Bildirim
2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ya 75 bin liraya kia ceed; 40 bin liraya citroen c1 satılıyor ülkede. Akşam akşam çıldırmamak elde değil resmen. -
50000 e golf 40000 e C1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni araba almaktan önce mevcut olana yakıt alabilsek ona da razıyız vallahi .. -
Artık benzin,dizel,lpg değil yeni bir teknoloji lazım -
50.000 ford fiesta gördüm ya. ölsem de gam yemem.
teşekküler Türkiye. Her nerede yaşıyor ya da yaşatılıyorsak (!) -
quote:
Orijinalden alıntı: portalkal
Sigara almaya bile arabayla gidip cebinde gaz parası olmayan halkıma az bile,dikkatimi çekiyorda 0 alınan araçlar vs kapıda kös kös yatıyor komşuların,ya binin ya da hayrına birine verin binsin
masraflardan dolayı çok kullanamayacağız fakat kimseye de hayrına veremeyiz , senin olsun sen de vermezsin -
Sıfır araba almak haram oldu bize 2.el devam -
lastikleri yenileyip bakımları yapıp aynen devam. almayın araba falan soygun bu. -
Eldeki arabanın kıymeti arttı diye sevinilecek ya da araba alamadım diye üzülecek bir durum yok aslında. Her durumda vatandaşa büyük zarar var. Krizler böyle oluşuyor işte. Liste fiyatı ne olursa olsun insanların alım gücü azaldığında malın değeri de düşecektir. Zaten zamlarla yapılmak istenen satışı azaltmak ki başarılı da olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady
quote:
Orijinalden alıntı: portalkal
Sigara almaya bile arabayla gidip cebinde gaz parası olmayan halkıma az bile,dikkatimi çekiyorda 0 alınan araçlar vs kapıda kös kös yatıyor komşuların,ya binin ya da hayrına birine verin binsin
masraflardan dolayı çok kullanamayacağız fakat kimseye de hayrına veremeyiz , senin olsun sen de vermezsin
Bende 2006 santa fe var .(uzun yol ve arazi şartları) eşimde ise corsa var 2004 1.4 şehiriçinde kullanıyoruz.
Devlet yaptığı bu mali politikalarla kimse birşey almasın diyor. Bunun nedenide ekonominin dibe vuruşudur. Toparlamaya çalışıyorlar bakalım başarılı olacaklar mı ? Bu fiyatlarla araba mı alınır yahu !
Amma abarttınız zam değil zamcık arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
Sürmedim bilmiyorum birşey söyleyemem.
Fakat bana soracak olursanız tamamen para tuzağı allanıp pullanılmış bir CBF'dir kendisi.
CBR düşünürseniz minimum 250cc alın size tavsiyem.
Hatta 125cc motora ne kadar az para verirseniz o kadar iyi eğer hacim yükseltmek istiyorsanız CBR 125'e 8.000 verip 1 ay sonra sıkılmak var bu işin içinde buna cüzdan dayanmaz.
Sırf görüntü için yaklaşık 2 tane CBF parası boşa vermeyin derim ben ya bütçenizi zorlayıp CBR 250 alın veya millet ne derse desin YBR,CBF alın binin paşa paşa motosikletin parasını millet vermiyor sonuçta.
dostum yanlış yazmışım, cbf diyecektim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 3 Ocak 2014; 9:34:03 >
-
Cee'd e neler olmus oyle.
Araba zaten lükstü daha da lüks hale geldi -
olan yine namusu ile yaşayan orta sınıfa oldu. -
Gecen sene 60'a aldığım Focus'un fiyatı opsiyonsuz 74 bin , opsiyonla 77 olur herhalde. 3bin pazarlık olsa 74 bin.
Vay arkadas..! Sonumuz hayır olsun..
Vergi zammına ilaveten,Kur farkı da fena halde binecek derken(Ford fiyat listesinde ki 2014 fiesta trend baz donanım dizel aracın 51.000 tl küsur uçuk rakamdan da epey belli)Devlet olarak cari açığa da çözüm olsun dersen,yerli üretim otoların ötv'sini %30'lara düşüreceksin.
Bak o zaman Volskwagen gibi sadece ithal ve çok adetli satan markalar ülkemizde üretim yapıyor mu yapmıyor mu. -
vw neden bu kadar az zam yapmış ki acep
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X