Şimdi Ara

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
4
Favori
8.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rado her an kalp krizi geçireçek gibi duruyor, nefes nefese.

Sahanın ortasında yığılıp kalacakmış gibi sanki, bir tek bana mı öyle geliyo yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 18 Eylül 2015; 22:53:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac son şuta kalcak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir not düşeceğim ki bizim durumumuz net anlaşılsın ..Biz neden hep yukarılarda olamaıyoruz anlaşılsın..

Yıl 2005-2006 ...
    Litvanya takımında Jasikevicus affını istediği zamanlar..Litvanya 'nın artık oyun kurucusu kalmadı diye alay ediyorduk ! Adamlar çoluk çocuğa kaldı diyorduk ! Kalnietis de bu isimlerden biriydi.2006 da A takım da oynadığı oyunu görünce küçümsedik...

Kalnietis şimdi nerede ? Bizimkiler nerede ? Hadi aradan 10 yıl geçtikten sonrasını da konuşmayayım 2010 yılını 2013 yılını konuşalım..O zaman bizimkiler neredeydi ? (bizimkiler derken bizim 1 numaralar )

İşte böyle..

Ama tabi burada işi tamamen 1 numaralara yıkmak anlamsız olabilir.Zira Tanjevic vardı bizde..Öyle de olunca böyle oluyordu işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bogdanovic batırdı

• Teoya üzüldüm valla.

• Vay anasını... Litvanya da sessiz sedasız yıllardır hep yukarıda kalıyor arkadaş.Nasıl yapıyorlar bunları kimse anlamıyor..Aslında belli de işte..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah bogdan ah
  • Bogdanovic gerçekten çok kötü. Sanırsam sırbistanın genç jenerasyonunun en zayıf halkası. Atletiklik sıfır.

Litvanya sonuna kadar haketti. Gerçekten helal olsun sana Seibutis.

• Kaç aydır diyoruz şampiyon Litvanya MVP Seibutis diye bi de troll diyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Bogdanovic gerçekten çok kötü. Sanırsam sırbistanın genç jenerasyonunun en zayıf halkası. Atletiklik sıfır.

Litvanya sonuna kadar haketti. Gerçekten helal olsun sana Seibutis.

Yavaşça avatarıma ve imzama bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlinEdirneLEE

Kaç aydır diyoruz şampiyon Litvanya MVP Seibutis diye bi de troll diyonuz

Şampiyon Ispanya, Litvanya 10 kere kıçını yırtsa İspanyayı şampiyonluktan edemez,

Ispanya çok hızlı oynayan bir takım, Sırbistan gibi olmaz, Litvanya'ya çok ters gelirler.

Sırbistan daha çok set hücumu oynuyor, Litvanya'ya ters gelmedi o yüzden.

• Kazlauskas Bu kadroyla final büyük olay...
  • Bogdan 2 senedir yerinde sayıyor .. Litvanya'ya ise denecek söz yok , ekol olmak böyle bir şey. Finalde İspanya paramparça edecek ama şu kadroyla muhteşem bir sonuç.

• vay be ispanya gruplarda elenmekten nerelere geldi ...Almanyanın elinden zor kurtuldular...

şimdi de uzak ara şampiyon adayı..basketbol ekolü olmak böyle bir şey sanırım..

benim uzak ara şampiyon adayım Sırbistan idi ama finallerde çok kötü perfornas sergilediler...

yarın 2 ekol karşı karşıya gelecek...

hiç bir şey tesadüf değil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 19 Eylül 2015; 14:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlinEdirneLEE

Kaç aydır diyoruz şampiyon Litvanya MVP Seibutis diye bi de troll diyonuz

olursa maciulis olur ne seibutis'i
  • Raduljica'ya dikkat eden oldumu bilmiyorum ama bana erkeğin kezban'ı gibi geliyor bu adam, yürüyen trip resmen Jonas Valanciunas gibi gerçek Pota Altı oyuncusu ile eşleşince afalladı bu işler Finlandiya ve Çek Cumhuriyeti'ne karşı smaç show yapmaya benzemiyor. Kuzmic'in etkisiz haline değinmiyorum bile Golden State boşuna postalamamış.

Herkez Bogdan'a takılı kalmış ancak Nedovic'in zeka yoksunu Basketbol'una değinen yok her maç ortalama saçma sapan top kayıpları var.

