Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satılanlar zaten 2016.
  • 4 çeker olayına bende yorum yapayım. Kafa daki soru işaretleri dağılsın. Bizim araçlar daki sistem otomatik olarak çekişi ayarlıyor. Tam emin değilim ama haldex gibi bir sistem adı. Bu aslında kaygan zeminlerde ihtiyaç duyduğunda çekişi dağıtan bir sistem. Dolayısıyla efektif bir 4 çeker sistemi değil. Subaru larda farklı bir sistem var onlar sürekli 4 çeker. Piyasa da bu sınıfta bir çok araç var. Gerçek manada 4 çeker araçları konu dışı bırakırsak bu araçta çekişi ayarlayacak bir sistem yok. Bundan önceki aracım qashqai 2.0 dci 4 çekerdi. Onda çekişi 2 çeker, awd ve lock ile ayarlayabileceğiniz bir düğme var. Motor güçlü ve çekişi lock modunile kiylediğinizde 40 km sürate kadar ön arka 50/50 dağıtan bir sistem var ve çok etkisini gördüm. Bu açıdan bakıldığında motor çekiş gücü şanzıman be 4 çeker özellikleri olarak gerçekten üstün bir araçtı. 2011 yılından beri kullandık ve crv ye geçtik. 4 çeker olayı böyle yerden yüksek hafif zorlu şartlarda kullanım için crv iyi. Ama kar buz gibi durumlarda 4 çekeri ayarlama olmadığı için sıkıntı olabilir. O da yılda kaç kere yaşanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yardım rica ediyorum, öncelikle benim sorunum daha önce yazılıp çizildiyse ve yorumlandıysa şimdiden kusura bakmayın. Forum içinde arattım ancak bulamadım. Sorunuma gelince bugün eve dönüş yolunda birdenbire motor arıza uyarısı verdi, sürekli yanıyor (yanıp yanıp sönmüyor, sabit) araçta herhangi bir çekiş kaybı yok. Kullanma klavuzunda "sabit şekilde yanıyorsa emisyonla ilgilidir" diyor. Benzer durumla karşılaşan var mı?

• cuncan C kullanıcısına yanıt
    Youtube üzerinde AWD sistemi arızalı bir CRV var adam 3 4 video koymuş Honda Turkiye demişki arıza var getirin inceleyelim,

Yorumlarda aracın sahibi video çeken kendi yazmış.

Bunu izleyen yükleniyor araca, sanki kendi sürmüş gibi, çamurda kaldım falan.

İki ihtimal var,

DPF sorun olabilir yağ yakın zamanda değişti mi değişti ise doğru yağ ile mi değişti? Kitapçıktaki Dizel Partikül Filtresi kısmını inceleyiniz.

Oksijen Sensorü arızası, bazı yakıtların ve yakıt katkılarının buna neden olduğu yazıyor Hondasquad'da ben yaşamadım ama garantiden kolayca değiştiği söyleniyor.

Umarım sorununuz kolayca çözülür

• Yağ 30000 de değişti. Şu an 33000 deyim, hondasquat da bahsedilen yağ olan Shell yağ kullandım. Honda Bora ya getirdim aracı bilgisayara bağladılar bakalım nolcak. Sonucu sizlerle paylaşırım

• Yakıta da özen gösteriyorsunjz sanıırım bakalım ne çıkacak ?

Umarım kolayca çözülür. Haberinizi bekliyoruz.

• Araba üşümüş arkadaşlar, servis "soğuklarda benzer şikayetle gelenler oldu herhangi bir sorun yok, soğuk havanın etkisiyle olabiliyor" dedi. Hiç aklıma yatmadı ama resetleyip verdiler, bi daha yanar mı bakacaz artık.

Ankara da hava gündüz -4 -5 lerde seyrediyor, araba geceleri de kapalı garajda duruyor, aşırı soğuk bi memlekette yaşamıyoruz ki...

Oksijen sensörü sanırım bu hikaye,Sensörün hassaslığı yüksek sanırım. hOnda TR 'e şikayetinizin incelenmesi ve daha materyalist ve objektif açıklaması için şikayet kayıdı açtırmanızı tavaiye ederim.

Sabahları Isıtma Bujisi çalışıyor değil mi? Acaba ısıtma bujilerde mi sorun olunca yanıyor?

• Rezistans simgesi sönmeden hiç çalıştırmadım ama aynı şeymidir bilmiyorum.

Evet, doğru.

• arkadaşlar 2015 model 25 binde kırmızı executive hatasız 140 bin tl fiyat aldım.sizce nasıl alınır mı ? Bu hafta almam lazım ?

birde 2016 model 7000 de kırmızı var da 148 bin.

Bu fiyatlar nasıl fikir verebilir misiniz ?
  • Le.Mans L kullanıcısına yanıt
    Sıfırından neredeyse 30bin TL daha ucuz. Kaçırmayın derim...
  • johnkoot J kullanıcısına yanıt
    2015 model icin mi yoksa 2016 modelmi

• arkadaşlar 10 bin bir bakım oluyor sanırım,bu bakımlar ne kadar tutuyor bilgi verebilirmisiniz ?
    2015 için.
    Sıfırı 170bin TL civarında...
    Bakım aralıkları 10.000km ya da 1 yıl hangisi önce dolarsa.
    700-1000TL arasında değişiyor...
    Malesef bazı servisler sadece yağ/yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi değiştirirken, bizim gittiğimiz servis gibi bazıları diferansiyel yağı, motor temizliği, balata spreyi gibi küçük kalemler ekleyerek fiyatları şişirebiliyor.
  • Arkadaşlar 2015 model alacağım 25 bin km de, yalnız bu aracı honda servisi çağırmış ve vites kutusundan bir işlem yapmış garanti kapsamında . Böyle bir kronik sorun olayı oldu mu hiç ? Bilginiz var mı ? Acil öğrenmem lazım
    Kronik bir vites kutusu arızası yok, ancak Otomatik vites'de Park Buton ile ve bu buton bozuluyor, 20 dakika da olabilen bir çözüm.

Sorun bu olabilir mi ? '16 Modelini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 13 Mart 2017; 16:1:23 >
    20 bin bakım giderini örnek olabilir diye yazıyorum. 2015 CRV executive modeli.
    Motor yağı, yağ filtresi, hava ve polen filtresi, diferansiyel yağı ile yakıt filtresi değişti, lastik balans ve rotasyon bakımı yapıldı. İşçilik ve diğer işlemler için 13 Mart 2017 tarihinde ödenen bonus karta 5 taksit toplam 1207,66 TL.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.