Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başka sanayide balata değiştiren var mı?

öneri tavsiye arıyorum daha çok.

yan sanayi muadil bir çok ürün var karar veremedim balata değişecek kesin belki arka disklerde değişebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

CRV forumu çok sessiz kalmış, yollarda çok görüyorum ancak forumda hareket yok gibi.

Yeni bir araç almayı düşünüyorum. Alternatiflerim CR-V, Mazda CX5 ve bir ihtimal Forester.
    CR-V'nin yenisi Eylül aylarında gelecekmiş. İlkin 1,6 turbo benzinli gelecekmiş. Dizel olmayacakmış.
    CRV'nin en full olanı 220-225bin civarında. Sizce yeni CRV gelirken dizel mevcut CRV alınması mantıklı mıdır? Tavsiye eder misiniz?
    Aslında gönlüm Mazda CX5'ten yana, ancak 2 lt benzinli atmosferik motor pek hoş durmuyor.
  • 2016 dizelden çok memnunum
  • Aldım, 10 gün kadar oldu. Şimdilik iyi, güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalettinx

Aldım, 10 gün kadar oldu. Şimdilik iyi, güzel
    senle hemen hemen aynı günlerde almışız ve aynı modeller arasında kalmışız, bazen aklım subaru forestera gider, çok incelemedim açıkçası, ama cx5 almadığın isabet olmuş crv güzel makina, Allah kaza bela vermesin
  • punis_her P kullanıcısına yanıt
    Amin, cümlemize Allah kaza bela vermesin.
    Forester daha iyi bir 4x4 çekiş sistemi nedeniyle ilgimi çekiyordu.
    Gitti baktım, ancak biraz demode gibi geldi bana. Diğer araçlarda bulunana bir çok yeni teknolojik donanımlar yoktu.
    En basitinden arka koltuklara ayrı bir havalandırma dahi yoktu. Gerçi koltukların arasına, ortaya baktım, yan direklerde var mıydı hatırlamıyorum.
    2 lt motorun MTV farkı da çok gibi geldi. Bunlardan dolayı CRV'yi tercih ettim. Şimdilik memnunum.
  • cemalettinx C kullanıcısına yanıt
    CR-V kullanicisi olarak, Forester'a gore tercih etmeme sebebim.

1. CR-V Honda Turkiye bransi ile ulkemizde yatirimi olan tedarik agi gelismis bir firma olmasina karsin, Subaru Forester Distributor bir firma tarafindan getiriliyor olmasi. (Citroen'i getiren firma. Az bucuk yedek parca sorunu yasayanlar bilirler)

2. Aradaki Ozelliklere bakildiginda CR-V'de AWD ve tork vektorleme(virajlarda) vs varken, Subaru Asimetrik Her daim 4 ceker ozelligi ile kendi kullanim sartlarimda (3 yil oldu) hicbir zaman yolda birakmayan (Kartalkaya-uludag gezilerimde de surdugum CRV ile ) Vergi farkina deger bir ozelligi bulunmamasi.

3. Yine Vergi,Servis Agi, Distributor sartlarindan dolayi Forester'in ikinciel'de birkac tik handikapli olmasi. (araclar eskidikce buyuksehirlerden kucuk sehirlere goc ediyor, cok eski bir aracin ic bolgelerde servis aginin olmamasi yedek parca problemi yasanabilme ihtimali piyasasini dusuruyor)

4. Yaygin Servis Agi.

Bunlar nedeniyle CR-V tercih etmistim zamaninda. 3 yil gecti yanilmadigimi gordum.

Kazasiz, Keyifli surusler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 18 Temmuz 2018; 10:6:3 >

• yakin zamanda sifir alan var mi acaba? executive olanina 217 diyor bayi, 0 mi dusuk kmli 2. el mi karar veremiyorum...

• suicide kullanıcısına yanıt
    Haziranın ilk haftasında teslim aldım, plus.
    gule gule kullanin hangi bayiden ne kadara aldiniz acaba.

