Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Bölümünüze uygun yurt bulunamamıştır" nedir arkadaşlar ? Kafa mı buluyolar bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

bursa 114 yedek ne zaman gelir arkadaşlar..

Bölgenin durumuna bağlı hocam, geçen sene ben 74. Sıradaydım 5 ay sonra çıktı yurt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

Bölgenin durumuna bağlı hocam, geçen sene ben 74. Sıradaydım 5 ay sonra çıktı yurt.

ne diyosun hocam ya bursadamı 74 den 5 ay bekledin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

ne diyosun hocam ya bursadamı 74 den 5 ay bekledin ?

Yok hocam Kocaeli'de bi yurdu 5 ay bekledim, odaları aylarca boş beklettiler ve 400. küsurlerde olan bazı kişilere daha ilk haftadan yurt çıktığını öğrendik.

Ne zaman çıkacağı sizin yurdun olduğu yerin durumuna göre değişir bölgede kaç okul var, yurt haricinde kalınacak nereler var, öğrenci sayısı ne kadar, torpil durumu nasıl vs bunlar süreyi etkiliyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: -durgun-

Öncelikle Selamlar.

Arkadaşlar, yurtların konaklamaya ne zaman açılacağını sormak için KYK Çağrı Merkezi' ni aradım.

Bana yurdumun 14 Eylül Pazartesi günü açılacağını söylediler. Eğer yurttan yurda, ilden ile farklılık göstermiyorsa -ki herhalde göstermiyordur diye tahmin ediyorum- 14 Eylül Pazartesi günü yurtların konaklamaya açılacağını burdan duyurmuş olayım.

Şayet yurttan yurda veya ilden ile fark ediyorsa da yurdum FSM Erkek Yurdu, İstanbul'da bulunuyor.

Edit: Daha önceden bir arkadaş da 14 Eylül'de açılacağına dair haber okuduğunu yazmıştı, resmi olarak kurumdan da bilgi almış olduk

Merhaba,bisey sormak istiyorum . misafir ogrenci kalkmis diyorlar. Bilginiz var mi

• Hocam, ben kayıt yaptırdım. Benim 14 dünden önce oraya gitmem lazım mı ? Yani gidip de şimdi yurda yerleşme muhabbeti var mı ? Odaların dolma gibi Vs. bir durumu var mı ? biraz aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • benim aklıma takılan bir kısım var. benim direksiyon sınavım var 3-4 ekim de, okul da 28 eylül'de açılıyor. yani okula bir hafta geç gitmek zorundayım, bu yurttaki dururumumu tehlikeye atar mı?
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ben kyk yi aradim misafir olayi yok diolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın geri dönüş için... / bir sorum daha olacak; benim yurdum da 4 blok var... A,B,C bloklarının ücreti depozito dahil 500 tl. Fakat: D, bloğun ücreti toplam 380 tl. Benden kayıt yaptırırken, 493 tl aldılar... zaten D bloğun biraz eski olduğunu biliyorum, bu yüzden düşük ücretli büyük ihtimalle.. Merak ettiğim şey ben gittiğimde A,B,C de kalacağım kesin mi ? yani D bloğu söz konusu olabilir mi ? Hangi bloğa yerleştiğimi ben mi belirleyeceğim ? ... Kusura bakmayın bu konularda biraz bilgisizim...

Sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

gecen sene hangi sıranın ne zaman geldigi v.s _?

bir ayda 1200 kisi girmis gecen sene

• quote:

Orijinalden alıntı: taytlı

Tüm yurtların 14 eylülden itibaren açılacağımı söylediler.kaynak: kyk
    Yani pazartesi isteyen gidip kalabilir.

Erken gidip yer kapayım oda seçeyim yatak seçeyim mantığı yok. Kaynak kyk ve yurt

Kyk kimin hangi odada hangi yatakta yatacağına karar vermiyor. Bunu yurt idaresi sistemden bakarak kimin hangi öğrenci ile uyum sağlayacağını göz önünde bulundurarak odalara yerleştiriyor..

Büyük bi ihtimal cuma günü en geç pazartesi günü yatak numarası ve kaç kişilik odalara düştüğünüzü arayıp öğrenebilirsiniz (yurdu)
    Genelde yaşı büyük olanları ya da tıp hukuk vb okuyanları tek kişilik odalara alıyorlarmış.uyum sağlama anlaşma zor olduğu için.

