Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef butce miz 2015 modele yetiyor. Ondan 2015 bakiyorum ama vites kutusunisi kafami karistirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssnext

20 bin bakım giderini örnek olabilir diye yazıyorum. 2015 CRV executive modeli.
    Motor yağı, yağ filtresi, hava ve polen filtresi, diferansiyel yağı ile yakıt filtresi değişti, lastik balans ve rotasyon bakımı yapıldı. İşçilik ve diğer işlemler için 13 Mart 2017 tarihinde ödenen bonus karta 5 taksit toplam 1207,66 TL.

Muthis pahali degilmi ? Balata bile yok

• Le.Mans L kullanıcısına yanıt
    Arka Differansiyel yağı ilk 20bin sonra her 40.000de bir değişiyor.

1200lira biraz fazla ğahalı geldi bana da ben yağımı kendim götürerek ve ön balatayı değiştirerek 930TL gibi bir fiyata yaptırdım.

Honda servisleri arası neden bu kadar fiyat farkı çıkıyor anlamak zor.

• huey H kullanıcısına yanıt
    Bende 2012 Benzin + Lpg (Atiker) Cr-v mevcut.

Dizel kullanıcısı bir komşum var, kendisine 'Net ne kadara doluyor, ne kadar gidiyor şehir (İstanbul) içi?' diye sordum.

Bana "Hocam; 200 tl gibi tam doluyor; 750 km gibi gidiyor." dedi.

Bu, Fluence demek ya hu 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaysunizade

Bende 2012 Benzin + Lpg (Atiker) Cr-v mevcut.

Dizel kullanıcısı bir komşum var, kendisine 'Net ne kadara doluyor, ne kadar gidiyor şehir (İstanbul) içi?' diye sordum.

Bana "Hocam; 200 tl gibi tam doluyor; 750 km gibi gidiyor." dedi.

Bu, Fluence demek ya hu 😄

evet 200 tl ye doluyor ve yaklaşık 700 km gidiyor, yalnız anlamadığım bir husus var deposu 58 LT olan bir araç nasıl 200 TL alıyor bir yanlışlık yokmu?
  • İyi akşamlar....
    Ben anlayamıyorum bu araç ile 750km gidebilenleri.
    Arkadaşbiz de kullandık.600 bilemedin 650 ş geçemedik....
  • Istanbul İçi 6.5litre/100KM ortalamalarını 20.000'den sonra yaz lastikleriyle birlikte yakalar oldum.

Daha once sadece uzunyolda kıs lastikleriyle goruyordum. İstanbul içii 32km/h civarında bu ortalama için cussesine cekerine gore iyi oldugunu dusunuyorum

• Merhaba arkadaşlar,
    Yakın bir arkadaşım aracını malum sitede satışa çıkardı.
    417097081
    Bir süredir CRV forumundan uzaktayım.
    Titiz bir arkadaşım aracına çok iyi bakan birisi, bu forumunda çok ziyaretçisi olduğu için burada ilan nosunu burada paylaşmak istedim.
    Herkese iyi haftalara dilerim.
  • Bakımları yer de bildirerek paylaşırsak diğer forumdaşlara faydası olur.Pahalılıktan İzmir de yaşayan
    biri olarak bende muzdaribim,bu yıl ki bakımı araştırarak çevre illerden birinde yaptırmayı düşünüyorum.
  • Arkadaslar yeni kasanini tr ye gelis tarihinini net olarak bilen varmi. Ben 3 5 bayiiyi aradim. 2017 sonu. 2018 basi 2018 sonu taa 2019 basi diyen bile var. Net olarak Bilen var ise yazarsa memnun olurum ona gore karar verecegim.

