Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 24. Hafta Beşiktaş - Eskişehirspor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
0
Favori
6.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: errorman_cem

tamamen danısıklı dövüş

mualif bir şehir es-es

küme düşürülüyor

nadir çiftçi olsa bu maç böyle olmazdı

gerçi kalkavanı da beşiktaşın

es es önce bonservisten gelen paracıkları ne yapmış.onun hesabını versinler aga.o kadar bonservis aldılar.ama sezon başı en önemli oyuncuları olan funes mori yi bonservis verip almadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexxx202020

Lehine en fazla faul çalınan, aleyhine en az faul çalınan takım 8taş.asıl siz utnın be yüzsüzler.Ayrıca bu sezon hiç kırmızı kart görmeyen takım da 8taş

Bu iyi futboldan olabilir mi? Siz gibi kasap değiliz. Futbol bilgin o kadar.

Ayrıca ne kadar ceza alacaksın merak ediyorum şimdiden. Malum seviye hemen yerlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay007jb

Kendi seviyesindeki anadolu takımlarına karşı iyi oynuyor barcelona

Bu takımı kırmızı kart ve uyduruk penaltı ile yendiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yarı itibariyle beşiktaş'ın mücadele gücünü geri kazanmış bir görüntü sergiledi.

sosa ve oğuzhan biraz toparlamış gibiler, gerçi bunda eskişehir'in ne yapacağını bilemeyen oyunu da etkilidir ama özellikle oğuzhan haftalardır süregelen pasifliğini silkelemiş gibi.

sosa halen daha savunmada yürüyor ama top ayağına geldiğinde sağlam paslar çıkarıyor.

olcay 3 pastan 1'ini atabilmeye başlamış, kendisinin son haftalardaki formu düşünüldüğünde bu da olumlu sayılır.

beck rakibin sol kanadını komple kapattı, ismail gene abuk subuk çalımlar yiyor.

gomez formsuz, ama quaresma zorla gol attırdı kendisine.

atiba takımın en formda ismi hala, gerçi kendisinin iyi oynadığını söylemeye pek de hacet yok, atiba işte bildiğin, top kapıyor, adam eksiltiyor, pres yapıyor. eskişehir ileride aman aman bir pres yapamayınca takımı 2. bölgeden 3. bölgeye taşıma işini komple atiba üstlendi resmen. gol de attı.

quaresma ise cidden yazın en ergen fanının bile beklemediği kadar iyi oynuyor tek başına maymun ediyor rakip defansı. özellikle sosa uzun topları sürekli quaresma'ya atmanın derdinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: phoenıx39

Oley de çekersiniz şimdi

Korkma titre, stadsiz sampiyon olacagiz sizde harcadiginiz milyonlarla rezil olacaksiniz rezillll

Ne adamsiniz ya adam gibi izle macini iste ligin sonuncusunu yeniyor girdigi hareketlere bak

Adama sorarlar sen nasıl yendin diye?

2 maçta da 10 kişi oynadılar. Nani'nin penaltısını unutmadık Utanma duygusu yok ki

Siz kafayi yemissiniz birader ben birsey dedimmi simdi ? taraftar olarak cok geridesiniz gs taraftari hic olmazsa olgun tecrubeli yorumlar yapiyor. Ben adama ne diyorum gelmis bana bizim maclarimizi alintiliyor

''Ne adamsiniz ya adam gibi izle macini iste ligin sonuncusunu yeniyor girdigi hareketlere bak''

Bunu yazan kim? Sen güle oynayan yendin de gelip buraya millete yazıyorsun. Hadi kıyıdan.

Gerçeklerle karşılaşınca böyle oluyor. Söyleyecek söz bulamıyorsunuz. Yazık kıyamam sana.

Hadi ufak ufak ...

Güzel kardesim ben eskisehiri yendigimizde oooo sokuyos yeniyos diye triplere girmedim bu ligdeki 14 15 takim icin de gecerlidir lutfen bak rica ediyorum azcik mantikli dusun ben onu dedim diye aynisini yapmismi oluyorum.

• Fenerliler hadi abisi yaşınız küçük anlıyoruz. Heyecanlısınız anlıyoruz. Ama ahlakınızdamı yok, Aklınızdamı yok. Adam gibi yorum atmayanlar, hadi evinize. Beşiktaş maçı oluyor size giren çıkan nedir anlamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarafsizyorumcunuz

Kapalı takımlara ciddi sıkıntınız var aga.isiniz zor

kapalı takımlara değil.beşiktaş kapalı takımları pas yapıp aşar.çok faul yapan takımlara karşı oyun akmadığı için sıkıntı oluyor.çok duran oyunda organizasyon yapılamaz haliylen.

konya beşiktaşa karşı 24 faulle oynadı.buraya dikkat
  • Hazımsız arkadaşlar pistten alalım.

İyi gelir serin serin.

