Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: certac

Yukarıda ki kardeşim çok içlenmiş.Bize 190bin dediği araba indirimli 221 imiş.Sen tamam şimdi rahatlamışsındır.Ben bakarken bunlar tekno paket diye ek idi.Sen şimdi bunarı advence içerisinde alınca daha mı ucuza mal ettin yada aracın fiyatımı düştü?
    Arkadaş ne kadar sığ bir kanıt olmuş.Adam sana her türlü giydirmiş fiyatın içinde, işte 30 bin lira:) 30 bine almıssın xenon ve sunroof....bu şimdi seni mutlu kıldıysa o zaman sana ne mutlu afferim:) ispatladın bak içerisinde xenon olduğunu....
    (unutmadan avrupada 190hp liği satılıyor...muhtemelen eski motorları ucuzdan .......)

Asıl honda sana %45 ötv li arabayı 150 satıp giydirmiş
    Sen hala kendini avut
    Xc60 2.000 motor araba %90 ötv si var ve malzeme olarak fersah fersah üstün vede arasında 50 bin lira fark var gayet normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda'nın bizlere fazla fiyat giydirmesi konusunda haklısınız. Sanırım ilk Nissan'ın 1.6 dizeller ile başlattığı bu giydirme politikası nedeniyle, Honda bu işten cesaret aldı.
    Birde araçlar eşdeğer donanım, özellik ve sınıfları ile mukayese edilir ise daha iyi olur. Birinin dolusu, diğerinin boşu karşılaştırılıyor, farklar yanlış olmuş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdincD

Honda'nın bizlere fazla fiyat giydirmesi konusunda haklısınız. Sanırım ilk Nissan'ın 1.6 dizeller ile başlattığı bu giydirme politikası nedeniyle, Honda bu işten cesaret aldı.
    Birde araçlar eşdeğer donanım, özellik ve sınıfları ile mukayese edilir ise daha iyi olur. Birinin dolusu, diğerinin boşu karşılaştırılıyor, farklar yanlış olmuş oluyor.

Aynen ben nissanada kızıyorum sırf 2000 motor yerine 1.6 dizel motor getirdik vergiside az ayağına milleti kazıklıyolar ben buna kızıyorum
    Volvoda dolu versiyon, alan arkadaş üstüne pakette eklettirmiş donanımları crv ile aynı yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xc60 cı arkadas haklı biraz, duruşları kıyas kabul etmez hondayla. eger 4x4 se hele, 4x2 yi ise saçma buluyorum, avrupada şehirde bile bu irilerden kaçıyorlar burda 2 çeker arabayı sırf barzo gibi tepeden bakıyım, büyük gösterişli olsun diye seviyorlar, bari 4 çeker olsun

xc60 pahalı olabilir fakat %90 vergiyle geliyor, arkadas hondayla arada bu kadar fark varsa honda baya kazık satıyor diyor, haklı. ama bu da 4 çeker, motor ve vites kalitesi olarak premiumlardan oldukça uygun kalıyor, eskiden premium dediğin motoruyla herseyitle diğerlerinden iyiydi, şimdi bunu solemek çok zor

• Sonuçta her arabanın bir kalite algısı var:)
    Avrupa fiyatlarını kıstas alırsak ne diyeceğiz?
    Volvo ile CrV arasında ingiltere de anca 3000-3500£ fark var....
    Şimdi o zaman ne laf söyleyeceğiz?İngiltere deki vatandaş ne yapsın?
    Buna rağmen hala bu ülkelerde CR-V hala en çok satan suv....
    Şimdi bir de yanlışa düşüyorsunuz.....Volvo nun özellikler olarak CRV ye yaklaşan advence paketi ile arasında artık 50 değil görünen o ki;81bin lira fark var....
    Sen bunu ister vergi farkı ,ister ne dersen de hiçbir şey ile açıklayamazsın...
    Biz volvo çok kötü araba demiyoruz.Ancak bu ülkede ki duruşu maalesef çok snob ve burunlarından kıl aldırmıyorlar.Zaten o büyüklükte bir aracı 2 çeker satmaları ve
    hala buna insanların ( biraz önce ki arakadaşın dediği gibi yüksekten bakma mevzuu) gibi tipler yüzünden binilesi hali kalmamıştır:)
    Yoksa dün daha ağzına volvo kelimesi alan arkadaşlar bilsinler volvo ya da bindik,servislerini de gördük.Artık biraz da siz savaşın:)
    Zira Volvo forumunda xc60 başlığına girersen orada ki servis ve fiyatları hakkında ki yazıları da okursun:) Bence acele etme abi tavsiyesi.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 17 Haziran 2015; 18:25:56 >