• hundai ix35 klübü H kullanıcısına yanıt
    Bi aksilik olmazsa 2017 kasım gelicek ama üst paketler sınırlı sayıda. Donanım paketleri değişecek yüksek ihtimalle fiyatı yükselecek.
  • İzmir den anahtar içerde kapılar kilitli kaldı hikayesi
    Bugün başıma olacağı varmış tarzından bir olay geldi anlatayım da
    sizin de başınıza gelirse bilginiz olsun.Aracı bagaj dan açıp elimdekilerin hepsini anahtarın da içinde olduğu çantam ile beraber bagaja koydum.Bagajı kapatmamla beraber araba kilitledi ve kapılar dahil açılmaz oluverdi araba yedek anahtara ulaşma şansım olmadığından İzmir
    Çamkıran Honda yetkili servisini aradım.Yol yardım ekibinin 250 TL karşılığı gelip açabileceğini söylediler seçenek yok gelin dedim.birbuçuk saat kadar sonra bir araç geldi.
    Gelen araç binek tip bir honda araç idi ve hiç bir yerinde yol yardım,honda yardım vs.yazıları yoktu,
    neyse aracı kullanan arkadaş araçtan indi ve aracımın yanına elindeki hava basılınca şişen tansiyon aletinin kola takılan kısmının aynısı bir lastiği şöför kapısına yandan soktu şişirerek kapıyı dışa doğru kanırttı
    sonrada o boşluktan içeriye ucu kıvrık bir tel soktu(hani eski Türk filmlerinde araba çalan lar bu yöntemi kullanır kapıdaki kilit dilini böyle bir çubukla yukarı çekerlerdi ya aynısı)
    ama bu günümüz modern çağında kapı kolunu tel ucu ile kaldırmak için kullandı ve açtı sonra açık kapıyı eliyle ters yönde kanırtarak ilk işlem sırasında oluşan hafif yamulmayı düzeltti.İşlem bittikten sonra herkesin kolayca oluşturabileceği bir forma ruhsat bilgileri
    adres bilgileri vs yazıp bana imzalattı ve bana hiç bir nüsha vs vermeden 250 TL alarak gitti.
    Şİmdi gelelim kıssadan hisseye ben dağda yolda kalmış vbiri olsaydım bu şekilde gelen birinden korkardım açıkçası yetkili bir serevisden gelen biri mi başkasımı diye şüpheye düşerdim.
    ikinci kıssadan hisse hiçbir teknolojik veya elektronik bir alet kullanmadan yapılan bu işlem için yetkili servise gerek yokmuş güvenilir bir oto çilingiri bu işi çok daha ucuza yapardı.
    Son olarak alığı ücretin faturasının adresime geleceğini söyledi,yarın Çamkıran Honda İzmir'in müşteri ilişkilerini ve Honda Türkiye'nin ilgili birimlerini de arayarak bu durumu anlatacağım.
    Hiçkimsenin başına böyle şeyler gelmemesini temenni ediyorum.

• amcabey35 A kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun.

Ben bagaj kapaninca keyless'in kilitlenmesini bir tuhaflik olarak algiladim.

Anahtarsız girislerde yonlu anten kullanılıyor bagajin tekrar acmasi gerekirdi.

Burada bir hata var. Bence bununkesinlikle klavuzuna bakio HTR e aktariniz.(klavuzda uyari ile gecistirilmis olabilir)

Demek istediğim
    YouTube
    Lexus of Brighton - How to retrieve your Smart Key if locked in the boot of your Lexus
    https://youtu.be/yylnR2P_9lo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 27 Mayıs 2017; 6:35:25 >

• Arkadaşlar aracın radyosunda çok kesinti oluyor ve birçok yerde çekmiyor. Sizde böyle bir sorun var mı ?
  • Le.Mans L kullanıcısına yanıt
    2 aracın oldu 2015/6 ikisinde de problem yaşamadık.

• Merhaba arkadaşlar. 2016 model Honda elegance Crv aracımın bakımı geldi. 20.000 bakımı için 1550 Tl ücret talep ediyorlar. Bu sene 20.000 bakımı yaptıran eden var mı. Fiyat biraz şişkin geldi.

• onuratak O kullanıcısına yanıt
    AWD sistemi arka differansiyel yagi degisiyor, gecen senelerde yaptirdigimda bir ucret tutmustu, Bir sonraki Arka Differansiyel Yag degisimi 60.000km'de ilkini yari omrunde degistiriyorlar.

• iyi forumlar

fren diskleri ve balata değiştireniniz oldu mu?

Ankarada hangi servisleri kullandınız ve fiyatlar hakkında bilgi var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaD85

iyi forumlar

fren diskleri ve balata değiştireniniz oldu mu?

Ankarada hangi servisleri kullandınız ve fiyatlar hakkında bilgi var mıdır acaba?
    Bora'ya 20.000 bakımına gittiğimde ön balatalarınız bitmek üzere değiştirelim mi diye sordular. Fiyatı ise 538 TL.
    Değiştirmeyin kesinlikle dedim. Servisler balata kullanılabilir bile olsa değiştirmeyi teklif ediyorlar maalesef. Daha önce 15.000 km'de bakıma götürdüğüm aracımın balataları için bitmiş değişmesi gerekiyor demişlerdi. Kabul etmedim. Araç 35.000 km'deyken balatalara baktığımda daha uzun süre kullanılabilecek durumda olduğunu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuratak

Merhaba arkadaşlar. 2016 model Honda elegance Crv aracımın bakımı geldi. 20.000 bakımı için 1550 Tl ücret talep ediyorlar. Bu sene 20.000 bakımı yaptıran eden var mı. Fiyat biraz şişkin geldi.
    Çok yüksek bir fiyat talep etmişler. Ben 15 gün kadar önce 20.000 bakımı için diferansiyel yağı da dâhil olmak üzere 1050 TL ödedim. Normal fiyat 1150 mertebesinde çıkıyor Ankara - Bora'da. Servis ve işçilik indirimi ile 1050 TL tuttu.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.