Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
187.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a_r_k

quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

quote:

Orijinalden alıntı: caucass

mercedes alınır o paraya be yaw

Vallahi gonul cam tavan bir c180 isiyor. Yilda 15 bin civari yapsam bakmayacagim benzinine ama 30 40 bin arasi ypl yapiyoruz her yil dizele mecbur kaliyoruz.

C200 çıktı haberiniz yok mu? 1.6 dizel otomatik 136 hp (c180 in yeni kasasi). Baz modeli 135 bin tl den başlıyor. Alabilirsiniz yani :)

Haberim var da certacin dedigi gibi cok baz 180 190 bin tl civarina geliyor istekleri ekleyince.

Bir arkadasim gecen hafta teslim aldı. Amg, 18 jant, cam tavan, deri vs 171 e aldi. Malzeme kalitesi ve ic tasarim cok çok hosuma gitti. Fakat C serisi, Crv ye alismis biri olarak alçak ve arabanin icine gömuluyorsunuz hissi veriyor. Ayrica C seridi resmen 4 kisilik, arka ortadan şaft kanalı geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panaromik cam tavan var mi? O cok fark ediyor aracta. 9000 tl istediler cam tavan icin kistan. Arkama bakmadan ciktim.

• yıllar önce C180K ya heveslendim,
    gittim, içine girince bir kaçtım ki sormayın, tencereye girmiş gibi oldum.
    üstelik bende JAZZ vardı o tarihte, anlayın yani....

:)

para bulursak E alırız, altı kurtarmaz.....
  • Belkide honda kadar rahat modifiyeler yapamayacağın için sana "tencere dibin kara" gelmiştir
  • mercedes modiyesi için herhalde ikinci bir araba parası ödemek gerekir herhalde,
    belki de daha fazla.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

yıllar önce C180K ya heveslendim,
    gittim, içine girince bir kaçtım ki sormayın, tencereye girmiş gibi oldum.
    üstelik bende JAZZ vardı o tarihte, anlayın yani....

:)

para bulursak E alırız, altı kurtarmaz.....

Yeni C serisini biraz buyutmusler. Arabaya oturunca yere otuyormus hissi vermesi galiba spor araç severlerin bir talebi. 3 serisindede durum boyle.

C serisinin liste baz fiyati 135, full amg ise 170 bin tl. Amg de olmayan amortisor indirme kaldirma vs gibi donanimlar eklenirse fiyat artacaktir tabi.

• Ben de dün test edenlerdenim (İzmir Çamkıran)...Eşime düşünüyorduk...
    Audi Q3 ve CRV (exc ) arasında kalmıştık..
    Olumlu yönlerini arkadaşlar güzel anlatmışlar..Hepsine katılıyorum..
    Sessizlik, ataklık, donanım, ferahlık , sürüş keyfi, şanzıman, yol tutuşu .. bence gayet iyi..
    Yakıt konusu ??? daha yeni araba (200 km lik) ama 10-11 dolayında idi yanlış görmediysem.. En fazla 8 e düşer..
    Sadece negatif bulduğum yönleri sıralayayım:

1) Daha kaliteli ön konsol olabilirdii..
    2) Direksiyon rahat ancak oldukça ince geldi bana...
    3) Sessizliği çok iyi arka koltuklarda az da olsa sarsılma var.
    4) Döşeme daha rahat olabilirdi..
    5) Cam tavan açılsa iyiyimiş ama beyaz içi siyah arabada yine de bariz ferahlık katıyor. eşimin olmazsa olmazı...