• işimiz muhabbet, bir volvo deneyimi aktarayım,
    komşum 3 sene önce mercedesle kaza yapınca (onun deyimiyle köküne ladar basmış ama araç durmamış) kızdı gitti volvo izmir müdürünün satışa çıkan özel yapım s60 T5 240hp aracını aldı.
    tam o sıradada bende araç alma arifesindeyim, hatta S60 lansmanı vardı bornova-pınarbaşı pistinde, ona katılmış, sadece yolcu olarak test "binişi" yapmıştım.
    kalite falan üst derece, ama süremediğimiz için ve pistte "ralli pilotu" tarafından 120 km ile virajları alınca sürüş keyfini anlamamıştım.
    işte bu komşuyla ondan sonra pek çok kez bindim bu özel T5 araca.
    ama bu kadar güçlü motor ile pek keyif aşamadım,
    araç karakaçan misali zırt pırt en ufak dokunuşta hopluyor zıplıyor,
    göstergeye bakmazsan yanmışsın, 200km gelivermişsin bile,
    bu nedenle bir dolu radar cezası var komşumun.

diyeceğim o ki, gençliğimin hayali olan volvo ki, hala aklımda v40 var, biraz gözden düştü.
    s60 dizel motor gücü az, araç ağır,
    v40 içi benim civic kadar ferah değil,
    sanırım volvoyu uzaktan sevmek aşkların en güzeli,
    ulaşılamamış "dream car" olarak kalsın.

iyi forumlar....

ek;
    crv alma konusu beklemede, eylüle kadar erteledim, ama ilgimi sürdüreceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar, nissan x-trail 1.6 otomatik dizel platinum premium pack ve yeni crv 1.6 otomatik dizel executive+ arasında tercih yapsanız, seçiminiz hangisi olurdu? sebepleriyle beraber belirtirseniz sevinirim. elinizde 150000TL olsa, bu iki araçtan hangisini tercih ederdiniz? selamlar
  • bugün bir arkadaşımız test yapacaktı..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakay2015

merhaba arkadaşlar, nissan x-trail 1.6 otomatik dizel platinum premium pack ve yeni crv 1.6 otomatik dizel executive+ arasında tercih yapsanız, seçiminiz hangisi olurdu? sebepleriyle beraber belirtirseniz sevinirim. elinizde 150000TL olsa, bu iki araçtan hangisini tercih ederdiniz? selamlar

Ben CRV yi daha test edemedim. Ancak x-trail i test ettim ve test sonrası verdiğim kaporayı geri aldım. Araba benim eski kasa CRV ye göre inanılmaz yol sesi alıyor. Üstelik test sürüşünü sıfır asvaltta yaptım. Vitesi son derece keyifsiz. Geçiş hissi hiç yok, buda arabayı monoton hale getirmiş. Kullandıkları ekranın cözünürlüğü çok düşük, çakma ekran havasında. Üzerindeki dizel motorun tepkileri bana keyif vermedi. Ben uzak durun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 18 Haziran 2015; 0:48:42 >

• Tartışma baya uzamış burda :)))
    Volvo xc60 ortalığı karıştırmış gözüküyor.
    Ben yeni cr-v yi ve bir çok awd suv test etmiş birisi olarak görüşümü söylersem.

