Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 30. Hafta Akhisar Belediye- Beşiktaş 23 Nisan (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
1
Favori
10.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Beşiktaş'ın Konya ve Osmanlı maçlarında puan kaybedeceğini düşünüyorum ancak bu maçta da puan kaybederlerse bal kaymak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Yenilecegimize inaniyormusun ?

Ne olacagi belli olmazda bizimkisi makara girgir dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Allah kahretsin ya adamlar doğru düzgün gol atsa içim yanmayacak.Daha şutları yok.O ne biçim penaltı.Tolga kırk yılın başı top kurtardı adamın önüne yuvarlandı top böyle bir şans yok.

Troll değilim öncelikle belirteyim.

Kusura bakma ama Beşiktaşın da 1 şutu var kaleye o da gol oldu. Yani adamların şutu yok diyorsun senin de ondan farkın yok. 1 şut veya 0 şut çok fark etmez.

Fenerbahçe Akhisar maçını izliyosun heralde aç bak bakalım Akhisarın şutu yok golü var 45 dakikada orta sahayı geçemiyolar. Resmen şansa bala mucize gol oldu

E tamam da abicim siz de ahım şahım oynamıyorsunuz. Siz de topu adamların kaleye götüremiyorsunuz. "1 şutunuz var o da gol" demezler mi adama?

• Akhisar 2-1 alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net penaltı hala ellerini göstewriyor o ellerini bitarafında tut adam sanki futbolu bilmiyor hala ellrim böyleydi diyor kafayı yiyecem almanyada kümede kalmaya oynayan hannoverin oyuncusu ispanyada kümeye kalmaya oynayan oyuncusu
  • ben hala o topu 50 kişi nasıl ordan uzaklaştıramıyorlar ona yanıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Akhisar 2-1 alır

Neye göre alır. Akhisar ne oynadı da bu kanıya vardın?
  • Alexisi yine asmışız maşallah. Hata yaptı, olabilir. Genel olarak beğeniyorum alexisi.

Laf edecekseniz sosaya,olcaya,oğuzhana ediceksiniz. şampiyonluk maçında ruhsuz ruhsuz oynuyorlar.
  • peki ilk yarida da adamlar iki geldi iki atti, simdi de bir geldi bir attilar.

Bu nasil is ya? o topu nasi cikartamazsin, ey defans sen eller havada neden topa gelirsin?

te allahim ya... haydi gomez kurtar bizi.
  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    Say bakayım o 15 puanı çok merak ettim.Sonra kendi takımını da saymak şartıyla.

• Ya midem yine şişti arkadaşlar soda var mı ya
  • Olcay çıkıp Töre veya Frei girmeli.

• Bu arada akhisar zemindeki bozuk yerleri boyadi deniliyor ama var mi oyle birsey ?

• O değil de Rodallega penaltıyı atarken yanına kadar gelen Quaresma seken topu çıkarsa ne olacaktı acaba.

Bu arada bu maçın Manisa'ya alınması ve tribünlerin çok çok çok büyük kısmının deplasman seyircisine ayrılması rahatsız edici. Hedefsiz bir takım olsa veya rakip şampiyonluğu garantilemiş olsa anlarım da Avrupa hedefi devam eden bir ekibin kendi evinde ıslıklanması skandaldır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhisarı kınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Tolga yemin ederim topa vurnayı bilmiyor.. O top döndüü döndüüü sonra İsmail'in saçma faul ü..Faulden sonra topu çıkaramadılar ya.. Yarım dakika çıkmadı yuh ya sonra Delgado nun eli.. Topa öyle mi çıkılır.. Sonra Tolga penaltıyı oyuncunun önüne çıkardı..

Oha be biraz mantik bu pozisyonda tolgada suc buldun ya ne diyim

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Bende seni kiniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Orijinalden alıntı: Red Alert

Tolga yemin ederim topa vurnayı bilmiyor.. O top döndüü döndüüü sonra İsmail'in saçma faul ü..Faulden sonra topu çıkaramadılar ya.. Yarım dakika çıkmadı yuh ya sonra Delgado nun eli.. Topa öyle mi çıkılır.. Sonra Tolga penaltıyı oyuncunun önüne çıkardı..

Oha be biraz mantik bu pozisyonda tolgada suc buldun ya ne diyim

Suç bulmadım, şanssızlık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Allah kahretsin ya adamlar doğru düzgün gol atsa içim yanmayacak.Daha şutları yok.O ne biçim penaltı.Tolga kırk yılın başı top kurtardı adamın önüne yuvarlandı top böyle bir şans yok.

Troll değilim öncelikle belirteyim.

Kusura bakma ama Beşiktaşın da 1 şutu var kaleye o da gol oldu. Yani adamların şutu yok diyorsun senin de ondan farkın yok. 1 şut veya 0 şut çok fark etmez.

maci izlemedigin ortada. Mac tamamen bizim kontrolumuzde geciyor ve sut olmamasina ramen ceza sahasi icinde cok net pozisyonlarimiz var, son paslarda yanlis kararlar verildi 2-3 kere.

Rakip ceza sahasi onunde oynamak baska bisey, orta sahayi gecememek baska bisey. sen ikisini ayni goruyorsan seni tebrik ediyorum.

• Olcay Töre değişikliği 3-1 alırız
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.