• suicide kullanıcısına yanıt
    Ankara - Bora'dan. Plus idi, 218 artı seramik kaplama vs..
  • 2017 CRV sahibiyim.Aracı aldığım günden beri frene bastığımda tutma ve bırakma esnasında ve öne veya arkaya esnediğinde rahatsız edici ses yapıyor.Servis normal olduğunu söylüyorlar.Görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLS -- 23 Temmuz 2018; 18:58:16 >
  • GLS G kullanıcısına yanıt
    Hiç böyle bir şikayetim olmadi.

• 2015 CRV aldık geçen hafta içinde. executive+

Bu arada galeri sahibi bir arkadaş 2018 CRv executive+ aldı bursadan istanbula getirdi.

söylediği şu : aralarında model dışında neredeyse hiçbir fark yok.

bu arada araçtan memnun olduğumu söyleyebilirim. Ş.içi yakıt tüketimi biraz fazla geldi. ş. dışıan da tatile çıkınca bakacağız artık.

navigasyonlu multimedia panelini ise maalesef beğenmedim.

Mute özelliğini de bulamadım bilen varsa, yazarsa sevinirim :)
  • telepati kullanıcısına yanıt
    9" ve 10" şeklinde çözümler var navigasyon değişmek isterseniz.

• Merhaba,

CR-V aracın geçebileceği en fazla su derinliği nedir?
    Birde kapı veya başka yerden aracın içine su kaç cm derinlikte girer, ve aracın ilk neresinden girer?

Umarım bilen birileri vardır. İnternette aradım biraz, bir bilgi bulamadım.
    En dogru bilgi klavuzda yazar. Kapi fitillerini kuvvetlendirmeden çok fazla birsey beklemezdim ben olsam.

Kendim ufak bir turda 45 - 40cm civarina dal cik yaptim. Oyle uUn surmedim ancak uzun sursem muhtemelen iceri girerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 25 Temmuz 2018; 21:45:9 >
  • Honda'ya yazılı mesaj şeklinde sordum.
    Aradılar, aracın yere en yakın yerinin yüksekliğinin 165mm olduğunu, aracın off road aracı olmadığını, dolayısı ile 165mm'den daha derin sulara girilmemesini tavsiye ettiklerini söyledi.
    Bilginiz olsun,
  • android işletim sistemi kötü bence. hiç sevmedim.
    Kullanışı zor. gereksiz uzak. menüler karışık.

peugeot 308 de direksiyon kumandasından klasör değiştirebiliyordum, çok rahat istasyonlar arasında gezebiliyordum bunda tam bir eziyet.

bu arada aracın yol tutuşu gidişi vs. hiç bir sıkıntı yok. 3200 KM yol yaptım. tık demedi. 6,5 LT ile turu tamamladım. 140-150 bir kaç defa 180 e yaklaştı araç. ş.içi de gezdim biraz. 120 geçilmese 6 civarı yakabilir diye düşünüyorum. Daha altı biraz zor gibi. Araç hızı da hissettirmiyor zaten. Güven verdiğini söylemeliyim.
  • HONDA DİZEL İ-DTEC 1.6 İle ALAKALI TECRÜBELERİMİ OKUMANIZI İSTERİM . Okuduktan sonra lütfen tercih ediniz ve 1.6 i-dtec manuel kullanıcısı olarak düşüncem 9 ileri otomatik vites bu araçta aracın kendi partikül rejenerasyonunun daha zor olacagını ve insanların benim gibi magdur olacaklarını düşünüyorum . Bu araç daha çok yeni biraz zaman geçtikten sonra bu yazımın degerini daha fazla anlayacaksınız . Çünkü başa gelmeden anlaşılmaz ! Şuan sadece yaşadıgım duruma empati yapmanızı istiyorum . HONDA AYIŞIĞI 6.000 km deki araçım için partikül filtresi sorununa 15.040 tl ücret istemiştir !

https://forum.donanimhaber.com/honda-civic-1-6-i-dtec-dizel-dpf-partikul-filtre-sorunu-motor-ariza-isigi--134731017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc ci -- 9 Eylül 2018; 12:25:9 >

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.