Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yedek sırası bekliyorum. şuanda herhangi bir yere başvurmam gerekiyor mu? e devletten vb?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyk nın sitesi hata veriyor atmden 00:55 den sonra deneyin uyarısı alıyorum ya napıcam ben? ücreti yatırıcam sistem arızalı başka yatıramayan varmı yada sistem bir tek bana arızalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gehen gehen

quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

Beyler kyk da ara sınıf yedek sırası ile birinci sınıf yedek sırası farklı mi ilerliyor yoksa tek bir yedek sırası mi var?

bu söylendi önceden, ara sınıf çok daha az alınıyor dendi.
    ayrıca normal sıra bile normal ilerlemiyor ki, 400. yedeklerin 40. 50. yedeklerden önce alındığından bahseden mesajlar da var. torpil süreci daha bitmedi yani.

Nasıl ya. Sitesinde her pazartesi yayınlanıyor yedek kaça gelmiş ona gore gidip kaydını yaptiriyordun geçen sene. Bi de bu sene baya baya sıkı bence çok torpil dönmez gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner5741g

quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

quote:

Orijinalden alıntı: soner5741g

Istanbul 210 allah kitap aşkına tecrübeli birisi yazsın 14 eylülde çıkar mı

Çıkar

Eyvallah kardeşim sagolasin neye dayanarak söyledin ?

İstanbulun yurt kapasitesi cok fazla bu nedenle cikma sansin cok yuksek. Ama istedigin yurt cikarmi bilemem

• Halihazırda bir özel yurtta kalırken başvuru yapabilme ihtimalim nedir?
    Şu an için değil,yarıyıl için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderBorn -- 11 Eylül 2015; 11:25:54 >
  • 1055 sıradayım. istanbuldayım.. arkadaşlar çıkar mı birisi çıkmaz birisi çıkar diyor. tanıdıklarından benim yedeğimde olup giren ya da giremeyen var mı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SinirBozan

1055 sıradayım. istanbuldayım.. arkadaşlar çıkar mı birisi çıkmaz birisi çıkar diyor. tanıdıklarından benim yedeğimde olup giren ya da giremeyen var mı ...

Mutlaka cikar ama 2-3 ay kadar beklersin

• arkadaşlar ben e devletten kayıt yaptıracagım da yurda gitmeme gerek var mı? e devlet kayıt yeterli olur mu?
  • Yedekler ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı?

• 14 ünden itibaren başlıyor. Sonra her pazartesi sitede yayınlanacak. Ama kyk mı e devlet mi onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderBorn

Halihazırda bir özel yurtta kalırken başvuru yapabilme ihtimalim nedir?
    Şu an için değil,yarıyıl için soruyorum.

Mantıken bi sıkıntı olmaması lazım.
    Sonuçta sen gerekli bilgileri onlara vereceksin onlarda inceleyecek, yurda yerleştirileceksin veya yerleştirilmeyeceksin.
    Şuan özel yurtta kalıp kalmaman bi şeyi etkilemez.

Sağolun hocam
  • tüm yurtlar 14. de açılıyor ama herkes bayramdan sonra gidicek çünkü çoğu üniversite bayramdan sonraya aldı okulun başlamasını.

o yüzden acele etmeye gerek yok . Pazartesi yatak numaralarımız belli olur zaten.
  • Kocaeli 207 yedek sirasi.İstanbulda oturuyorum nazil bir yol cizeyim servise mi kayit olsam.Acaba yurt ne kadar surede cikar.fikri olan arkadaş cevaplayabilirmi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -durgun-

Ben de KYK Çağrı Merkezi'ni aradığımda 14 eylül demişlerdi ama duruma bakarsam üniversitem de oryantasyon için 15 eylül, ders başlangıcı için 16 eylül demişti. Bu kurumlar birbirinden farklı elbette ancak KYK'da son dakikada böyle bir şey yapar mı diye takıldı kafama.

Pardon 13 ü Pzt sandım 14 ü olacak düzelttim.

Bak ben nöbetçi yurtta kalıyorum ama aynı zamanda bu yurt asıl yurdum. Bugün yapılan duyuruda normalde başka yurda kayıtlı olan misafir öğrencilerin kendi yurtlarına yarın itibariyle yerleşebilecekleri söylendi.
    En azından Ankara için geri dönüş olmaz bu saatten sonra diğer illerde durum ne bilmiyorum.
    Antepde kalan arkadaşım da yurtların bayramdan sonra açılacağını söyledi il il değişiyor galiba.

Hocam ben Ankarada, Eymir yurdunda kalıyorum. yurdu dün aradığımda 14 eylülde geleceksin denildi. nöbetçi yurtta yapılan duyuruya göre hangi tarihten itibaren kendi yurdumuza geçiyoruz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feydir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -durgun-

Ben de KYK Çağrı Merkezi'ni aradığımda 14 eylül demişlerdi ama duruma bakarsam üniversitem de oryantasyon için 15 eylül, ders başlangıcı için 16 eylül demişti. Bu kurumlar birbirinden farklı elbette ancak KYK'da son dakikada böyle bir şey yapar mı diye takıldı kafama.

Pardon 13 ü Pzt sandım 14 ü olacak düzelttim.

Bak ben nöbetçi yurtta kalıyorum ama aynı zamanda bu yurt asıl yurdum. Bugün yapılan duyuruda normalde başka yurda kayıtlı olan misafir öğrencilerin kendi yurtlarına yarın itibariyle yerleşebilecekleri söylendi.
    En azından Ankara için geri dönüş olmaz bu saatten sonra diğer illerde durum ne bilmiyorum.
    Antepde kalan arkadaşım da yurtların bayramdan sonra açılacağını söyledi il il değişiyor galiba.

Hocam ben Ankarada, Eymir yurdunda kalıyorum. yurdu dün aradığımda 14 eylülde geleceksin denildi. nöbetçi yurtta yapılan duyuruya göre hangi tarihten itibaren kendi yurdumuza geçiyoruz ?

Yani bizde yapılan duyuruda cumartesiden itibaren geçebilirsiniz dendi.

Sen ne zaman aradın yurdunu?
    Bugün dediğim duyuru yapıldı yeni karar olabilir de

Edit: Dün aramışsın pardon okumamışım

o zaman direk kendi yurduma geçeyim. teşekkür ederim.

• Yok kardesim siran gelince parani yatirir girersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kardesim 420.yedekte ankarada simdi 1-2 ay kalacak yer bulmamiz lazim ankarada yedek gelene kadar nereye basvurmaliyiz ozel yurtlar aylik aliyormu

• Arkadaşlar yedekler için yurt ne zaman açıklanıyor? 14'ünde mi? Lütfen bir cevap verin.

• Yedek listeleri saat kaçta açıklanır acaba 14 ünde
  • Pazartesiden itibaren yurtlar açılıyor ya arkdaşlar...

Peki bayramda filan sıkıntı değil de mi? Bayramda evde olmak istemiyorum da.. Okulun bayramdan sonra açılmasına rağmen bayramda gidip kalmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.