük.

Neyse sinirlendim yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeplord -- 3 Ocak 2014; 0:50:45 >

• Örnek araçların eski yeni fiyatları :
    Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT Midline Plus 48.000---------->49.700 TL
    Volkswagen Golf 1.6 TDI BMT Midline Plus 60.000---------->62.100 TL
    Volkswagen Golf 1.6 TDI BMT Highline 70.300---------->72.800 TL
    Volkswagen Golf 1.6 TDI BMT Highline DSG 78.100---------->80.900 TL

Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 62.390---------->67.285 TL ------> 74.065 TL 2014 model.
    Ford Focus 1.6 Trend X 46.460---------->50.085 TL ------> 55.110 TL 2014 model.

Kia Ceed 1.6 Concept Otomatik Vites 55.600---------->59.950 TL
    Kia Ceed 1.6 CRDi Premium Otomatik Vites 69.700---------->75.250 TL

Citroen C4 1.4 VTi Attraction 45.050---------->47.835 TL
    Citroen C4 1.6 e-HDi Exclusive 65.100---------->68.600 TL
  • 2013 ağustosta yani 4 ay önce 82 bin tl ye aldığım passat şu an 93 bin tl :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 3 Ocak 2014; 0:58:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Arac satislari dip yapar ki hukumet zaten bunu istiyor.Cari acik olayi.

Motosiklet satislari artar.

Bi ybr 125 kapmak lazim.

110 falan yapiyor

Motora kapanırsanız 120 gördüm ben.

Şaka bir yana gayet yeterli bir sürati var sabırlı ve hevesli bir bünye için uzun yolda yapabilir titreşim diye birşey yok neredeyse.

Hocam ybr de pahalılaştı ya

Artık Çinlilere mahkum millet.

Yamaha'nın sitesinde fiyat yazmıyor şimdi baktım.

Ama çok güzel commuter hatta en hası bence.

Gerçi çok bilmiyorum Çinli ya da Japon alternatifleri nedir ama kuryeler falan hep Yamaha.

Doğru hocam haklısınız fiyat açısından.

Çinli düşünüyorsanız CG serisinden şaşmayın derim hani şu dikdörtgen farlı köylü tipi denilen motorlardan.

Diğer birkaç çinli motor kullandım MH 125 Drift,Kanuni GT 170 gibi

Tipleri güzel fakat kullanım rahatlığı olarak YBR'nin yanına bile yaklaşamazlar ek olarak şanzumanlarının oranları çok garip belli bir düzenleri yok en çok sinir bozucu yanı bu.

1 vites çok kısa 2 çok uzun 3 yok gibi 4 evlere şenlik vites oranlarında kesin bir hesap hatası var çok ezgin şanzumanları her telden çalıyorlar.

GT 170 çok güzel motosiklet fakat MH 125 Drift modeli kullanım konforu pek yok 1 kilometre sürdüm dayanamadım sağa çektim ve arkadaşıma motorunu teslim ettim motorumu aldım.

YBR 125'in kullanımı adeta bisiklet gibi hatta bisikletten daha kolay bile diyebilirim eğer motosiklet ile pek bir geçmişinzi yoksa benim gibi ilk 1-2 hafta ağırlığından dolayı garipsiyorsunuz fakat alıştıktan sonra bisiklet gibi geliyor.

YBR ne kadar yakıyor diye sorarsan 100 kilometrede 2.5-3 taş çatlasa 3.5 litre yakar neredeyse 10 kuruşa karşılık geliyor.

cbr125 ile aynı mı yoksa üstün olduğu taraflar var mı?

Sürmedim bilmiyorum birşey söyleyemem.

Fakat bana soracak olursanız tamamen para tuzağı allanıp pullanılmış bir CBF'dir kendisi.

CBR düşünürseniz minimum 250cc alın size tavsiyem.

Hatta 125cc motora ne kadar az para verirseniz o kadar iyi eğer hacim yükseltmek istiyorsanız CBR 125'e 8.000 verip 1 ay sonra sıkılmak var bu işin içinde buna cüzdan dayanmaz.

Sırf görüntü için yaklaşık 2 tane CBF parası boşa vermeyin derim ben ya bütçenizi zorlayıp CBR 250 alın veya millet ne derse desin YBR,CBF alın binin paşa paşa motosikletin parasını millet vermiyor sonuçta.

• ev = araba olacak galiba
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.