Şimdi Ara

2015-16 5.20d vs G30 5.20i

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu iki araba arasında kaldık bütçemiz 300 bin TL civarı.
    Yeni kasa güzel ancak dizel alamıyoruz. Benzinli aracında yakıtı çok fazla, yakıtını geçtim, ikinci elde değer kaybı nasıl?

Bu ikisini ikinci el değeri, şıklık ve görsellik olarak kıyaslayabilir misiniz?
    Örneğin 300.000 civarına alınan 40.000 km deki 5.20d Premium 80.000 kmde ne kadara satılabilir?
    300.000 civarına alınan 10.000 kmde 5.20i G30 kasa 50.000 de ne kadara satılabilir?

• Yeni her zaman yenidir bence. Yapacağınız km., yeni kasa, km.'ye bağlı vergi avantaajı, performans vb. etkenleri göz önünde bulundurmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tk152 -- 24 Temmuz 2018; 17:58:22 >
  • Premium araçlarda benzinli motor konfor için daha mantıklı bana kalırsa. Dizeli fakir voscosçular kullansın 😁

Aslında sorduğunuz sorunun cevabı kullanıcının tercihlerinde saklı. Mesela sürekli uzun yol yapacak birine dizeli tavsiye ederim en basit mantıkla. Ama benim için sessizlik konfor ve sorunsuzluk ön planda yani benzinli tercihimdir. Ayrıca G30 kasa için sürekli söylenen bir şey var: ses yalıtımı oldukça iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.