Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 30. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 23 Nisan (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
1
Favori
10.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kardeşim sizde topu ileri atma diye bi kavram yok mu ? Adamlar baskılı oynuyor.Sen hala topu geri atıyorsun hale bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexis'in suçu yok adam daha kafa vurmadan elleri kalkıktı. El topa gitmiyor. Yaktı Cüneyt gene bizi.

• Alexis e yazik oldu macin en iyilerindendi penaltı yaptı

• Faul öncesi topa çıkmadı topa. Olduğu yerde kafa vurmaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

ULAN İSMAİL ALLAH BELANI VERSİN YETER YA YETER LANET OLSUN SENİN GİBİ FUTBOLCUYA ALLAH KAHRETSİN YA

şu ismail kadar oyun zekası düşük bir oyuncu görmedim. azıcık şu oyununa akıl koysa çok iyi yerlere gelecek ama yok. yine saçma sapan bir faul yaptı o da gol öncesi penaltıya dönüştü. fener maçında da yine böyle saçma sapan faul yapıp yedirmişti. o bölgeler de hakem senin elini rakibin omzunda görürse faulu çalar ister ister çok yavaş müdahele olsun ister sert hakem o eli gördüğü an çalar. hakemler o elin şiddetini ölçemezler çünkü. gördükleri an faulu verirler. kimse demiyor mu acaba o bölgeler de elini rakibin omzuna koyma diye.
  • akhisarın 1 tane pozisyonu yok, onu geçtim bir topu bir takım nasıl ileri uzaklaştıramaz ya karman çorman bi tane uzaklaştıran yok topu sinir krizi geçiricem olmadık yerden gol yedik

Alexis eli havada niye duruyorsun?

Tolga kurtardı ama önüne düştü adamın oda şans
  • İlk atakta golü yedik yine. Bu maçı bile alamıyorsa şampiyonluğa giden bir takım, şampiyon olmasın.
  • Beşiktaş kulübünün ilk kuralı: Beşiktaş maçı kansersiz olmaz
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Her zaman ellerini arkaya götürür o da. Şimdi nasıl öyle bir hata yaptı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Topu oyunda tutuyorlar ama hesaba katmadıkları sığırlar var takımda. İsmail'in şu yaptığı faule bakar mısın? Eşi benzeri yok.

O pozisyonda laubali şekilde kafa topuna çıkmayan Olcay'ı da unutmamak lazım.

Olcay'ı Allah bu takımdan alsın inşallah. Beşiktaş tarihinden bu kadar iğrendiğim bir futbolcu daha yok. Bu takım şuan Olcay'a rağmen şampiyon olmaya çalışıyor.

İsmail - Alexis - Marcelo - Serdar falan da bonus. Bu kadar yeteneksizlik olamaz.

• bu maçın berabere bitmesi veya bjknin kaybetmesi hiç fark etmez. ikiside bizim işimize gelir. ikili averajda öndeyiz nasıl olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: techill

quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

Ceza alana kadar kaç mesaj sallasam kardır diyorsun yani

Ceza alsam ne olacak ? Yok bu yazdiklarima ceza olacaksa olsun zaten. Olmayan birsey yazmadim.

Forum kurallarını bilmiyorsan öğren de gel.

Ceza alsam ne olacak falan laf kalabalığı yapma, olacağı şu sen bu saçma mesajlarını bir müddet yazamayacaksın

Olmayan bir şey yazmamışmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Allah kahretsin ya adamlar doğru düzgün gol atsa içim yanmayacak.Daha şutları yok.O ne biçim penaltı.Tolga kırk yılın başı top kurtardı adamın önüne yuvarlandı top böyle bir şans yok.

Troll değilim öncelikle belirteyim.

Kusura bakma ama Beşiktaşın da 1 şutu var kaleye o da gol oldu. Yani adamların şutu yok diyorsun senin de ondan farkın yok. 1 şut veya 0 şut çok fark etmez.
  • yenen golün ikinci yarıya kalmaması iyi oldu, bjk şimdi 45 dakika boyunca ciddiyetle saldıracaktır, yani kendi gibi oynayacaktır, bence bu gol bjk nin galibiyetinin garantisi olacak...
  • İsmail bir ekstra iş yaptı 1 hata yaptı maç 1-1
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Ayni seyi bende dedim her seferinde elleri arkada tutar bu sefer halaya çıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

Akhısar top oynamamak ıcın cıkmıs sahaya,
    Bırde bu mac manısada mı

Evet Manisada maç

Besıktas taraftarı neden daha fazla o halde

Akhisarın belli bir taraftar kitlesi yok diğer iki tribünüde Bjk'ye vererek fazla gelir elde etmeyi dusunmusler

Boylesıne krıtık haftada oyle mı,
    Ben manısalıyım, eger manısaya 3buyukler gelırse o stad her sekılde dolar.
    Akıllara kotu seyler gelıyor. Talıhsız olmus.

• Faulü penaltıyı geçtimde. O kadar top döndü dolaştı bi uzaklaştıramadık topu gitti penaltı oldu. Harbi geri zekalı iş. Diyorum o kadar stoper dediğin çat çat kıracak dağıtacak ortalığı. Abi sen stopersin niye elini kaldırıyosun faul yapmadım diye? bu kadar olmaz ya.
  • Tolga yemin ederim topa vurnayı bilmiyor.. O top döndüü döndüüü sonra İsmail'in saçma faul ü..Faulden sonra topu çıkaramadılar ya.. Yarım dakika çıkmadı yuh ya sonra Delgado nun eli.. Topa öyle mi çıkılır.. Sonra Tolga penaltıyı oyuncunun önüne çıkardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Allah kahretsin ya adamlar doğru düzgün gol atsa içim yanmayacak.Daha şutları yok.O ne biçim penaltı.Tolga kırk yılın başı top kurtardı adamın önüne yuvarlandı top böyle bir şans yok.

Troll değilim öncelikle belirteyim.

Kusura bakma ama Beşiktaşın da 1 şutu var kaleye o da gol oldu. Yani adamların şutu yok diyorsun senin de ondan farkın yok. 1 şut veya 0 şut çok fark etmez.

Fenerbahçe Akhisar maçını izliyosun heralde aç bak bakalım Akhisarın şutu yok golü var 45 dakikada orta sahayı geçemiyolar. Resmen şansa bala mucize gol oldu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.