Kim ne derse desin yeni makyajlı facelifted kasasıyla cr-v benim gözümde dış görünüşüylen tam bir premium sınıf.
    Japon kore muadilleri forester x-trail infiniti fx30 dan kat kat iyi(zevk meselesi, bir çokların beğenmediği arka tasarımı benim en beğendiğim tarafı mesela).
    ama mazda cx5 in gerisinde kalır.
    İç tasarıma gelirsek sadece kia sportage dan iyi diyebilirim :((
    Ama donanım zenginliği ve ergonomikliği gayet başarılı ve her tuş vites konumu el freni vs. gayet kullanışlı.

Ben şu anda iki araç arasında kalmış durumdayım;
    Ya Subaru Forester yada CR-V alacağım inşallah
    Geçen gün subaru bayisindeki ST arkadaşın dedikleri fiyat konusunda beni düşündürdü.
    Şu anda en dolusu 150 bin tl gibi bir araç olan forester türkiyeye euro yerine japon yeni ile ithal ediliyormuş. Japon yeni Tl arasında çok fazla dalgalanma olmadığı için subaru fiyatları yıllardır çok bir değişiklik göstermedi dedi arkadaş.
    Ve dediğine göre eğer araç japon yeni yerine euro ile gelseydi aracın fiyatı 180-200 leri bulabilirdi dedi;
    Buna örnek olarakta Mazda cx5 i gösterdi. Tasarım olarak gerçekten beğendiğim mazdanın dizel awd si 220 bin civarı su anda.
    Subaruya 150 bin verirsem hakkatten paramın karsılığını aldığımı düşüneceğim.
    CR-V içinde durum net yaptığım araştırmaya göre türkiye bayisi aracı ederinin bi 10 bin ederinin üstüne satıyor.

Bir de son olarak şunu ekliyim;
    İçin bej deri exec modeller istanbul honda park ta mevcut kapora vermediğim halde ağustosta teslim ediyorlar;))

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

dostum,
    deri koltuğu arac aldığım ilk sene yaptırdım,
    izmir sıcağındayım ama bilmediğin yada ilgili konuda okumadığın şu var,
    tüm camlara ön dahil, 3M şeffaf, ısı korumalı film takıldı, üstelik "bold" perdeler var arka camlarda.
    Neyse, konuyu dağıtmayalım.

4x4 suv aracı sadece arazide faydası olduğunu sananlar yanılıyorlar,
    önceki sayfada SUV aracın faydalarını yqzmıştım, bir bakın

Bunu tahmin etmeliydim, camlara da modifiye yapmadan olmazdı zaten
    ama bir eksik var, önce camları lazerle kararttırıp (Cam renkli olunca polis te bir şey demiyor)
    (Zaten filim yasağı da kalktı galiba), sonra karartılmış camlara ısı filim çektirip ve daha sonra o bold perdeleri taktırmalıydın
    hatta hala yapabilirsin, lazerle arabanın orijinal kendi camlarını istediğin tonda koyulaştırıyorlar
    bu arada bold perdelerden memnunmusun, işe yarıyormu, aynı markanın-firmanın koltuk minderleri de var (kılıf değil)
    benim kullandığım kıytırık minderler iyice eskidi, bold alayım diyorum

• caucass kullanıcısına yanıt
    işi yine gırgıra vurdun...

bence sen bit pazarından küçük kare kilim al,
    dha yakışır, hem ucuz olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrezayim E kullanıcısına yanıt
    sizin için hangisi hayırlısı ise o olsun derim . sağ de ce bir arkadaşımın başına geleni sizin ile paylaşayım arkadaşım xv araç aldı benzinli 4x4 ben bile almayı çok düşündüm bir ara ama arkadaşımın yaşadığı sorundan dolayı vaz geçtim . en basit bir kısa yanan lambası sönmüştü ve hiç bir bayisinde yok getireceklermiş ve fiyatı 250 tl demişler sırf ampulü.. şaştım kaldım. ve Subaru xv forum sitesini bir kudumki amanın bütün subarı modellerinde yetkili servis sıkıntısı ve parça sorunu yaşanıyormuş . bunları da iyi araştırın sonra karar verin derim. umarım sizin için en hayırlısını bulursunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

işi yine gırgıra vurdun...

