Şimdi Ara

2015 Astra CDTI - 2012 S40 D2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

quote:

Orijinalden alıntı: 2300

quote:

Orijinalden alıntı: Black Edition

Cevaplar için teşekkürler. Şöyle söyleyeyim biz çok uzun zamandır Opel'den gidiyoruz, çok da memnunuz. Zaten dediğim gibi aynısından Astra'yı yeni sattık. 1.6 dizel üniteyi bekliyodum, o da geldi. Ama bi yandan da S40 da sevdiğimiz bi araç. Tabi ki biri sıfır bu önemli bişey ve daha yeni daha teknolojik bu konuda haklısınız. V40 için son okur fiyat boş pakette bile 80 falan olur, o da bizi aşar. Bi de aklıma takılan şu ayrıntıyı da söyleyeyim, Astra'da bazen 1. Ve geri vitese geçerken takılır gibi yapabiliyodu nadiren. Neden bilmiyorum, önceden de Astra G kullandık 10 yıl böyle bi sorun yoktu. Bugün S40'a da kısa süre bakma imkanımız oldu, vitesi denedim özellikle ve yağ gibi kayıyodu. Acaba bizim arabaya mı mahsustu veya hepsinde mi var onu da bilemiyorum o yüzden o da kafama takılmıyo değil...

bahsettiğin vites sorunu ( sorunmu diyelim ne diyelim ) astralarda var evet. benim kuzenin 1.3 araçta bile var. enteresan.
    not: yok diyenler araçlarına bok atmak istemeyenlerdir. yalancıdırlar inanmayınız:)

şu "o yalancı, bu atıyo" uslubundan bir kurtulsak, çok da güzel olacak bu forum.
    Birincisi araba benim değil, ailede birinin arabasıydı.
    İkincisi uzun süre kullandım, vitesle ilgili en ufak sorun olmadı.

Üçüncüsü: ne ikinci el astra satan bir galerim var, ne de arkadaşa yalan borcum.

darılmaca olmasın yalnız durum böyle. benim kuzen sıfır aldığında, en başlarda itiraz etti bu duruma problem yok vs. fakat aslında var. sorunumsu birşey diyelim. çok önemli değil.

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    Tabi işin o yanı da var. Mesela aynı mevzudan örnek verecek olursak kırmızıyı gördüğüm an gazı keser debriyaja basarım sonra da ağır ağır fren. Bu ve benzeri durumlarda gereksiz benzin yemem asla, değişen yok sonuçta, tabakhaneye kelle de yetiştirmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

quote:

quote:

Cevaplar için teşekkürler. Şöyle söyleyeyim biz çok uzun zamandır Opel'den gidiyoruz, çok da memnunuz. Zaten dediğim gibi aynısından Astra'yı yeni sattık. 1.6 dizel üniteyi bekliyodum, o da geldi. Ama bi yandan da S40 da sevdiğimiz bi araç. Tabi ki biri sıfır bu önemli bişey ve daha yeni daha teknolojik bu konuda haklısınız. V40 için son okur fiyat boş pakette bile 80 falan olur, o da bizi aşar. Bi de aklıma takılan şu ayrıntıyı da söyleyeyim, Astra'da bazen 1. Ve geri vitese geçerken takılır gibi yapabiliyodu nadiren. Neden bilmiyorum, önceden de Astra G kullandık 10 yıl böyle bi sorun yoktu. Bugün S40'a da kısa süre bakma imkanımız oldu, vitesi denedim özellikle ve yağ gibi kayıyodu. Acaba bizim arabaya mı mahsustu veya hepsinde mi var onu da bilemiyorum o yüzden o da kafama takılmıyo değil...

bahsettiğin vites sorunu ( sorunmu diyelim ne diyelim ) astralarda var evet. benim kuzenin 1.3 araçta bile var. enteresan.
    not: yok diyenler araçlarına bok atmak istemeyenlerdir. yalancıdırlar inanmayınız:)

şu "o yalancı, bu atıyo" uslubundan bir kurtulsak, çok da güzel olacak bu forum.
    Birincisi araba benim değil, ailede birinin arabasıydı.
    İkincisi uzun süre kullandım, vitesle ilgili en ufak sorun olmadı.

Üçüncüsü: ne ikinci el astra satan bir galerim var, ne de arkadaşa yalan borcum.

darılmaca olmasın yalnız durum böyle. benim kuzen sıfır aldığında, en başlarda itiraz etti bu duruma problem yok vs. fakat aslında var. sorunumsu birşey diyelim. çok önemli değil.

genel bir sorun olabilir. Piyasadaki araclarin %5 sinde bile olsa genel bir sorundur. Ama benim kullandigim astrada yoktu. önemli degil.

