Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CRV ile XC60'ın kalitesi mukayese edilemez ama her ikisini de kullanmış biri olarak CRV'nin iç mekan genişliği cok daha üstün. Özellikle arka koltuk diz mesafesi XC60'da çok kötü. CRV kendi sınıfının en başarılılarından bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

hala anlamamakta ısrar edenler var,
    2.000cc 190.000 tl lık aracı 1.600cc 147.000 tl lık araçla kıyaslıyorsunuz.

kaşındınız bari ben de yazayım.

komşumda volvo s60 t5 awd var,
    bir çok kez 50km lik oto yol sürüşü yaptık,
    çocukluğumdan beri volvo hayranlığımı köreltti.
    sebeplerini yazmayacağım, ama 300 bin tl lık araç değmez.

alırsın crv, koltuklarını fildişi deriye değiştiririsin,3.000 tl patlar, toplam 150.000 tl beğendiğin araç olur
    civic 2012 bej deri yaptırdım, bayinin de yaptırdığı ustaya, 2250 tl verdim,
    şimdi keyifle biniyorum.

hiç bir oto dört dörtlük olmuyor,
    önce arabanı seveceksin, sonra eksiklerini gidereceksin,
    yoksa alma, git beğendiğin aracı al,
    ama,
    burada abuk subuk yazarak milletin sinir katsayısını arttırma.
    kredi ile araç almış,
    iyi yapmışsın,
    akıllı çocuk.....

demekki daha içinde olduğun sınıfın farkında değilsin.....
    Volvo XC60 dediğiniz araç 5 para etmez bir araçtır.Neden mi?
    Siz 4.3 lt ortalamayı hayal bile edemezsiniz.
    BU araç 8 den aşağı yakmaz,yakar diyenin hayatında bu aracı sadece internet sitesinde gördüğü bellidir.
    Hangi paketi alırsan al sana bi-xenon farı extra çakarlar:)
    Sen 190 a araba alırsın doğrudur.Ama xenon alamazsın ,sunroof alamazsın,otomatik bagaj kapağı alamazsın,4x4 alamazsın,extra 1500tl senelik ödersin,8 denaşağı yakmazsın (asla imkansız),
    BİR DAHA ATARLANIRKEN BURADA ARAÇ ALACAKLARA SAYGILI OLMALISINIZ.BEĞENMEZSENİZ ALMAZSINIZ.ANCAK BİLMEDİĞİNİZ KONULAR HAKKINDA KAT-İ YORUMLAR YAPMAMALISINIZ.SONRA UTANIRSINIZ:)
    O alacağın advance pakette bunların olup olmadığını yarın bayiiye bir daha sor bence.Sonra ''yandım anam'' deme.....
    Bir de test etmek istediğinde sana 40 dereden su getrirler.....
    ÇAKALLIKLARI DİLLERE DESTANDIR...

Üstelik avrupada bu araçlar arasında 3000€ fark varken ben neden 50 bin lira daha fazla ödeyeyim?
    Üstelik nitelikleri oalrak crv daha dolu iken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 15 Haziran 2015; 23:05:52 >

• Herkes istedigini alsin ama insafli olalim arabaya 190 bin veren adam 4 litre yakti 10 litre yakti diye dusunecek degil 200 binlik araba da kredi cekiyim zorlayim alayim denecek araba degil. Gercekten o standartta kazaniyorsan alirsin. Rahatca odersin. bana sorsan 200 bin verdikten sonra 2. El 5.20d veya e serisi alinip gercekten lulks sinifa gecilmeli ama herkesin kendi zevki. Veya 2. El bir jeep alinabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_r_k -- 16 Haziran 2015; 0:06:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Herkes istedigini alsin ama insafli olalim arabaya 190 bin veren adam 4 litre yakti 10 litre yakti diye dusunecek degil 200 binlik araba da kredi cekiyim zorlayim alayim denecek araba degil. Gercekten o standartta kazaniyorsan alirsin. Rahatca odersin. bana sorsan 200 bin verdikten sonra 2. El 5.20d veya e serisi alinip gercekten lulks sinifa gecilmeli ama herkesin kendi zevki. Veya 2. El bir jeep alinabilir.
    Kredi çekip alıyorum diyenler yapmayın sakın gözünüzü seveyim. Hyundai Tucson alın bence. SUV takıntınız yoksa yeni kasa Citroen DS5 alın D sınıfı A kalite araç. Çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını 4 tekere yatırmayın.
  • quote:

alırsın crv, koltuklarını fildişi deriye değiştiririsin,3.000 tl patlar, toplam 150.000 tl beğendiğin araç olur
    şimdi keyifle biniyorum.

ama,
    kredi ile araç almış,
    iyi yapmışsın,
    akıllı çocuk.....