bence sen bit pazarından küçük kare kilim al,
    dha yakışır, hem ucuz olur.

yok ya gırgır değil gerçekten araıyorum
    bak bu da fotosunun linki...tek sıkıntım, kılıfların koltuğa tutturma lastikleri
    çok ortada ve çok sırıtıyor
    en az hacı kilimi kadar arabesk durur

http://www.otoperde.com/customcontent/slideresim/927db0bf-2f1d-4be3-998e-f3322d9dd2de.png

• rahmi2253 kullanıcısına yanıt
    benim gördüğüm farklar şöyle: (x trail platinum premium pack dizel vs. yeni crv 1.6 dizel executive+)

1. x trailde; dikiz aynaları araçtan inip, kapıları kilitleyince otomatik kapanmıyor. honda da bu sorun yok.
    2. x trailde; sürücü haricindeki camlar tek tıklamayla açılıp kapanmıyor. honda da bu sorun yok.
    3. x trailde; araç dışından kumandayla camları kapatamıyorsun. honda da bu sorun yok.
    4. x trailde; araç içi aydınlatma sadece vitesin üzerindeki bölüm için geçerli. honda da buna ek olarak, kapı kolları ve tavanda olması lazım.
    5. x trailde; cam açma kapama butonları led'li değil. honda da led'li.
    6. x trail'de elektrikli el freni, honda da ise mekanik el freni mevcut.

tecrübesi olan arkadaşlar, başka bildiğiniz farkları sıralarsanız sevinirim.

ayrıca, 140000 TL'lik x trailde, neden ilk 5 maddede bulunan basit nüansları yapmazlar, açıklayama yapan olursa sevinirim.

• Takmayın kafanızı
    Görüntüsü için araba alacaksanız bence x-trail ve Volvo kesinlikle daha güzel....
    Ancak teknoloji alacaksanız CRV yi tercih edin.Zaten motor ve cvt ikilisi nissanın en büyük gafletidir.
    CVT tam bir motor törpüsüdür.Motorun ürettiği gücün ancak %80 ini full performans kullanabilirisiniz.
    ZF ise şu an kabul gören en iyi şanzumandır....

Bence android tabanlı Honda connect ise şu an piyasada ki en gelişmiş arabirim cihazdır....
    ARtı ve eksileri si bence eleyin yada karşılaştırın....4x4 ü zaten konuya katmıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 18 Haziran 2015; 22:36:59 >
  • adana nissan bayisi, qashqai'nin liste fiyatı üzerinde 2000 tl indirim yapmasına rağmen, x trail'de hiç indirim yapmadıklarını söyledi. bu durum normal mi?

yakın zamanda x trail alan varsa, alış fiyatını bildirebilir mi?

ayrıca, yeni crv executive+ alan varsa, alış fiyatını bildirebilir mi? bayiler, honda için liste fiyatı üzerinden indirim yapıyor mu?
  • İlk gelecek araçlar agustos un ilk haftası teslim olacak zaten......
    Dolayısı ile konuşulan son net fiyatlar zaten honda sitesinde var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakay2015

adana nissan bayisi, qashqai'nin liste fiyatı üzerinde 2000 tl indirim yapmasına rağmen, x trail'de hiç indirim yapmadıklarını söyledi. bu durum normal mi?

yakın zamanda x trail alan varsa, alış fiyatını bildirebilir mi?

ayrıca, yeni crv executive+ alan varsa, alış fiyatını bildirebilir mi? bayiler, honda için liste fiyatı üzerinden indirim yapıyor mu?

Fiyatta banada indirim yapmadılar ama, yalıtım paketi, dış ve iç koruma, öndeki yan camlara film hediye etmişlerdi
  • Crv samsuna geldi mi bilen var mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.