Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nice senelere, varlıkla, sağlıkla, huzurla ve mantıkla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 1 Eylül 2019; 14:51:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, Bu dediklerinden "Mantık" ne işe yarar ki...
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim iyi niyet ve temennilerde kullanırız genelde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Eylül 2019; 13:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Dizel bitmez, azaltılır, lokomotif falan gibi büyük makina lar, gemiler falan yine kullanır, binek araçlarda sınırlanacak, zaten benzinle aynı fiyat, çok avantajı kalmadı, yüksek torku falan teselli....

Otopark olayında suç lpg nin değil, yaparken yeterli havandırmaya dikkat etmemişler, şimdi yeni düzenleme geliyor, havalandırma sistemleri eklenecek ve yasak kalkacak, düpsüz araba kalmadı piyadada😀

30ağustos doğum günümdü, bil bakalım kaç yaşıma geldim (gruptaki en yaşlı üye olduğumdan eminim)

😀😀😝☺️
    Fi tarihinde 67 yaşındaydın Kemal Hocam. Şincik artık 70 olmuşsundur gaari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 6 Eylül 2019; 16:1:9 >

• Abartma yaw , daha yeni 69 yaşıma girdim
  • Merhaba,
    İkinci elde CRV (2014 sonrası,dizel) araştırıyorum uzun zamandır. Genelde çoğu ilanda bagaj kapağının değiştiği veya boyandığını görüyorum. Acaba kronik bir durum mu var? Geri görüş açısı çok dar vs. Göremeyince çarpılıyor gibisinden. Ya da park sensörü/kamera ikilisi mi iyi fikir vermiyor?

Bir ihtimal de frenler çok iyi, arkadakiler duramıyor :) Şaka bir yana çarpışma önleyicinin yan etkisi olabilir mi?

• aycakir A kullanıcısına yanıt
    Boyle bir kronik problemi yok.

Ancak; mesafe takip sistemi aniden yola yaya atladiginda, onune ani arac kirdiginda eger orijinalinde Orta mesafe olan bu sistem (Yakin,Orta,Uzak,Kapali) dogru konfigure edilmedi ise arac aniden durabiliyor.

Bu durumda ufak tefek arkadan carpmalar olabiliyor.

Frenler gercekten iyi bu arada 315mm on diskler ile duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Eylül 2019; 11:55:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachesco

Plus kullanıcılarının dikkatine...
    Aracım bugün baya öndeki bir araç nedeni ile otomatik agrasif bir frenleme yaparak durdu. Arkadaki taksi duramayarak ciddi bir hızla arkadan çarptı. İlk 2000 km tatil için gitmiştim, bu şekilde bir davranış sergilemedi. 1000 km bakımından hemen sonra oldu. Saçma sapan bir şekilde durdu. Aman diyeyim dikkat edin. Yaklaşık 5000 tl'lik hasar oluştu. Benim açımdan talihsizlikler devam ediyor.
    Bu gibi...
  • buna hiç olmasa arkadan vurmuşlar, kaskosu değer kaybetmeyecek, eğer duramayıp öndekine vursaydı önemli ölçüde zararlı çıkacaktı
    Prius mu bu gaz pedalı takılı kalsin ? :)

• Arabayı sürücüsü kullanır...bu ne ya kendi kendine park, kendi kendine fren.... cık cık cık...
    Arabanın sunroof’undan sürücüsü yukarı doğru tırmanır ve arabanın tepesinde poz verir, fotoğrafı çekilir. Di mi yav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 17 Eylül 2019; 7:23:33 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Arabanın sunroof’undan sürücüsü yukarı doğru tırmanır ve arabanın tepesinde poz verir, fotoğrafı çekilir. Di mi yav?
    O zamanlar üyedaşlarımızdan bir TC vatandaşı yanılmıyorsam "Sunroof ne işe yarar gibisinden bir şey sormuştu
    Bende o vatandaşımızı bilgilendirmek amacıyla o fotoyu çekip yayımlamıştım... ancak espri çok tutmuş olacak ki, bana bol miktarda mesaj gelmişti
    hatta hala söz konusu edenler var, 11 sene önceki bir olaydı bu.., bende o yüzden yeni arabamlada aynı pozu çekip koydum, biraz aceleye geldi, daha sonra daha kaliteli foto koyarım

Hocam, yeni foto çalışmalarınızı bekliyoruz.

• Pek yakında....
    Bu sefer çıplak poz vermeyi planlıyorum

Hocam, sen her zaman çığır açan işlere imza atarsın.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.