ben de içi açık renk arabaları anlamadım asla
    rolls royce alamıyoruz da eve mobilya da almıyoruz. araba dediğin siyah olur yaw içi

• quote:

şimdi keyifle biniyorum.

ama,
    kredi ile araç almış,
    iyi yapmışsın,
    akıllı çocuk.....

quote:

Hah işte bi o kalmıştı ellemediğin, onuda halletin sonunda
    bende "acaba ne bulup değiştirecek artık" diye merak ediyordum
    koltukları katledeceğini de düşünmedim değil yani; ama izmirin sıcağında ne yapacak deri koltuğu diye
    pek ihtimal vermemiştim doğrusu
    geriye orijinal bir şey kaldımı arabanda

Şaka bir yana bende sevmiyorum volvo yu
    tamam isveç çeliği sağlam, ama ruh yok arabada, sürüş zevki yok
    alman arabaları gibi kaba saba geliyor insana
    japonların kıvraklığı ve estetiği yok

....Haa.. birde modifiyeye pek uygun değiller

• dostum,
    deri koltuğu arac aldığım ilk sene yaptırdım,
    izmir sıcağındayım ama bilmediğin yada ilgili konuda okumadığın şu var,
    tüm camlara ön dahil, 3M şeffaf, ısı korumalı film takıldı, üstelik "bold" perdeler var arka camlarda.
    Neyse, konuyu dağıtmayalım.

4x4 suv aracı sadece arazide faydası olduğunu sananlar yanılıyorlar,
    önceki sayfada SUV aracın faydalarını yqzmıştım, bir bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dostum,
    deri koltuğu arac aldığım ilk sene yaptırdım,
    izmir sıcağındayım ama bilmediğin yada ilgili konuda okumadığın şu var,
    tüm camlara ön dahil, 3M şeffaf, ısı korumalı film takıldı, üstelik "bold" perdeler var arka camlarda.
    Neyse, konuyu dağıtmayalım.

4x4 suv aracı sadece arazide faydası olduğunu sananlar yanılıyorlar,
    önceki sayfada SUV aracın faydalarını yqzmıştım, bir bakın
    volvo eskiden isveçti artık halis çinli oldu.3 sene olmuş hatta.
    http://www.ntv.com.tr/arsiv/id/25075203/

• quote:

Orijinalden alıntı: adres63

volvo eskiden isveçti artık halis çinli oldu.3 sene olmuş hatta.
    http://www.ntv.com.tr/arsiv/id/25075203/

Alıntıları Göster
    Volvo xc60 güzel araç .Kabul ederim .Bu parayı asla haketmiyor.184hp motor koyuyorsun 4 çekeri esirgiyorsun.Geartronic eski bir konvertörlü sistemdir.Artık bu firmaların bu kafaları yenilemesi gerekir.Üstüne üstlük bugün elzem olan bi-xenon u bile üst paketten esirgiyorsun.Sunroof dan para istiyorsun.Üstelik bu paket premium paketten 19-20 bin lira daha pahalı.E o zaman ne satıyorsun sen?
    Radyo ve ses sistemi bu paketlerde zaten oldukça dandiktir.CR-V sürüş karakteri olarak daha yumuşak ve daha ferahtır.Yıllık vergiyi ve bunu alan adam yakıtını düşünmez kafası ise aracı satarken yüzünüze tokat gibi çarpar.

• quote:

Orijinalden alıntı: certac

Volvo xc60 güzel araç .Kabul ederim .Bu parayı asla haketmiyor.184hp motor koyuyorsun 4 çekeri esirgiyorsun.Geartronic eski bir konvertörlü sistemdir.Artık bu firmaların bu kafaları yenilemesi gerekir.Üstüne üstlük bugün elzem olan bi-xenon u bile üst paketten esirgiyorsun.Sunroof dan para istiyorsun.Üstelik bu paket premium paketten 19-20 bin lira daha pahalı.E o zaman ne satıyorsun sen?
    Radyo ve ses sistemi bu paketlerde zaten oldukça dandiktir.CR-V sürüş karakteri olarak daha yumuşak ve daha ferahtır.Yıllık vergiyi ve bunu alan adam yakıtını düşünmez kafası ise aracı satarken yüzünüze tokat gibi çarpar.

Alıntıları Göster
    Aldığım araç kardeşim. Gözünü acıp iyi bak. Ne var ne yok!!!

Bu aracı 201.300 tl ye aldım. aklınıza akıl koyun.

Bu arada cok hesap yapıyorsunuz ya vergisiz fiyatları yakın birbirine crv ile.

Tamam ben vergi ödüyorum büyük ama siz?

Kocaman bir kazık!!