• quote:

Tabi işin o yanı da var. Mesela aynı mevzudan örnek verecek olursak kırmızıyı gördüğüm an gazı keser debriyaja basarım sonra da ağır ağır fren. Bu ve benzeri durumlarda gereksiz benzin yemem asla, değişen yok sonuçta, tabakhaneye kelle de yetiştirmiyoruz.

aynen hocam, ben de mümkün merebe fren kullanmam. gözüm aynada olur, arka müsait olduğu sürece, yani trafigi aksatmadan,küfür yemeden, gereksiz gaz vermeden girerim ışıklara, kavşaklara, park edeceğim yerlere. Benim de yakıt verilerim pek inandırıcı gelmiyor insanlara. 20.000 km nin ortalaması 6.75 lt. Tabi bunda kasanın hafiflği Büyük etken.

• Merhaba 74 75 bin lira gibi bir para var bence bu paraya Superb 1.6 TDI Elagance alınabilir 2012 2013 model hemde bu dediğiniz araçlardan çok çok daha iyi olur...

Ha sadece ikisi derseniz bende Astra derim
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Sonuç Astra gibi görünüyor. SuperB güzel araç tabi ama hem boyutları bize gereksiz büyük gelir hem de o arabaya o motor benim görüşüme göre olmuyor. 2.0 TDI olsa ayrı ama onun da vergisi bize gelmez.

• s40 eskidi tasarım kütük gibi, iç mekan desek dede oldu
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    S40 tabi Astra kadar güncel değil ve iç mekan daha kötü ama tasarımı bence hala çok şık, özellikle de burun kısmı cidden hoşuma gidiyor.

• quote:

Cevap için teşekkürler. Sonuç Astra gibi görünüyor. SuperB güzel araç tabi ama hem boyutları bize gereksiz büyük gelir hem de o arabaya o motor benim görüşüme göre olmuyor. 2.0 TDI olsa ayrı ama onun da vergisi bize gelmez.

Ben Superb'i 75 bin lira gibi rakamlar var diye önerdim C sınıfı yerine 2.el D sınıfı araç bakın bana göre...
  • astra kaça gitti? km-boya/değişen durumu nasıldı?
  • angel_f!re kullanıcısına yanıt
    Detay vereyim biraz;

- 2011 Opel Astra HB 1.4T Cosmo Manuel Şanzıman Royal Mavi (Lacivert)

- Trafiğe çıkış tarihi Haziran 2012

- 17.000 KM

- Boya/Hasar/Kusur yok

- Satıldığı fiyat 49.000 TL.

• quote:

quote:

Evet bok atmayayım acaba elime ne geçecek bi düşüneyim bakalım?bok atmazsam belki opel dünyanın en başarılı otomotiv şirketi olur beni de çağırır ve şöyle der;dh forumunda böyle bi konnuşma geçmiş ve sen sorunlu olduğu halde sorunsuz demişsin seni bu hareketinden dolayı ödüllendiriyorum??!!'asffddsdssasssaasdffdaad

• quote:

Detay vereyim biraz;

- 2011 Opel Astra HB 1.4T Cosmo Manuel Şanzıman Royal Mavi (Lacivert)

- Trafiğe çıkış tarihi Haziran 2012

- 17.000 KM

- Boya/Hasar/Kusur yok

- Satıldığı fiyat 49.000 TL.

Sence sport yada cosmo donanımlı. 2012-13 Astra j 1.3 cdti ye kaç lira maksimum verilmeli. 35.000 i devirmemiş.fiyat olarak.bundan fazla verme diyeceğin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 57.500 TL diyebiliriz sanırım. Fakat tavsiyem eğer alacak olursanız aracı rahatlatmak açısından motora çip taktırmanızı öneririm. Hem performans ve çekiş artıyo hem tüketim azalıyo çipli 1.3 CDTI'da.

• volvonuz hayırlı olsun
  • ben hb olanını daha çok begeniyorum tip olarak hocam ama ihtiyaca göre uzun yol yapıyorsanız bagaj ihtiyacı sebebiyle sedan daha mantıklı olabilir
  • @ucamayankarga

Ben de HB seviyorum babam sedandan yana. Tabi onun aklında yolculuk planları da var bu yüzden bagajı bahane ediyo ama bakalım sonuç ne olur.

@sensodrive

Hocam S40'ın kalitesinden şüphem yok zaten. Astra'nın dizeliyle test sürüşü yaptım gayet iyidi, fakat S40'ta sadece yolcu olarak bulundum, hiç deneme fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Edition -- 3 Şubat 2015; 10:21:47 >
  • astrayı ben de beğeniyorum. yol tutuşu müthiş bir şey. ancak o motor maksimum torku 2000 de veriyor ya... alt devirlerde çok ölü kalıyor. gitmem der gibi...

sport paketin içi cosmodan daha albenili :)
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Hocam bence teknik veriler her şey değil. Çoğu kişi aracın performansından çok memnun, ben de test sürüşünde çok beğendim şahsen. Ayrıca düşük devirlerde de hem beni mutlu etti hem de araç çok güzel toparlıyo. Hatta kalkışta bile gayet yüksek tork hissedebiliyorum. Kişisel görüşünüze saygım sonsuz tabi ama eğer test sürüşü yapmadıysanız denemenizi tavsiye ediyorum.

• 1.6 dizel 136 olan alt devirlerdede sıkıntı yok araç çok istekli devir çeviriyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.