Şimdi Ara

2015/2016 Sezonu Fenerbahçe Kombine ve Bilet Devretme [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
63
Favori
77.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GulfStream

Beyler maça gitmek için kesinlikle passolig kart çıkarmak gerekiyor değil mi?
    Cocuklara da çıkarmak gerekiyor mu, yaş sınırı var mi?

Çocuk 7-8 yaşlarındaysa çift turnike yap sok stada bir şey olmaz. Ben yeğenlerimi, arkadaşın çocuğunu falan öyle sokuyorum stada.
    hatta Boyuna posuna göre 10 yaş bile kaldırır.
  • FENERBAHÇE - Molde Fenerium üst a blok kombinemi gişe fiyatının Altın'da devredicem ilgilenenler pm den ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Molde maçına İstanbul dışında olacağımdan gidemicem.
    Maraton üst D blok kombinemi 120 TL'den devredebilirim. İlgilenenler mesaj atabilirler.
  • 1 adet molde maçı bileti devredilir. ilgilenenler pm atsın.https://store.donanimhaber.com/75/ab/91/75ab916600296b3715982cd61c076880.JPG
     2015/2016 Sezonu Fenerbahçe Kombine ve Bilet Devretme [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: babilkule

1 adet molde maçı bileti devredilir. ilgilenenler pm atsın.https://store.donanimhaber.com/75/ab/91/75ab916600296b3715982cd61c076880.JPG

bilgiler bu şekilde.https://store.donanimhaber.com/b3/b9/af/b3b9afd2a1ae20fc92c774d64ec1c33b.JPG

• babilkule kullanıcısına yanıt
    fotolarda bi sıkıntı yaşıyorum. bilgiler bu şekilde.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1562616/4ef6c228-e978-4fb3-8f73-fa3a0ba5668f.JPG
  • molde maçına migros tribünden iki adet yanyana bilet vardır ikisi 280 tl dir anında passoliginize devredilir devir işlemlerinde elden teslim önceliğimdir
  • molde maçına okul açık o blok kombinemi gelemeyeceğim için uygun fiyata devredeceğim...ilgilenenlere duyurulur.
  • Maraton Üst F Blok 2 adet yan yana bilet tanesi 200tl Molde maçı için

• Arkadaşlar Molde ve Ajax maçları için Okul Açıktan 2'şer tane bilete ihtiyacım olacak. ( Celtic maçına daha çok var. O zamana kadar kim öle kim kala ) Uygun fiyattan devretmeyi düşünen arkadaşlar benimle irtibata geçerlerse sevinirim. Kombine alımını kaçırdığım için artık her maçı böyle mecbur tek tek kovalayacağız. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferolcu

Arkadaşlar Molde maçına İstanbul dışında olacağımdan gidemicem.
    Maraton üst D blok kombinemi 120 TL'den devredebilirim. İlgilenenler mesaj atabilirler.

günceldir...
  • Arkadaşlar Ajax maçına bilet arıyoruz. İzmirde öğrenciyiz. Uçak biletimizi aldık fakat biletimiz yok ve çok çok az yer bulunuyor şu an. Devretmek isteyen arkadaşlar tekliflerini pm atarlarsa sevinirim. Migros veya Fenerium öncelikli almayı düşünüyoruz. Bilet devretmek yerine 2 tane fenercell hatla da yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.
  • Bursa maçına bilet arıyorum renkdaşlar. Kale arkası tribünlerden.Gişe fiyatının altında devredecek olan varsa özel mesaj atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: brkpskl

quote:

Orijinalden alıntı: brkpskl

Ajax maçı için 3 adet kombine mevcut ilgilenenler pm atsın ... (biletler gişe fiyatının üstünde satılacaktır)

şu eksileyen arkadaşlar çok bilet istiyolardı madem gidip kombine alsalardı saraçoğlunda güzel maçlara gişelerden rahat bilet bulunduğu bi sezon olmadı şimdiye kadar malesef, kaldı ki kombine alış amaçım her maçı satıp işi ticarete dökmek değil gidemediğim bi maç olduğunda zaten bileti gişe fiyatının altında ciddi alıcılara satıyorum ki sezonun ilk maçı eskişehir maçında bileti gişe fiyatının altında forumdan bi arkadaşa verdim zaten...

ajax maçı talepin çok olucağı bi maç bilet arayıp bulamayan biri olur diye yazdım mesajı, forumdaki liselilere hayr olsun diye değil, alıcak ciddi biri çıkmazsa maça zaten ben gidicem 30 başlık açıp zorla bileti satmaya çalışmıyorum

İşte buna literatürde karaborsacılık deniyor. Sen nasıl adlandırıyorsan artık.

• 17 Eylül Molde ve 20 Eylül Bursaspor maçları gişe fiyatından kiralıktır. İki maçı birden alacak arkadaş olursa indirim yapabiliriz.

Migros K Blok Sıra 22 Koltuk 30
  • molde maçına iki adet migros bilet gişe fiyatından satılıktır ilgilenenler pm atsın istanbul içi elden teslim yapılır
  • tanımlanan maçlardaki gişe fiyatının biraz altında verebilirim , ister eft ister yüz yüze adresim belli işyerime gelinebilir , maraton üst c blok[simage][/simage]
  • FENERBAHÇE - Molde Fenerium üst a blok kombinemi 100 TL den devredicem ilgilenenler pm atsın.

• Molde maçı için kale arkası bir adet kombine 50 TL'ye alabilirim.
  • Molde ve bursaspor maçları için okul açık satılık bilet mevcuttur.
    İlgilenen arkadaslar pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.