Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıralama 20 kişi geri atmış beni tebrikler KYK

• Bune lan ? 248den 263e yükselmişim?! Neyin kafası bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 bayram gecti 3 kişi düşmüş sira yaptıkları isin icine bırakayım gecen sene kykya giremedik diye vurun anasını satayım vurun bakayım nereye kadar

• Yalnız saçma bir şekilde sabah 69 olan sıram, şu an tekrar 68 oldu. Anlayabilen????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: escad

Yalnız saçma bir şekilde sabah 69 olan sıram, şu an tekrar 68 oldu. Anlayabilen????????

Benimki de tekrardan 88 olmuş. Havada torpil kokusu var ama hadi hayırlısı.
  • Bence bi hata yaptılar sıralamalar ileri gideceğine geri gitti, birazdan da gerçek sonuçlar gelecek diğğmi allahm ya neler düşünüyorum artık, devlet devlet değil ki kurumlarından ne bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan815

E devletten baktığımda yurt çıkmış gözüküyor nasıl kayıt olcam kyk ziraat sitesinde bişey çıkmıyor ücretle ilgili

https://kyk.ziraatbank.com.tr
    buradan bir dener misin ?
  • Arkadaşlar yedek sıram 49 ara sınıfım 3 sonuç açıklandı hala 49. Kyk yı aramaya çalışıyorum bilgi almak için telefonu çalmıyor nasıl bir iş bu.

• Benim 98'di hala 98. Şuan kalacak yerim yok teşekkürler KYK :)
  • 50>34>32>32. Tekirdag

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ellerine yüzlerine bulaştırdılar tam anlamı ile

• telaş yapmayın kimsenin degişmemiş. anlasılan bayramda torpillileri aldılar.
  • görünüşe göre çoğu kişinin sırası düşmemiş. hatta şaka yapar gibi sırası artanlar var. torpil dönmüyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

bilal'in yurtlarına gitmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar

not: izmir 76. sıra ve düşmedi.
  • Misafir alımı yapıyorlar burda

• Nasıl misafir olarak başvurcaz

• 2 gün sonra yurda girişimi yapacağım da ücreti yatırdığıma dair dekont cok gerekli mi ? Onuda istediler benden ama dekontu kaybettim.Elimde kapı gibi yurt kardı yaptırdığıma dair taahhütname var.O yetmez mi ?
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben kocaeli bölgesinde 3.yedeğim ama arızlıya değil sadece umuttepe çıkmasını istiyorum bu konu hakkında ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Misafir alımı yapıyorlar burda

nerede yapılıyor _
  • sakaryada 3 yedektir de sıralama 54 te değişmedi kaldı.yine sakaryada yukarılardan milletin sırası 60-70 azalırken benim sıram yerinde sayıyor. Bu sene işi batırdı KYK
  • Arkadaslar kyk a kaydı yaptırıp ücreti ödedikten sonra ayriyetten yurda gittiğimizde goturmemiz gereken bi belge varmı, ?

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.