• bizden fazla fb li var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexxx202020

Lehine en fazla faul çalınan, aleyhine en az faul çalınan takım 8taş.asıl siz utnın be yüzsüzler.Ayrıca bu sezon hiç kırmızı kart görmeyen takım da 8taş

Quaresma ne gördü Trabzon maçında mavi kart mı ? Kafalar yanmiş bunlarin iyice. Sezonun ilk maci olan Mersin disinda bizim rakiplerimiz de kirmizi gormedi onu ne yapacaz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexxx202020 kullanıcısına yanıt
    İkinci haftada ki trabzon maçında yedigimiz ne ?
    İlk hafta Mersin maçında Mersin kırmızı kart gördü, kalan haftalarda hiçbir rakibimiz kırmızı kart gormedi.

Fenerbahçe 1 kırmızı kart gorurken , 7 maçta rakip takım kırmızı kart görmüş.

Galatasaray 4 kırmızı kart görmüş , rakibi 2 takım kırmızı kart görmüş.

Konuşurken biraz bilgi ve belgeye gore konuşun.

Beşiktaş bu kadar atak futbol oynarken nasıl oluyorsa hiçbir rakibimiz kırmızı kart gormuyor ???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Kadıköyde yandan yemiş jimlastik kulübü eskişehire karşı moral arıyor

Olimpiyatta 3 attık az mı geldi?

• Marcelo bildiğin hücumcu stoper Ligimizdeki sözde bir çok hücumcu kalastan daha yumuşak ayağı var adamın.

• Ya arkadaşlar fenerliler her konuyu sabote ediyorlar. Bizim forumda hazırda mı bekliyorsunuz mübarekler :) Şunlara cevap vermeyin boşverin adam gibi forumu ne hale getirdiler. Tarlayı basan zararlı ot gibiler..

Neyse maç için denecek bir şey yok. Takım futbolunu yansıyınca Eskişehir çaresiz kaldı. İkinci yarıda 60. Dakika gibi Tolgay oyuna alınırsa maç ritmini bulması için iyi bir fırsat değerlendirilmiş olur. Kerim de Cenk te maçın son bölümünde oyuna sokulmalı.

Bir de Olcay bu maçta daha iyi oynuyor. Takım dinamiği açısından olumlu bir gelişme.

• mete kalkavan yeni merkez hakem komitesi başkanıdır hayırlı olsun

tüpçü kuddusinin üstünü çizmiş

hayırlı olsun

esat sancaktarda bi mevkiye gelir yardımcı olur gene
  • Burası civciv çöplüğüne dönmüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Kadıköyde yandan yemiş jimlastik kulübü eskişehire karşı moral arıyor

Evet olmayan faul sonrası gol evet anlayabiliyorum. Evet Caner her şeye rağmen atılamadı tamam. Ah o maç bir gol atsaydık neler yapacaktık size de 3. dakikadan uyduruk serbest vuruşla malesef oyunu 3. dakika da kaybettik Haydi yandan yandan dışarı alalım seni.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: phoenıx39

Oley de çekersiniz şimdi

Korkma titre, stadsiz sampiyon olacagiz sizde harcadiginiz milyonlarla rezil olacaksiniz rezillll

Ne adamsiniz ya adam gibi izle macini iste ligin sonuncusunu yeniyor girdigi hareketlere bak

Adama sorarlar sen nasıl yendin diye?

2 maçta da 10 kişi oynadılar. Nani'nin penaltısını unutmadık Utanma duygusu yok ki

Siz kafayi yemissiniz birader ben birsey dedimmi simdi ? taraftar olarak cok geridesiniz gs taraftari hic olmazsa olgun tecrubeli yorumlar yapiyor. Ben adama ne diyorum gelmis bana bizim maclarimizi alintiliyor

''Ne adamsiniz ya adam gibi izle macini iste ligin sonuncusunu yeniyor girdigi hareketlere bak''

Bunu yazan kim? Sen güle oynayan yendin de gelip buraya millete yazıyorsun. Hadi kıyıdan.

Gerçeklerle karşılaşınca böyle oluyor. Söyleyecek söz bulamıyorsunuz. Yazık kıyamam sana.

Hadi ufak ufak ...

Güzel kardesim ben eskisehiri yendigimizde oooo sokuyos yeniyos diye triplere girmedim bu ligdeki 14 15 takim icin de gecerlidir lutfen bak rica ediyorum azcik mantikli dusun ben onu dedim diye aynisini yapmismi oluyorum.

Bahsettiğin triplere giremezsin. Çünkü gayet zorlanıp uyduruk bir penaltı ve kırmızı kart ile zar zor yendiniz.

İlk maçta da yine zar zor 10 kişi rakibinizi yenebildiniz. Haliyle yine tribe girme şansınız yoktu.

Beşiktaş bugün gayet kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Fark bu.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.