Sonra makyajlı 1.4 TSI benzinli otm. Q3 görmeye gittik.
    Sunroof , deri koltuklu modeli 3 ay sıralı 140-145 TL fiyat verdiler (euro durumuna göre )..Ancak CRV excutive kadar dolu deil...
    Yakıt ort 8 dolayında dedi, görevli..İnanmadım tabii

CRV kesinlikle daha tatmin edici ama Q3 de audi yani..Malzeme kalitesi daha iyi.. Ama daha ufak...
    Kafamız karışık CRV ye kapora verdik beyaz renge ama sadece sıra kaybetmemek için, İzmir de sırada 43 kişi var eylüle gelecek..
    Ama ikinci eli noolur bu fiyatlar hakikaten yüksek geliyor bana..Her an fikrimizden dönebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drcenk -- 14 Haziran 2015; 16:50:16 >

• test araçlarındaki yakıt tüketimine bakarsanız yanılırsınız,
    yine başka bir arkadaşımız 13 lt görmüş, başka bir bayide 8lt.
    test araçları adı üzerinde test için kullanılıyor,
    sağolsun bizim milletimiz kendinin olmayan bir şeyi sonna kadar zorlar, hırpalar.
    örneğin ben, test sırasında 80-140 km hızlanması için dibine kadar bastım pedala,
    asla normalde yapmam böyle bir şey,
    ama adı üstünde TEST

bence fabrika verilerine max 1 lt daha ekleyin, hesabınızı ona göre yapın.
    zaten suv araçla başkalarıyla yarışmayacağınıza göre, çok yakmayacaktır.

Q3 konusunda, isteyen istediğini alabilir......
    ancak,
    Alman ve Fransız otolarının servis fiyatları ile yedek parça sorunlarını unutmayın.
    (kayınpederin 2003 opel kapı kolu için araç tam 3 ay serviste yatmıştı)
    Bu Honda da olurmu? Olur tabi ki, ama ben yaşadığımızı yazdım.

fiyatlara bakarsanız, 147.000 çok görünüyor ama,
    volvo v40cc hep aklımdaydı,
    onunla kıyaslayınca, fiyat çok gelmiyor.

ayrıca insan ömrü kısa,
    farklı kasa ve tip oto kullanma zevkine de ulaşmak lazım değilmi?
    hatchback - sedan - suv - 4x4 - benzin - dizel vs...

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 14 Haziran 2015; 17:18:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isatil

Motor, şanzıman, donanım konusunda çoğu arkadaşla aynı fikirdeyiz. Ancak 147.000 TL'lik bir aracın İç malzemesi gerçekten hiç yakışmamış.
    Almayı düşündüğüm bir araç ancak belirttiğim üzere iç malzeme kalitesi olmamış.

ewet araç güzel.. Ama iç mekan malzeme kalitesi maalesef.. Birde herşey (Kapı içleri bile ) siyah olunca çok klastrofobik bir ortam olmuş.. Otomatik dizel de beyaz iç döşeme veya çift renkli ön konsol yok dedi st ... şaşırdım.. muhakkak vardır ama honda tr getirmiyor olabilir.. Yoksa da honda bunu yapmalı.. eşimin açılır bagaj kapağı çok hoşuna gitti.. =)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Bende istanbul Basın Ekspres yolundaki Honda Park bayiinde aracı test ettim. Dışı siyah içi bej araç showroomdaydı. Dışı beyaz ici siyah exec. araçta test aracıydı. İlk izlenimim gayet iyidir yanlız araca bizle beraber binen satış temsilcisi handendiye sinir olmadim degil duysun beni burdan. 😁
    Yok vitesi D de kullan oraya basma buraya basma.
    Ani fren yapma !! Bla bla :))
    Açıkcası benim test etmek istdigim daha cok plus modeliydi ama yoktu.

Bu arada temmuz sonunda exec. plus disi kirmizi ici bej araci teslim edeceklerini soylediler. Bir hafta icindede para yatirmam lazim su an ona karar verme asamasindayim.
    Ama alınacaksa kesinlike plus modeli ici bej olaninin alinmasi gerekir diye dusunuyorum.

• otomatik dizel de executive ve + modelinde fildişi deri varmış,
    bilginize.

eğer deri döşeme sonradan yaptırırsanız ki, ben civic için yaptırdım, crv nin içi parlayacaktır.

