Şimdi Ara

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
4
Favori
8.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan bi maç izlemedik Machulis kasıp kavurmuş ortalığı
  • basketbol ülkesi değiliz bu kesin...

izlanda ve finlandiya bile bizden çok çok iyi bu konuda...

almanya daki grup maçalrına gelenlerin çoğu futbol fanatikleriydi.. gerçek basketbol seyircisi değildi..

bunu sirbistan maçındaçok iyi gördük...

bizim seyirciler hem az hem de sesleri çıkmıyordu..bol sırbıstan fanatiklerini seslerin duyduk ..
  • turnuva da grup maçlarının hepsi hedef maçtır ..yenmek için sahaya çıkılır..yenileceksen de az sayı ile yenileceksin..

sonuna kadar kovalaycaksın yani..

tüm büyük maçları büyük sayı farklarıyla kaybettik.. ispanya,sırbistan ve fransa...

bu da hangi seviyelerde olduğumuzu gösteriyor...

basketbol sevgimizi kursağımızda bıraktılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 14 Eylül 2015; 10:09:15 >
  • Normal şartlarda Vesely'nin Sırpların pota altını denize dökmesi lazım.Çekler eğer Hırvatistan maçındaki gibi ekstra skor katkısı alırsa Sırplarla kafa kafaya oynayabilir.
  • Jonas Maćhulis'in efsane performansını üşenmeden iki kez izledim, isabet ortalamasının üstüne mücadele gücünü ekleyince neler yapmış neler.

100'de 90 isabet, + 54 verimlilik puanı şaka degil gerçek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Boğdan diyenler umarım izlemişlerdir maçı,

Zoriç, Boğdandan Fenerbahçe tam zamanında kurtuldu

1 maçla asıp kesmeye devam et.tomice niye birşey demiyorsun? Ayrıca o beğenmediğin oyuncuyu nba beğeniyor

• Sıkıcı iğrenç bir maç oluyor şuan Yunanistan-İspanya maçı.

• Ben kötü bir maç dedimv 4.çeyreğin 2.kısmında tarihi bir maç oldu. Son anda kazandı İspanya. Şu İspanya'dan 30 sayı fark yedik ya, Ergin Ataman, Allah seni bildiği gibi yapsın. Gasol dışında aktif hiçbir oyuncusu iyi değil İspanya'nın. Biraz da Claver iyi oynadı bugün. Yazık oldu Yunanistan'ın belki kadro ve bench kalitesi İspanya kadar iyi değildi ama maçı hakettiler bugün kazanamadılar. İspanya'yı yarı finalde Fransa'nın bir güzel tokatlamasını bekliyorum.

• Rudy Fernandez'e Fransa karşısında çok ihtiyacı olucak İspanya'nın form tutamazsa işleri zor.
    Pota Altın'da Gobert, Gasol'u zorlayıp durdurabilir İspanya'nın uzaktan cezalandırıcı şutları atıp diğer alternatif çözümler üretmesi gerek diğer türlü Fransa rahat kazanır birazda Sergio Scariolo'nin iyi yönetim sergileyemediğini düşünürsek elenmeleri süpriz olmaz benim için.

Llull, Rodriguez'in isabet ortalamarı düştü, Gasol ve Mirotic'le bi yere kadar.

Antetokounmpo iki steps yapmasaydı Spanoulis son 3 dakika kala üst üste iki 3'lük kaçırmasaydı maçı Yunanistan kazanırdı 3 periyot'ta öndeydiler nitekim.

Bourousis 9 dakika'da faul hakkını doldurup oyun dışı kaldı kabuk edilebilir birşey değil, Yunanistan'in Papanikolaou'dan 1 gram bile faydalanamaması soru işareti Houston Rockets'ta rotasyon oyuncusu olmak geri çekmiş performansını gelişimini tamamlayamadan Nba'e rüyasına kapılmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semgöz -- 15 Eylül 2015; 21:50:14 >

• Fransa çok iyi başladı

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Sergio Rodriguez maestro

• Adamın kucağına ribaund düşüyor işe bak

• Gasol respect

Oha batum

• Ne maç oluyor yaw

• Gobert Gasolü blokladı son 1.5 saniye top Fransa

• Gasol reyiz çok cool adam be

• Gasol dün , çok ama çok büyük oynadı , bu adam 35 yaşında bide , efsane gerçekten . maçı bir daha izliyorum şimdi

• Büyük maç başladı ama takip eden yok sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Büyük maç başladı ama takip eden yok sanırsam.

Litvanya basketbol ülkesi olduğunu gösteriyor, ama Bjelica devrede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litvanya yardırıyor, pota altında Rado Valencunas karşısında çok yetersiz kaldı,

Sert savunma yapıyor Litvanya ve çok motiveler, Sırbistan hala ne yapacağını çözemedi, Teo ve Bjelicadan başka ne yaptığını bilen yok,

Litvanya finale Çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 18 Eylül 2015; 22:41:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.