Ayrıca illa 14 eylülde açıldı diye sizin 14 eylilde gitmenize gerek yokmuş istersen Ekim de git yatak numaran belli odan belli kimse gelip yerleşemez.(yurda telefonla ya da fax ile geç gideceğinizi bildirmenizde fayda var yine de)

Yani isteyenler pazartesi gider isteyen bayramdan sonra gider. Haftaya hangi odaya yatağa düştüğünüzü yurttan öğrenebilirsiniz.bunu yurt idaresi belirliyormuş /aynı okul/ aynı bölüm gibi öğrencileri aynı odaya alma hususunda

Umarım tek kişilik odaya düşerim :) haftaya arayıp öğrencem bugun aradım daha yerleştirme yapmadıklarını söylediler yurtta tek ve 3 kişilik odalar var dedi beyefendi.

Ayeıca içinde banyosu tuvaleti interneti tv bazalı yatak hepsi odanın içinde olduğunu söyledi ve fotoğraflara baktım netten gerçekten sıfır yurt çıktı bana :) hatta c ve d blokları yeni yapmışlar yani sıfır yatakta yatmak nasip olcak...

Herkesin çalışma masası filanda var..yani acele etmeyin bayramdan sonra belli olan yatak numaranıza gidin kalın :)

Bu bahsettiğim 170 200 tl civarı olan kyk yurtları genel değil Özel olan genellee 6-8 kişilik sanırım..

Keşke okuyan tüm öğrenciler yerleşse..özeller en az 400 den başlıyor. Kiraya çıksan bi ton masraf.
    Umarım hepiniz yerleşirsiniz.yedekte olanlar.

Bir de ayrımcılık yapıldığını sanmıyorum çünkü malum parti değil de muhalefet partiye üye biri olamama rağmen çıktı.isteseler e devlette hangi partiye üye olduğum çıkardı.

Torpil illa ki vardır ama bana çıkınca şaşırdık ailecek muhalefet partide aktif siyasette olupta çıkınca şok oldum :)

hangi yurt hocam

• arkadaşlar bu kyk hayırdır?? Benimle dalga mi geçiyor?
    Sonuclar açıklandığı gün aynı il/ilçe olduğu icin çıkmadığı yazıyordu. Ama aynı şehir değil neden oyle yazdığını anlamadim. Birkaç arkadaşıma daha böyle oldu yani evi okuluyla ayni sehirde olmamasina rağmen yurt cikmadi. Sonra gittim özel yurda kayıt oldum. Bugün ise arkadasim aradi bana yurt cikti dedi ben de bi bakayim dedim bana da 204. Sira yedek çıkmış. O nasıl oluyor başta neden çıkmadı da şimdi çıkıyor?
    Bu yedek sırası tahmini ne zaman gelir?
    Ara sinifim ben sanirim değerlendirme farkli oluyormuş ara siniflarda dogru mudur?

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 26 Ocak 2021; 18:26:48 >
  • KARDESIM IYI HOS DA KESIN KAYITLI DIO YEDEK DEGIL YANİ ASİL CIKANLARDAN BAHSEDİYOR
  • Istanbul 210 allah kitap aşkına tecrübeli birisi yazsın 14 eylülde çıkar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: soner5741g

Istanbul 210 allah kitap aşkına tecrübeli birisi yazsın 14 eylülde çıkar mı

Çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

quote:

Orijinalden alıntı: soner5741g

Istanbul 210 allah kitap aşkına tecrübeli birisi yazsın 14 eylülde çıkar mı

Çıkar

Eyvallah kardeşim sagolasin neye dayanarak söyledin ?

• Beyler kyk da ara sınıf yedek sırası ile birinci sınıf yedek sırası farklı mi ilerliyor yoksa tek bir yedek sırası mi var?

• Yok kardesim yedeklerde sirasi gelene kadar misafir kaliyordu @-durgun- @-durgun-

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

Beyler kyk da ara sınıf yedek sırası ile birinci sınıf yedek sırası farklı mi ilerliyor yoksa tek bir yedek sırası mi var?

bu söylendi önceden, ara sınıf çok daha az alınıyor dendi.
    ayrıca normal sıra bile normal ilerlemiyor ki, 400. yedeklerin 40. 50. yedeklerden önce alındığından bahseden mesajlar da var. torpil süreci daha bitmedi yani.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.