• Fildişi deri derken bej degil yani öyle mi?? Beyaz içi fildişi oluyo mu ??
  • Basılı orjinal crv kataloğunda fildişi diye geçiyor ve beyaz....
    ancak henüz gören yok.
    konsollar ve diğer kaplamalar 2 ton siyah/antrasit değişik yok

beyaz araca fildişi deri, gelin gibi olur,
    konsollarada krom aksesuar şerit yapıştırılır oldu bitti.
    (aliexpress.com bakın, çok güzel abs-chrome denen parlak kaplamalar var)

örnek

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 15 Haziran 2015; 7:02:16 >

• Arkadaslar ben bu araca subatta kapora verdim. Haziranın ilk haftası teslim dediler. Başka arac bakmamıstım. füme ya da bronz olabilrdi içi fildişi rengi deri olmazsa olmazımdı. gel gelelim haziran geçti gitti.. Ağustosun ilk haftasına getirebiliriz diyorlar. Tepem attı ve kaporamı geri aldım. Aracı test dahi etmedim. Dün volvo baayine gidip xc60 aldım. İnanın aralarında dağlar kadar fark var. Dağ hafif kalır. 50.000 tl için honda almaya değmez kardeşim. Test edin ve araba görün. TEŞEKKÜRLER HONDA BANA VOLVO İLE TANIŞTIRDIĞIN İÇİN:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoo22

Arkadaslar ben bu araca subatta kapora verdim. Haziranın ilk haftası teslim dediler. Başka arac bakmamıstım. füme ya da bronz olabilrdi içi fildişi rengi deri olmazsa olmazımdı. gel gelelim haziran geçti gitti.. Ağustosun ilk haftasına getirebiliriz diyorlar. Tepem attı ve kaporamı geri aldım. Aracı test dahi etmedim. Dün volvo baayine gidip xc60 aldım. İnanın aralarında dağlar kadar fark var. Dağ hafif kalır. 50.000 tl için honda almaya değmez kardeşim. Test edin ve araba görün. TEŞEKKÜRLER HONDA BANA VOLVO İLE TANIŞTIRDIĞIN İÇİN:)))

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kazasız belasız kullanın aracınızı.

Honda, tabi ki Volvo gibi bir premium marka olmadığı için konfor farkı olacaktır. Ancak Honda CRV, XC60' tan kesinlikle geniş içi hacme ve bagaja sahip ayrıca Honda 1.6 dizel ve 4x4 , XC60'ın bildiğim kadarıyla 4x4 olanları 2.2 lt motorla geliyor.

Her ikisininde artıları olduğu gibi dezavantajları da var, ancak benim için az yakması, düşük vergi ödenmesi ve 4x4 olması oldukça baskın özellikler.

Güle güle kullanınız.

• husoo22 kullanıcısına yanıt
    50.000 Lira için derken ???

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

50.000 Lira için derken ???

yaklaşık 50 aylık asgari ücret......................

190.000 tl araç alma gücünüz varken, Hondaya gitmeniz garip olmuş zaten...............

bir tanıdığım e250 fourmatic awd aldığında iki markaya gitti,
    bilin bakalım hangi markalar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 15 Haziran 2015; 16:05:00 >
  • Öncelikle genişlik açısından cok büyük bir fark yok. Malzeme kalitesi inanılmaz iyi. Test ettim aracı. O kadar sessiz ki anlatamam. 2000 motor 181hp. Vergi dezavantajı var. Ama yakıt konusunda kafa kafaya gider bence.
  • Arkadaşlar 50 asgari ücret demişsiniz. Asgari ücretliler crv ye mi biniyor?
  • 140 bin TL bayılacaksın ve döşeme rengini seçemeyeceksin...

Honda Türkiye, yetkili kişisinin zevkine, dayatmasına boyun eğeceksin...

Varmı acaba bunun mantıklı bir açıklaması ?

Herkes çok iyi bilir ki, lüks araç segmentinde kalıplaşmış bir kombinasyondur:

Dışı beyaz, İçi bej. Önceki CRV ler de de oldukça fazladır piyasada.

Varsa mantıklı bir açıklama, lütfen söyleyin...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.