Şimdi Ara

2015/2016 Sezonu Fenerbahçe Kombine ve Bilet Devretme [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
63
Favori
77.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hala migros bileti arıyorum arkadaşlar
  • Molde macina okul aciktan maca gidemeyipte bilet devretmek isteyenler pm atabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Molde maçı için 1 adet okul açık, 1 adet Migros bilet maça gidemeyeceğimden dolayı satılık.
    İlgilenen arkadaşlar pm atabilir.
  • Siz iyi bilirsiz bende kombine var. baska tribunden biri bana transfer yapabilir mi kendi kombinesini? bende o kombineyi okul acik kombinesi olan biriyle takas yapabiliyor muyum?

• Biz de bu konuyu bir arkadaşla tartışıyoduk.
    Arkadaşın söylediğine göre kombinesi olan birine devir yapılabiliyormuş.
    Benim mantığıma yatmıyor ancak bu şekilde olduğu söyleniyor.

Yani senin kombinen olsada arkadaşın sana devir yapabiliyor şeklinde söyleniyor.
  • Fenerbahçe - Molde maçı için 2 adet yan yana Migros Üst C Blok 1.sıra kombinem mevcut. Gişe fiyatından daha uyguna transfer ediyorum. İlgilenenler PM.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz87

Fenerbahçe - Molde (17 Eylül 2015 Perşembe 20:00)

Maça gitmeyeceğimizden 2 Adet Maraton Üst G Blok (sıra no 13 / F bloğa en yakın yerden) kombinemiz Passolig den TC Kimlik numaranıza devir yapılır.

Biletlerin Tanesi 120,00 TL olup EĞER ikiside alınırsa toplam fiyat 220,00 TL olur.

NOT: Gişede Fenerium Üst H ve I blok bilet fiyatı 170,00 TL olup sadece arka sıralarda yer bulunmaktadır.

Son fiyat tanesini 100,00 TL den devredeceğim...
  • Rasqutin kullanıcısına yanıt
    iki migros e blok var yanyana tane 80
  • quote:

Orijinalden alıntı: coollerk

iki migros e blok var yanyana tane 80

Bugün 90'dan aldım hocam kısmet değilmiş
  • Bende de iki adet Fenerium Üst C Blok var. Ben de gişe fiyatına devredebilirim. Ama ikisini aynı anda isteyen biri olursa verebilirim.
  • Molde maçı için Türk Telekom'da bilet arıyorum. Kuzen ayarlamış bilet ben de arıyorum birtane.
  • Molde maçı için Maraton Üst F blok (17. sıra 4. koltuk) kombinemi devrediyorum. Fiyatı 100 TL'dir. İletişim için PM veya mert-uye@outlook.com
  • Arkadaşlar Molde maçı için maraton üst D blok kombine devredicem. İlgilenenler DM atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babilkule

fenerbahçe - molde ve fenerbahçe - bursa maçları için migros tribününden 1 adet kombine devredilir. ilgilenenler pm atsınlar.
     2015/2016 Sezonu Fenerbahçe Kombine ve Bilet Devretme [ANA KONU] 2015/2016 Sezonu Fenerbahçe Kombine ve Bilet Devretme [ANA KONU]

molde maçı devredilmiştir.

• Bursa maçı için okul açık bilet var.Arkadaşım devredecek.İlgilenenler mesaj atabilir.

• 17.09.2015 perşembe günü molde ve 20.09.2015 pazar günü bursaspor maci icin 1 adet kiralık kombine migros tribünü.

20.09.2015 pazar gunu bursaspor maci icin 1 adet kiralik kombine okul açık tribünü,

ilgilenenler pm atabilir.
  • Fenerbahce-Molde maçına Migros'ta 2 adet kombinem mevcut. Toplam fiyat 150, ilgilenenler pm...

• Fenerbahçe Molde maçı okul açık D BLOK FİYAT:75tl

Fenerbahçe Bursaspor maci 70tl

• Molde Maçına 1 tane Okul Açık , 1 tane Migros bilet mevcut.
    İlgilenenler pm atsın.

Kozyatağı, ataşehir yanyana devir yapılabilir.
  • Molde maçı Fenerium üst h blok 1 adet devir yapılır. Fiyat 80 tl

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.