Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parayı yatirdim belgeyi imzaladim edevletten şimdi napcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bttercold kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey yok. istanbul gibi yerde sırası ilerlemeyenler oldu ilk alımlarda. bu yurtlar dolmuş muydu? hayır. bakın torpil demiyorum, sıralar girdiğiniz bilgilere göre oluşturulmuyor, ama alımlar girdiğiniz bilgilere göre yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gehen gehen

öyle bir şey yok. istanbul gibi yerde sırası ilerlemeyenler oldu ilk alımlarda. bu yurtlar dolmuş muydu? hayır. bakın torpil demiyorum, sıralar girdiğiniz bilgilere göre oluşturulmuyor, ama alımlar girdiğiniz bilgilere göre yapılıyor.

Valla hocam okul ile aramda 1 1,5 saatlik bir yol var pazartesi okula gidince kyk ya da gidip müdürle konuşacağım umarım bir yolu çıkarda yurda girerim yoksa yol da çok zorlanacağım bir de günlük 30 35 lira yol parası çok sıkıntılı bir durum gerçekten.
  • Misafir ogrenci meselesini soran var mi

• Beyler kyk yurtları cumartesi açık olur mu? Bayram tatili nedeniyle kapalı değildir dimi?
  • Arkadaşlar kuzenime yüksek ücretli yurt çıkmış. Maddi durumu kötü aslında neden bu olmuş onuda anlamadım. Bunun yanında yurt okula çok uzak. 1.5 saatlik yürüme mesafesinde. Okulun çok yakınında normal kyk var. O yurt çıkmamış. Kayıt falan yapılmış. Daha sonra geçiş için başvuru yapılabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reber65

Arkadaşlar kuzenime yüksek ücretli yurt çıkmış. Maddi durumu kötü aslında neden bu olmuş onuda anlamadım. Bunun yanında yurt okula çok uzak. 1.5 saatlik yürüme mesafesinde. Okulun çok yakınında normal kyk var. O yurt çıkmamış. Kayıt falan yapılmış. Daha sonra geçiş için başvuru yapılabilir mi acaba?

Boş yer varsa alırlar. Dilekçe verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda 355. yedeğim 2.yedekler açıklandı hala aynı hiç bir ilerleme yok neden böyle bir sorun oldu benim gibi olan var mı?
  • 90. cıyım yedekte gelmez diyenler var maalesef yurtta sıkıntılı napcam bilmiyorum ev tutmak zorundayım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 26 Ocak 2021; 18:34:10 >
  • ben de aynıyım usta bayramdan sonraki ilk 2 yerleştirmede ilerleme olup olmayaacağı belli olur
  • PAZAR GÜNÜ YURT AÇIK OLUR MU ? / BAYRAMDAN DOLAYI KAPALIMIDIR ?
  • Bugün arızlı kyk ya gittim. 6 tane sakalsız resim istiyor dekont falan da istiyormuş. Sadece e devlet kaydı yetmiyor yani

• PAZAR günü, yarın Yurtlara giriş yapabilir miyiz ? yoksa dışarıda mı kalırım ? yarın açık mı ? / Ayrıca resim vs 1 - 2 gün sonra götürsek oluyor mu ? yoksa yurda almazlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

PAZAR günü, yarın Yurtlara giriş yapabilir miyiz ? yoksa dışarıda mı kalırım ? yarın açık mı ? / Ayrıca resim vs 1 - 2 gün sonra götürsek oluyor mu ? yoksa yurda almazlar mı ?

Alırlar bugün de Resmi tatil olduğu halde aldılar. Resim için gönderdiler fakat gelince şimdilik evrakları sonra halledeceklerini söylediler yani şu anda resim olmadan kalıyorum yarın da açık yer olmaz mecbur alacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

Bugün arızlı kyk ya gittim. 6 tane sakalsız resim istiyor dekont falan da istiyormuş. Sadece e devlet kaydı yetmiyor yani

Nasıl yani ya, sakal bırakamayacakmıyız KYK'da ? Niye öyle vesikalık istiyorlar, çok saçma.

KYK'yı aradığımızda pazartesi gelin falan dediler, çalışıyorlar mı istanbulda, bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eternades

quote:

Bugün arızlı kyk ya gittim. 6 tane sakalsız resim istiyor dekont falan da istiyormuş. Sadece e devlet kaydı yetmiyor yani

Nasıl yani ya, sakal bırakamayacakmıyız KYK'da ? Niye öyle vesikalık istiyorlar, çok saçma.

KYK'yı aradığımızda pazartesi gelin falan dediler, çalışıyorlar mı istanbulda, bilginiz var mı ?

Arkadaştan öyle istediler resmi evrak olduğu için prosedür sanırım sakala karışmıyorlar yoksa.

Hocam onu bilmiyorum bu sabah yurda gelenler oldu yine yarın dersi olan adamın bugün yerleşmesi lazım zaten normalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eternades

quote:

Arkadaştan öyle istediler resmi evrak olduğu için prosedür sanırım sakala karışmıyorlar yoksa.

Hocam onu bilmiyorum bu sabah yurda gelenler oldu yine yarın dersi olan adamın bugün yerleşmesi lazım zaten normalde

Misafir ogrenci olarak kalan var mi ?

• Arkadaşlar dikey geçiş den ek yerleştirme ile tercih yaptım ne zaman açıklanır acaba?

• İnsallah yarin bana ve isteyen herkese cikar , tabi aciklarlarsa. Sira cok ilerler bu sefer umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 27 Eylül 2015; 16:48:06 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.