İspanya-Litvanya Final'inde Gasol'un etkileyici performansına İspanya'nın kısalarının uzaktan atışlarıda eklenirse Şampiyon olurlar.
    Yinede temkinli olmak lazım İspanya parçalar demeye gerek yok Fransa ve Sırbistan Final oynar diyordum sonuç ortada Litvanya boş takım degil.

Litvanya'nın kadrosuna kötü diyenler Avrupa Basketbol'unu sıkı takip etmiyor anlaşılan böyle yorumlar PG'si devşirme olan Ülke'den geliyor şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semgöz -- 19 Eylül 2015; 19:09:28 >

• Litvanya bu turnuvadaki en iyi 5. takım bence, az bir farkla İtalya dördüncü sırada gelir her ne kadar elenmiş olsa da, Litvanya finali hak etti, o ayrı konu yalnız.

Turnuvanın en iyi takımı bence Fransa, ikinci sıraya Sırbistan, üçüncü sıraya da İspanyayı koyarım.

Litvanyanın İspanya karşısında hiç şansı yok, çünkü Litvanya'ya acayip ters gelirler, İspanya çok hızlı oynayan bir takım, sert savunma ile pas breaklerin önüne geçemezler, ayrıca İspanyanın dış atıcıları çok daha iyi Sırbistandan, Ribas, Lyull, Rodrigez var, bunlar dışardan sayı bulurlar.

Bütün bu faktörler bir araya geldiğinde Litvanyanın hiç şansı yok, bu Litvanya kötü takım olduğundan değil, oyun stillerinin İspanyaya uymamasından kaynaklı, bir Çek Cumhuriyeti olsaydı İspanyanın karşısında, bu kadar net yazmazdım mesela.
  • Litvanya'nın kadrosunun Valanciunas ve ona bağlı sağladıkları iç dış dengesi ve kadro derinliği dışında bizim kadrodan hiçbir farkı yok şu takıma Enes'i çağırsak kadroda kullanacağımız 1-2 oyuncu daha olsa Litvanya'nın yaptıklarını yapabilirdik.Jasikevicius'u Kaukenas'ı Siskauskasları falan geçtim 2 sene önce Litvanya Eurobasket kadrosunda Motiejunas,Kleiza(son iyi performansı),Lavrinovic kardeşler ve Pocius vardı şimdi Litvanya'nın guardları sakatlıktan sonra patlamaya hazır bombaya dönmüş Kalnietis ve Seibutis şutörleri de Milaknis pota altları da önceki Litvanya takımlarına göre çok zayıf zaten Sırbistan maçı dışında öyle çok üstün maçlar çıkarmadılar gruplarda kötü performans gösterdiler ve Gürcistan'a karşı elenmenin eşiğine geldiler ama tecrübeleri,taktik disiplinleri,iyi mücadele etmeleri ve bunlarla birlikte iyi takım olmayı başarmaları ile finale çıktılar ama bu Litvanya'dan çok daha üstün bu seneki Fransa gibi Litvanya takımları seyrettik bu seneki Litvanya harika bi takım ama aynı oranda güçlü bi takım olarak görmüyorum turnuva tek maç üzerinden oynandığı için kim gerçekten güçlü göremiyoruz
    @semgöz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace160 -- 19 Eylül 2015; 22:15:00 >

• bireysel performans mı yoksa takım oyunu mu ?

Yani ;

Gasol mu Litvanya mı ?

ben takım oyunu oynayabileni tercih ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 20 Eylül 2015; 11:07:38 >
  • Litvanya gibi ekol degiliz alt yaşlarda madalya kazanan gençleri oynatmak yerine yabancılara bağımlı olduğumuz sürece siddin sene ekol olamaz Milli takımın kadro çekirdeği sürekli değişiyor,Litvanya'nın 2013'ten beri yaptığı 2 tane Final'i biz 14 senede yaşamışız oda ev sahibi olduğumuz turnuva'larda başka Ülke'lerde düzenlenen şampiyonalarda etkimiz yok, öyle Enes Kanter olsaydı şunu yapardık onlardan daha iyi olurduk konusu değil oyun geleneği ve disiplin'den bahsedilmesi gerek.
    Litvanya 2000'lerin başından itibaren değil Sovyetler'in Basketbol'a damgasını vurduğu dönemden beri varlar.

Nitekim Enes'in savunması belli atmakla olsa Oklahoma Play Off yapardı, şahsi fikrim Enes'e hiç bir aidiyet duygusu hissetmiyorum Ömer Aşık'ın yokluğunu aradık.

Litvanya umarım bugün Şampiyon olarak kendilerine şanş tanımayanlara cevabını iyi verir.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.