Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt ücretini ve depozitoyu kyk nın sitesinden kredi kartım ile ödedim.
    E devletten de kaydımı yaptım işlemler tamamdır.

Yarın yurdu arayıp.. Hemen kalabiliyor muyuz sormam gerekiyor..
    Benim kaldığım yurt kyk nın "yazın açık kalan yurtlar" listesinde olduğu için büyük ihtimalle yarın kalabilirim.

Bir de 1 kişilik oda mı çıktı yoksa 3 kişilik olan mı çıktı bunu soracağım. Çünkü rastgele isteyen istediği yerde kalamaz haksızlık olur.

Benim bildiğim yatak numarasına kadar suan yerleştirme yapıldı.hangi blok kaç numara vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka-tet

Benim yurt ücreti 100 lira depozito 190 lira. Sanırım askeri koğuşta kalacağım yurt ayağına.

Şans hocam benim yurt en fazla 3 kişilik daha 4 senelik yurt tertemiz. İnşallah tek kişilik oda çıkmıştır bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: taytlı

quote:

Benim yurt ücreti 100 lira depozito 190 lira. Sanırım askeri koğuşta kalacağım yurt ayağına.

Şans hocam benim yurt en fazla 3 kişilik daha 4 senelik yurt tertemiz. İnşallah tek kişilik oda çıkmıştır bana.

Hocam ben de kredi kartından yatırdım ancak daha düşmedi ödeme e-devlete. Yirmi dakikayı geçti.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben de kredi kartından yatırdım ancak daha düşmedi ödeme e-devlete. Yirmi dakikayı geçti.

Benim 2 dk da yansıdı sorun oldu sanırım sen de

• beyler tek kişilik o da var mı be
  • Yurtlar 14'üne açılıyormuş(Belki diğerleri farklı olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strange Passenger

beyler tek kişilik o da var mı be

Bazılarında var ama herkese vermiyorlar diye biliyorum
  • Beyler kaç kişilik odaya düştüğümü nereden öğrenebilirim?

Öğrenen var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim 2 dk da yansıdı sorun oldu sanırım sen de

Hallettim sabah yansıdı. Taahhütnameyi hallettikten sonra başka işlemimiz kalmıyor sanırım.

• Peki ben kyk sonuçlarında yurdu kazandım ama yurdun özellikleri arasında yarısı tek kişilik yarısı 3 kişilik odalar ben hangisini kazandım? sistem otomatik mi yerleştiriyor?

Yoksa yurtta herkes istediği yere odaya kafasına göre mi yerleşiyor?

Yurtta kalan arkdşlar yeşillendirirse sevinirim.

444 19 61 arayıp hangi blok kaç kişilik oda çıktı söylüyorlar mı gençler??

• quote:

Orijinalden alıntı: gehen gehen

quote:

Orijinalden alıntı: yüz kiloluk bir zenci

ayni degil.

0400022-ADANA ÖĞRENCİ YURDU - A, B ve E BLOK: ÜCRET 228 DEPOZİTO 345
    0400030-SÜMER YURDU(B BLOK ST YÜK.) - B BLOK: ÜCRET 228 DEPOZİTO 345

KYK da böyle yazıyor.

Adana Öğrenci Yurdu için ne kadar istedi sizden, beşyüz küsür istedi atm, yarı özel diye düşündüm ama sistemde hata olmasın. Daha az ödeyen var mı ?

Düzenleme: Normal yurt kazanan birisiyle görüştüm atm 310 lira civarı istemiş. Yani sadece yanlış yazılmış, 530 lira civarı istediyse yarı özel, 310 civarı istediyse normal yurt çıkmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reverse Flash -- 8 Eylül 2015; 15:37:07 >

• Benim aklım acayip karıştı.

Şimdi ben kyknın yurduna yerleştim ama yayınladıkları listede benim yerleştiğim bloğun ismi yok kyk yı aradım adam ismi yoksa sizinki geneldir ücretide sabit depozito 195 yatak ücreti 130 dedi

ama atmye bakıyorum depozito 300 yatak ücreti 153 diyor madem benimki yarı özel değil neden özel olanlar kadar ödüyorum bu özel olanlar dediğim ayn yurdun diğer blokları. Var mı böyle durumda olan?
  • arkadaşlar okulumun 2 dk önündeki yurt degil 8 km ötedeki yurt çıktı ya olaya bak
  • AhmetFaruk2 A kullanıcısına yanıt
    aylık kısmına giriyorsun evet çıkıyor ben 309 lira ödedim....
  • waterloo kullanıcısına yanıt
    haha :D aslında fena sayılmaz şehir olarak güzel tabi nazilliyi kastediyorum isabeyli köy :) hangi şehirden geldiğin de önemli tabi ben kucuk ilceden geldigim için benim ihtiyacımı karsılıyor ama izmir istanbuldan gelenler senle aynı tepkileri veeriyorlar
  • bursa 114 yedek ne zaman gelir arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: -durgun-

Bilgiyi nereden aldığınızı sorsam, buradaki birçok insan için hatta belki herkes için önemli olduğu gibi bu konu benim için de önem teşkil ediyor.

Ben yurdun idari biriminden birine gidip sordum, onlar dahi bilmediklerini söylemişlerdi de yanlış anlamayın ben o nedenle soruyorum.

Sanırım bi haberde okumuştum, lisans üstü eğitim görenlere verildiği yazıyordu linkini bulamadım.

• hayırlı olsun çıkanlara
    kyk nın sonuc acıklama fiyaskosu beceresizliği yuzunden ortada kaldık

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109720447&p=1

• quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

haha :D aslında fena sayılmaz şehir olarak güzel tabi nazilliyi kastediyorum isabeyli köy :) hangi şehirden geldiğin de önemli tabi ben kucuk ilceden geldigim için benim ihtiyacımı karsılıyor ama izmir istanbuldan gelenler senle aynı tepkileri veeriyorlar

ben istanbulluyum. 1 sene ege de başka bir bölüm okudum. sonra tekrar sınava girip nazilli iktisatta 1 sene okudum. geçen sene polonyada erasmustaydım tüm sene. bu senede istanbul üniversitesine yatay geçtim.
  • waterloo kullanıcısına yanıt
    sen nazilli iibflilere göre baya iyisin yine güzel yerlerde okumuşsun hayrlı olsun istanbul :) biz de sosyal hizmet uğruna katlanıyoruz işte son sene...:)
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.