Şimdi Ara

2014 'zamlı' araç fiyatları. (Karşılaştırmalı Fiyatlar Eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
17
Favori
50.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden koyamazmış, bilmediğimiz bir anayasal kanun veya doğa kanunumu var. kanunu yaparsan her türlü vergiyi koyarsın. almanyadaki vergiler aynı diye bahsediyorsanız alımdaki vergi aynıdır belki ama araca binerken ödenen vergisi, sigortası vs yerli araçtan pahalı. yani almanyada bir opele binmeyle toyotaya binmenin maliyeti farklı. tabi bizdeki kadar fahiş vergiler yoktur orda ama almanya gibi 10-20 euronun hesabını yapan bir toplum için 10 euro ucuza maliyet cazipdir. tabi bize göre o fark değildir aynıdır neden olsa zengin milletiz. yani sözün özü devlet baba isterse aldığımız havadanda vergi alır, yerliyle ithalede farklı vergi koyar, buda 1-2 kanuna, yönetmeliğe bakar.... saygılar...
  • 70 bin tl lik araca binmeyek isteysn sahisin, 3 nin tl nin uzerinde geliri olmasi sart..kanun boyle diyor artik,, oyuzden kimse alamaz ve sifirda 2.el piyasasida yolunu bulur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 de 37400 liralık Peugeot 208 ETG Active için zam olur mu? Olursa ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

C-segment donanımlı dizel arabalar artık 74-76 aralığında satılıyor.

Anti-vw'ciler bana saldırabilir belki ama şu an en mantıklı fiyatlar VW'de görünüyor.

Focus 1.6TDCI Tit. 73.000 TL
    Golf 1.6TDI Comf. 66.000 TL,
    Highline (Titanium'a göre daha dolu) 72.000TL.

yalnız bu fiyatlarda vw 2013 model, ford 2014 model fiyatlarını vermişsiniz. 2013 focus yeni titanium 1.6 tdci fiyatı 66000 tl.

yani 2013 golf tdi highline 72000
    2013 focus tdci titanium 66000.

aynı model yılı araçları kıyaslarsak daha mantıklı olur sanırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPinPrick -- 3 Ocak 2014; 11:33:24 >
  • quote:

Anti-vw'ciler bana saldırabilir belki ama şu an en mantıklı fiyatlar VW'de görünüyor.

Vw 2014 fiyat listesini açıklasın bir de ona bakalım.
  • ikinci el daha nereye uçacak ya ! adamlar zaten sıfır aldıkları fiyata satıyorlar araçları ; yeni yılda yeni kasa ve model dolayısıyla şu araba 75.000 -80.000 civarına düşer diye bekliyordum ben de

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-mod-c180-komp-amg-avantgarde-beyaz-bakmadan-gecme-148201557/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 3 Ocak 2014; 11:40:04 >

• mercedes de fiyatlari guncellemis , 2013 yili icin ayri fiyat 2014 yili icin ayri fiyatlar var , otv ve kur yansimis.
  • quote:

VW 2014 modellere 5-10.000 ekleyin şimdiden, kur'un gerçek etkisi de o zaman girecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 3 Ocak 2014; 11:43:15 >
  • b sınıfı 40 c sınıfı 50den başlıyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sythel

quote:

VW'de Ford gibi 2013 fiyatları, 2014 fiyatları gibi bir ayırım göremedim. Fiyatlara basınca direk geliyor.

Verdiğim VW fiyatları ÖTV zammı ile güncellenmiş fiyatlar.

Bir de bir arkadaş Titanium ile Highline'ı sormuş.

Tek tek kıyaslayamacağım ama Golf Highline'da Focus Titanium'da olmayan aklıma gelen 17" jantlar, 5.8" dokunmatik ekran, Bi-Xenon farlar, Alcantara koltuk döşemeleri gibi donanımlar var.

• Polo 48 mi ne olmuş oha diyorum. Bu gidişle bu memlekette araba kullanmak çok lüks bir hobi haline gelecek. Çift maaş olmadan araba sahibi olmak çok zor. Ya eski araba kullanacaksın ya da araba fantezin olmayacak. Bu fiyatların fahişliği ve sürekli zam politikası ne zaman son bulacak çok merak ediyorum. Böyle giderse arabamı satacağım, toplu taşımaya devam.

• son ötv zammından elde edilen gelirle Yurt genelinde okul ihtiyacı olan yere okul cami ihtiyacı olan yere cami yapılacakmış arta kalanınlada evlere makrube dağıtılacakmış yani o paralar gene bize harcanacak yapmayın hayıflanmayın
  • Uzmanlar en az %10 zamdan bahsediyordu. Her şey ateş pahası ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrPinPrick

otomotoiv sektörü 2014 ü çok kötü geçirecek. yeni kredi sınırlamaları, ötv oranları, kur zamları derken sektör büyük darbe yedi. devlet araba tüketim çılgınlığına son verin dedi bencede haklı. ama onu derken her zaman olduğu gibi batı ülkelerini örnek aldı üstelik altyapısını hazırlamadan. örneğin almanyada yerli araba vergileri ithallerden düşüktür, yerli araç özendirilir, ithal araca vergiler yüklenir. ama orada altyapı var yani ithal aracı almayın yerliyi alın diye alternatif veriyor devlet. bizde alternatifi yok devletimiz direk, alternatifsiz araba almayın diyor. o zaman üret yerli aracı insanlara düşük vergiyle sat, yabancıyı almayın yerliyi alın de. ama nerde, biz temelsiz bina yapmaya alıştığımız için yıkılacak binada oturmakta artık korkutmuyor, garip gelmiyor kimseye. sonumuz hayrolsun.....

Araba üreten var mıydı da devlet izin vermedi. Üretilse bile ilginin nasıl olacağı belli değil. Vestel in hali ortada ucuza satmasına rağmen kimse ilgi göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 3 Ocak 2014; 12:47:47 >

• quote:

En çok fiyatlar düşer ellerinde 2013 araba kalır onları alırız ucuza diye düşünen arkadaşlara üzüldüm ben.

Tabi Ekim ayında aldıgım aracın sıfır fiyatı ile arasındaki farkın 20bin tl olmasına da şaşırıp Allaha şükrettim arabayı nasip etti diye yoksa bu fiyatlarla çok zordu

Bu kitle 2011 senesinden beri baya bir elendi, ama bu seneden sonra yıl sonu beklentisi diye bir olgu artık kalmayacaktır.
  • Renault'u merak ediyorum ben , amansızca yaptığı 4 bin tl zamdan sonra bir okadar daha ekleyecek mi onu bekliyorum .
  • quote:

quote:

quote:

VW'de Ford gibi 2013 fiyatları, 2014 fiyatları gibi bir ayırım göremedim. Fiyatlara basınca direk geliyor.

Tek tek kıyaslayamacağım ama Golf Highline'da Focus Titanium'da olmayan aklıma gelen 17" jantlar, 5.8" dokunmatik ekran, Bi-Xenon farlar, Alcantara koltuk döşemeleri gibi donanımlar var.

sayın hocam, vw de fiyat yazan bölümün üzerinde küçük harflerle 1 ocak 2014den geçerli 2013 model fiyat listesidir diyor sen hala ısrar ediyorsun. lütfen biraz dikkat....

• Beni etkilemez ben hep 20 liralık alıyorum...

• quote:

quote:

quote:

En üstte 2013 model fiyatları oldugunu yazıyor. Şubatta 2014 araçlar geleceği için daha açıklamamışlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.