Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Civic için Maslak Oto Sanayi'de Honda Istanbul'a gidiyorum bir kaç seferdir. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ZF şanzıman için kendi sitesinde normal kullanımlarda ömür boyu lakin anı hızlanmalar ani fren ne bilim vb. hor kullanımlarda 8 sene yada 80k ile 120k arası yağ değişimi yapılmalı diye yazıyormuş.
    Bende civic var lakin ZF li civicler yeni olduğu için bu sayfada sormak istedim. Yağ değişimi ile ilgili servisler herhangi birşey diyor mu?

• Arkadaslar en az 2015 model crv arac bakiyorum satmayi dusunen varsa buradan irtibata gecebilir tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 Mart 2019 09:47:57

"Elektrikli bagaj kapağı aynı zamanda manuel olarak açıp kapayarak kullanılabilir. Daha fazla bilgi için "Manuel bagaj kapağı" 2-29 konusuna bakın.
    NOT
    Aşağıdaki durumlarda, elektrikli bagaj kapağı manuel olarak açılıp kapatılamaz.
    - Elektrikli bagaj kapağı yarı yolda durdurulmuş.
    - Hafıza düğmesi açık ve elektrikli bagaj kapağı ayarlanan yükseklikte durmuş.

Forester Kullanım Kılavuzu sayfa 2-34 ten alıntıdır.

Forester bölümünde gördüm. CRV'lerde elektrikli bagaj kapağını manuel ayarlayabiliyor muyuz?
    Kitapçığında aradım, bulamadım.
  • false6 kullanıcısına yanıt
    maslak elite auto dan güzel fiyat aldım 1250 lira civarı tamamını yapacaklar gibi. Arka disklerde çapak var, balatalar temiz dendi. 10 bin km. sonra değiştiririz sorun olmaz dediler bakalım
  • her denilene inanma
  • arkadaşlar bu aracın multimedya ekranından memnun olan var mı ? Gerçekten hiç yakışmıyor. Zaten emanet gibi de duruyor. Değiştiren oldumu farklı bir m.medya ile ? araç ile uyumlu olacak tabiki
  • Dizel üretimi 5 yıl içinde bitecekmiş avrupada
  • Hadi diyelim Diesel motor üretimi Avrupa'da bitse ne olur ?

Ne kadar anlamsiz mesajlar yazılıyor bu konuya...

Avusturalya'da Asya'da Rusya'da Afrika'da Araba yok mu ?

Dizel yakit uretilmeyecek mi ?

Bataryalar organik atiklardan mi yapılıyor?

Ülkemiz'de elektrikli araçlar için yeterli enerji alt yapisi var mi ?

Yani saçmalama konusunda sinir tanımıyoruz..
    Mercedes aptaldi hem EQC gibi bir arac çıkartıp hem de temiz dizel icin milyar euroluk motor geliştirdi...

Ben bu arabayı alırken de dizel bitti diyenler vardi, 3-4 yil oldu halen dizel bitticiler var. 15yil geçsin yine Türkiye'de olacak...

Dünyayı ve Türkiye koşullarını Youtube'da iki kanal izleyip ayni olacağını sanan klavyeciler değil, gerçek piyasa belirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 29 Ağustos 2019; 15:20:45 >
  • Konu CRV dizel değilmiydi
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Konu CR-V dizel, ama dizel'in geleceği değil.

• Bizde hala avrupa birliğine girme hayalindeyiz ya....
    AYRICA bütün dünyada ciddi hava kirliği var, amerika hariç bütün ülkeler önlem peşinde
    USA her zamanki gibi ben keyfimi süreyim siz ölün diyor
    Dizelin ömrü kısa olacak
    ELEKTRİKLİ demişsin, elektrik en temiz yakıt değil, onu üretmek için de fosil yakıt kullanılıyor, ayrıca her araç elektrikli olsa evlere yetmez üretilen

Geriye kalan yine nispeten benzin ve şu anda en bol olan lpg
  • evlerde doğal gaza geçtiğimiz için bir tür atık olan LPG bol yoksa onu da bulamayacaktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 29 Ağustos 2019; 15:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Dizel üretimi 5 yıl içinde bitecekmiş avrupada
    Yakit oldukca sorun yok.

Ee sonra ?

• Sonra kademeli olarak bütün kent merkezlerinde kurum araçları, belediye otobüsleri falan elektrikli olacak, şimdiden başladılar zaten, dizel yakıt büyük tonajlı gemilerde falan .... belki onlarda da ışık enerjisine falan geçerler, rüzgar enerjisinden yararlandığımız gibi
    Hatta uçak gemileri falan füzyon enerjisi yerine ışık enerjisi ile çalışacak dedin :)

Wilson feneri şuraya tut daha hızlı gidelim...

• Gül sen gül... Son gülen iyi güler
    sen elinde 5 litrelik bidonla mazot kuyruğunda çile doldururken
    ben lpg nin ucuz keyfini çıkarıyor olacağım
    Düşün ki, bir iki model haric fabrikasyon üretimi olmayan, kapali otoparklardab deh denilen LPG'yi bile konuşacak kadar bulabiliyorsun.

Tüm dünyada kullanilan Dizel i 5 yilda bitirdin evlat.

• Dizel bitmez, azaltılır, lokomotif falan gibi büyük makina lar, gemiler falan yine kullanır, binek araçlarda sınırlanacak, zaten benzinle aynı fiyat, çok avantajı kalmadı, yüksek torku falan teselli....

Otopark olayında suç lpg nin değil, yaparken yeterli havandırmaya dikkat etmemişler, şimdi yeni düzenleme geliyor, havalandırma sistemleri eklenecek ve yasak kalkacak, düpsüz araba kalmadı piyadada😀

30ağustos doğum günümdü, bil bakalım kaç yaşıma geldim (gruptaki en yaşlı üye olduğumdan eminim)

😀😀😝☺️

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.