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: certac

Yukarıda xc60 a beşbpara etöez bir araç diyodun ne oldu
    Dediğinizde hakılısınız advance paket en üst donanım seviyesi ama o bile boş arabayı opsiyonlarla doldurmanız gerekiyor fakat premium markaların hepsinde böyle ben bu yüzden premiumları sevmiyorum
    Yalnız hondada parasını haketmeyen bir araba mazda cx5'e bakın 2.0 motoru olmasına rapmen 140 bin civarında buna göre crv nin 110 bin civarı olması gerekirdi demekki honda türkiye aracı getirirken baya kar koymuş üstüne öyle getirmiş
    Bu arada geartronic eski bir şanzıman değil ZF tir.bilmeden konuşmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: husoo22

Aldığım araç kardeşim. Gözünü acıp iyi bak. Ne var ne yok!!!

Bu aracı 201.300 tl ye aldım. aklınıza akıl koyun.

Bu arada cok hesap yapıyorsunuz ya vergisiz fiyatları yakın birbirine crv ile.

Tamam ben vergi ödüyorum büyük ama siz?

Kocaman bir kazık!!

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi...
    Advance pakette xenon yokmuş:))

Arkadasım xenon u geç adamlarda akıllı ışık sistemi var.

Yani otomatik olarak uzun-kısa olarak değiştirmiyor sistem.

Karşıdan gelen araca göre ısık seviyesini ayarlıyor.

Aracı çalıştırdığında uzunlarla açılıyor sistem.

• quote:

Advance pakette xenon yokmuş:))

Arkadasım xenon u geç adamlarda akıllı ışık sistemi var.

Yani otomatik olarak uzun-kısa olarak değiştirmiyor sistem.

Karşıdan gelen araca göre ısık seviyesini ayarlıyor.

Aracı çalıştırdığında uzunlarla açılıyor sistem.
    Donanım özellikleri gerçekten çok ilginç;

VOLVO Aracı dolu göstermek için neler belirtmiş;
    Arka cam ısıtıcısı demiş(şahinde bile var)
    Hız sınır 210 km (Bu bir donanım mı ?)
    Polen filtresi (Olmayan araba kaldı mı ?)
    Park bileti tutucusu (Olmaz ise olmaz !)
    Performance / AUX (altın kaplama mı ? neyin performansı)

Aslında daha önemlileri ver, 4 tekerleği yazmamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdincD

Donanım özellikleri gerçekten çok ilginç;

VOLVO Aracı dolu göstermek için neler belirtmiş;
    Arka cam ısıtıcısı demiş(şahinde bile var)
    Hız sınır 210 km (Bu bir donanım mı ?)
    Polen filtresi (Olmayan araba kaldı mı ?)
    Park bileti tutucusu (Olmaz ise olmaz !)
    Performance / AUX (altın kaplama mı ? neyin performansı)

Aslında daha önemlileri ver, 4 tekerleği yazmamışlar

Alıntıları Göster

• quote:

japon arabalarını belki biraz subaru dışında hiç sevmem

honda kalitelidir ama bana ruhsuz gelirler

fakat honda bu para mı olur, şu marka bu para demek yanlış bu devirde

ben almam ama alana saygılıyım, çünkü işin özünde artık premium diye bişey kalmadı

aman mercedes aldım diyenlerin kaputunda dacia ile aynı motor var, 1600 den 136 bg çıkarabilmiş, şanzımanı 7 ileri geç tepkili

sırf tipine bakarak 4x4 ile 4x2 yi kıyaslamayın, 1.6 ya 4x4 koyabilen ben daha çok premiumlara bakıyordum sadece bu araç var. dınanım ıvır zıvır saçmalıklar demiyorum x3 arkadan itiş, diğerlerinin çoğu önden, x1 q3 ise minik hatcbacklerin biraz yükseği, geçen azıcık yokuşta yağmurda kia pati çekti kendimi tutamayıp gülümsedim. sırf iri dursun, göstersin diye alınıyorsa o koca kasayı kalırmak için harcanan tonla petrole yazık.

hondanın tipi bence de kötü,kötü plastik ve dizaynı iç dış asla ısınamadığım bişey.ilk crv si güzeldi, o zaman bu kadar marka takıntısı da yoktu ülkede, marka olarak korelilerin falan önünde tabi, toyotadan da jeepler hariç iyi gelmiştir genel duruşu belki bi tık

ama premiumların prmium olacak yanı kalmadı, 4 çekersiz, renault-dacia motorlu en boş binek araçlara premiumda 140 istiyorlar, motorunun markasını yazdım, yaşattığı his ve marka değeri dışında ne artısı var bilen söylesin

• quote:

Arkadaslar ben bu araca subatta kapora verdim. Haziranın ilk haftası teslim dediler. Başka arac bakmamıstım. füme ya da bronz olabilrdi içi fildişi rengi deri olmazsa olmazımdı. gel gelelim haziran geçti gitti.. Ağustosun ilk haftasına getirebiliriz diyorlar. Tepem attı ve kaporamı geri aldım. Aracı test dahi etmedim. Dün volvo baayine gidip xc60 aldım. İnanın aralarında dağlar kadar fark var. Dağ hafif kalır. 50.000 tl için honda almaya değmez kardeşim. Test edin ve araba görün. TEŞEKKÜRLER HONDA BANA VOLVO İLE TANIŞTIRDIĞIN İÇİN:)))

Hayırlı olsun güzel araç. İşin aslı ben daha test sürüşü yapmadım ama herhalde yeni Mercedes GLC yi bekleyecem. Dedikodular doğruysa 1.6 dizel 136 Hp motorla gelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

quote:

Arkadaslar ben bu araca subatta kapora verdim. Haziranın ilk haftası teslim dediler. Başka arac bakmamıstım. füme ya da bronz olabilrdi içi fildişi rengi deri olmazsa olmazımdı. gel gelelim haziran geçti gitti.. Ağustosun ilk haftasına getirebiliriz diyorlar. Tepem attı ve kaporamı geri aldım. Aracı test dahi etmedim. Dün volvo baayine gidip xc60 aldım. İnanın aralarında dağlar kadar fark var. Dağ hafif kalır. 50.000 tl için honda almaya değmez kardeşim. Test edin ve araba görün. TEŞEKKÜRLER HONDA BANA VOLVO İLE TANIŞTIRDIĞIN İÇİN:)))

Hayırlı olsun güzel araç. İşin aslı ben daha test sürüşü yapmadım ama herhalde yeni Mercedes GLC yi bekleyecem. Dedikodular doğruysa 1.6 dizel 136 Hp motorla gelecekmiş.

Alıntıları Göster
    Tartışma almış gitmiş. Müsadeniz olursa bende fikirlerimi yazmak isterim
    Daha önce yazdın eski kasa CRV kullanıcısıyım. İkinci aracımda c180 (Benzinli)
    CRV tam bir ihtiyaç arabası dağa taşa uzun yola, çocuklu seyahetlere çok keyifli. Arkada şaft tüneli olmaması büyük avantaj. Sağlamlık 10 numara. Beni hiç üzmedi.
    Yeni kasa çok erken makyaj yedi bu hiç doğal değil. Doğrusu bazen Japonları tasarım yaparken hiç gözleri görmüyormu diye düşünmüyor değilim. Eski kasa CRV kasa olarak çok beğenilmiş bir araçtı. Avrupalılar gibi kasada estetik değişiklikler yapmak yerine çok sert değişiklikler yapmaları anlaşılmaz.
    Yeni CRV yi makyajla toparlamaya çalıştılar ama bence arka tasarı hiçbirşey ile düzelmez.
    İç tasarımda sert plastik uzun ömürlü olmasını sağlıyor ama bence estetik değil. Sürüş ile ilgili hiçbir yorum yapamayacam çünkü kullanmadım
    XC 60 hep düşündüğüm bir araçtı ancak istediğim donanıma getirmek için fiyat alıp gidiyor. Birde servis masrafı yüksek. Ama CRV ye göre daha prestij arabası olduğu gerçek. Ben içine oturduğum zaman kesinlikle albenisi CRV den daha fazla geldi.
    Son olarakta 1.6 dizel ile gelmesi muhtemel Mercedes GLC beklenebilir bir araç. Bazıları istediği kadar dalga geçsin Daccia motor desinler önemli değil. Sonuçta Mercedes güvencesi ile alıyorsunuz
    Her malın bir beğeneni ve alıcısı var elbette. Alanlara hayırlı olsun. Bizimlede deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim

• Mercedesin ne artisi var diyen arkadas bir c200 veya c180 panoramik cam tavan deri dosemeli versiyona bakiver. Arac sadece motor degil ki. Icerideki kalite ve ozen hissi c sedan serisinde gayet iyi. Cla demiyorum o araba civic, astra denginde. Herkes istedigini alsin. Hayirli olsun birbirimize kizmanin alemi yok. Dovusmeden oynayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Mercedesin ne artisi var diyen arkadas bir c200 veya c180 panoramik cam tavan deri dosemeli versiyona bakiver. Arac sadece motor degil ki. Icerideki kalite ve ozen hissi c sedan serisinde gayet iyi. Cla demiyorum o araba civic, astra denginde. Herkes istedigini alsin. Hayirli olsun birbirimize kizmanin alemi yok. Dovusmeden oynayin.
    Kimse yanlış anlamasın ama kalite ise c180 ile CRV arasında dağlar kadar fark var
  • mercedesde dağlar kadar kalite ve 4x4 1.6 için ne ödememiz gerekiyor?
    (crv deki kadar donanım olsun yeter)

mercedes fiyatlarına hiç bakmam ama eğer crv fiyatına alabileceksek hemen yarın gidiyorum mercedese...

ciddiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.