Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmirde 1000. yedek bayan öğrenci. sıra şansı nedir. sizce ne kadar bekler.
  • ARKADAŞLAR İNTERNET ÜZERİNDEN ÖDEME YAPSAM SORUN OLUR MU ? BANKA , ATM ,İNTERNET .....BİLGİ LÜTFEN....
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooney665

ARKADAŞLAR İNTERNET ÜZERİNDEN ÖDEME YAPSAM SORUN OLUR MU ? BANKA , ATM ,İNTERNET .....BİLGİ LÜTFEN....

Bir önceki sayfada yazılmış iki kişi yapmış. Birine ödeme 15 dakika sonra düşmüş diğerine anında. Yapabilirsin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

quote:

Orijinalden alıntı: xe17

İnternetten yurt ücretini ödeyecek olan varsa hemen ödendi yazmıyor benim gibi yine mi hata oldu diye düşünmeyin
    10-15 dkya ödendi yazıyor

ZİRAAT İNTERNET ŞUBESİNDEN ÖDEDİM ANINDA GÖZÜKTÜ

Tekrar tc numaranı girince ek borç çıkarıyor mu? Bende sabah geçen ayın yatak parası ve yatak parası diye iki borç daha çıkardı şimdi değişme var mi deneyemedim

Edit: duzeltmisler ben yaparken ödemeler yeni başlamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe17 -- 7 Eylül 2015; 15:32:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yedek kazananlarda kayıt yaptırabilecek diye açıklama yapmıştı KYK. Fakat kararı değiştirdiler sanırım. Açıklama yazısı yeniden düzenlenmiş. Ayrıca e-devlet'ten yedek için kayıt yapmayı deneyince sıranızın gelmesini bekleyiniz uyarısı çıkıyor.
  • Yurda yerleştirildiniz mesajı geldi telefonuma.Gidip ödemeyi yaptım atm den. E-devletten taahütname yi henüz onaylamadım onaylayınca editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni_kullanıcı -- 7 Eylül 2015; 15:55:31 >
  • ATM ye yatırdım 15 dakika sonra E-DEVLET ten kaydımı yaptım.Allahtan şu e-devlet var da 2-3 defa okula git kaydı yap yurda git kaydı yap gibi işlerle uğraşmıyoruz.

NİHAYET DÜZGÜN BİR İŞ YAPTILAR BU EĞİTİM FACİALARINDAN SONRA...
  • yurda kayıt yaptırdıktan sonra ne zaman yerleşeceğiz
  • rooney665 R kullanıcısına yanıt
    kardes ne kdr para yaturacagin atmden cikiyrmu birde depozitoyu aylikla berabermi yatiracagiz

• Muğla 142.sıra da yediğim arkadaşlar ne zaman gelir dersler başladı ona göre apart yurt bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muğla 142.sıra da yediğim arkadaşlar ne zaman gelir dersler başladı ona göre apart yurt bakayım

• Adana'da 3 kişilik ve 6 kişili yurtların fiyatları aynı. Adının ne anlamı anlamı kaldı yüksek ücretlilerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

Yurda yerleştirildiniz mesajı geldi telefonuma.Gidip ödemeyi yaptım atm den. E-devletten taahütname yi henüz onaylamadım onaylayınca editlerim.

Yurt ücretini yatırmadı olarak gözüküyor şuan.
    Not:Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -durgun-

Arkadaşlar bugün kayıt işlemini tamamiyle hallettikten sonra oda seçimi vs. hakkında bilgi almak için yurda gittim. İdari bölümdeki bir görevliden bilgi aldım.

Görevliden aldığım bilgilere göre yurtlar henüz konaklamaya açık değil ve ne zaman açılacağına dair kesin bilgileri de yokmuş (Yurdum İstanbul'da olduğu için, en azından İstanbul'da olan yurtlar hakkında bunu söyleyebilirim.)

Oda seçimi meselesinde ise görevlilerin aldıkları duyuma göre herkes kendi seçecekmiş ancak bunda da bir kesinlik yok. Eğer böyle olmazsa ya genel olarak kurum atama yapacak (bunu da muhtemelen bir sisteme dayalı biçimde yani 1. öğretim-2. öğretimi ayırarak veya lisans ile önlisansı ayırarak vs. şekilde) ya da her yurt kendi içinde atama yapacak şeklinde bilgi aldım.

Şayet görevlinin dediklerini eksik veya yanlış anlamadıysam durum bu.

Okulu erken açılacak arkadaşlar için misafir yurtların listesi için:

http://yurtkur.gsb.gov.tr/Duyuru/46266/yurtlarin-acilacagi-tarihe-kadar-okulu-erken-acilan-kesin-kayitli-ogrencilerin-misafir-kalacagi-yurtlarin-listesi.aspx

oda seçimi olayını anlamadım ya niye kendimiz seçiyoruz ne alaka?

• gehen gehen G kullanıcısına yanıt
    ayni degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüz kiloluk bir zenci

ayni degil.

0400022-ADANA ÖĞRENCİ YURDU - A, B ve E BLOK: ÜCRET 228 DEPOZİTO 345
    0400030-SÜMER YURDU(B BLOK ST YÜK.) - B BLOK: ÜCRET 228 DEPOZİTO 345

KYK da böyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gehen gehen -- 7 Eylül 2015; 22:11:54 >
  • waterloo kullanıcısına yanıt
    ben ara sınıfım sosyal hizmet 4. Sen iibf mi kazandın nazilli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetFaruk2

kardes ne kdr para yaturacagin atmden cikiyrmu birde depozitoyu aylikla berabermi yatiracagiz

depozitoyu aylıkla beraber yatıracağız o kesin de toplam ne kadar para yatıracağımız orada yazıyor mu onu ben de merak ediyorum.
  • Benim yurt ücreti 100 lira depozito 190 lira. Sanırım askeri koğuşta kalacağım yurt ayağına.
  • trivela67 kullanıcısına yanıt
    yok ben nazilli iibf den koşarak uzaklaştım. orada okunmaz.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.