Şimdi Ara

2015 e ne kadar yakın geldiğini görünce şaşıracaksınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda kendinizi heba etmeyin gidin vaktinizi daha iyi değerlendirin 4 yıldır sınava giriyorum buralar sınavdan sonra hep böyleydi sınav kolay da olsa zor da olsa. yığınsalları incelerseniz birazda mantıklıysanız zaten anlarsınız neden 2015 e yakın geleceğini. burada birbirinizin moralini bozup durmayın çok da merak eden varsa sorsun mesajdan açıklarım.

• Dinlemeyin, üzülürsünüz.
  • Aman tanrım 15 e nakadar da yakın gelmiş diyeceksiniz küçük dilinizi yutacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın tek bir kelime daha edeyim deme niye biliyor musun? Çünkü inanırım.
  • Kraaaallll

• Bu sefer de burada umutlanip sonuc ekraninda buyuk bir yikima ugramak istemiyorum hacım ya

• gençler tabi ki herkesin nasıl fikri varsa bu da benim fikrim bu durumu daha önce de yaşadım çünkü yığınsallar büyük oranda fikir veriyor lys den sonra da her türlü yığılmalarda açılmalar oluyor zaten ygs puan sıralama benzerliği 2015e çok yakın herkes öyle gelmesini ister umarım gönlümüzce olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar maalesef 2015 gibi gelmesi imkansiz bu seneki fenler ona göre çok basit kaliyo ama keşke gelse bide sınava başvuru yapanların sayısı hersene artiyo bence 2013 un üzerine 5 k ekleyip siralamanizi tahmin edin

• Hocam 2014-2015 arasi bana cok iyimser geliyor. Kiyaslamalarinizi da okudum ama 2014e bile razi gibiyiz. Umarim dediginiz olur

• gugklusaat G kullanıcısına yanıt
    Hangi aralık için 5k ekliyoruz ?

2015 fen de kolaydı fizik kimyada yine aynı netleri yaptım sadece bu senenin kimyası daha kolaydı
  • beyaztişört B kullanıcısına yanıt
    Mf3 mf4 bu benim tahminim ama

• ordinaryuslystör O kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam işte o zaman umut öncül yoktu kimya özel yoktu Behzat hoca bilinmiyordu bunlar sıralamaları baya etkiler şahsen ben fizikteki netimi umut oncule borçluyum Allah razı olsun

• Lys aynı zorlukta olabilir ama hesaplama sitelerine siz ygs yide yazıyorlar sonra çok iyi geliyor. Ygs sıralamasını yanlışlarını artırarak gerçek sonucuna getirdikten sonra lys netlerinizi yazarsanız doğru sonuca ulaşırsınız.

hocam o zamanlar dershane kültürü sağlamdı zaten öyle videolara ihtiyaç yoktu bu sene piyasadaki dershane kaynakları olsun temel liselerin %90'ı olsun berbattı insanlar dershaneden-okuldan verim alamadıkları için videolara yöneldiler yani senin dediğinin etkili olacağını düşünmüyorum.
    Umut öncül'den tüm türkiyenin haberi olduğunu sanmıyorum. Hocalarageldiğin fizik izlenimleri Umut Öncülün izlenimlerini tokatlar. Ama lys fizikte hocalarageldikle ilerleyeni de lys tokatlar. Özet: Tüm türkiyenin umut öncülden haberi yok ben hiç umut öncül izleyen fen liseli görmedim. Çok da etkilyeceğini sanmıyorum. Ama bundan 5 yıl sonra gerçekten etkileyebilir bak ona bir şey diyemem.
  • hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    zaten bu detaylara boşuna takılmışlar hiçbiri yokken teknofem denen bi gerçek vardı youtube da ki halen var ve hala üstüne tanımam bu sene bile ordan dinledim. youtube da izlenmesi nedir bilmem ama 2 sene önce herkes bilgisayarına indirirdi hatta sitesi ücretliyken bile indirip arkadaşlara verenler oldurdu. yani hep vardı bu tarz şeyler yeni değil.
  • Hocam bu dediğin ygs 5k için geçerli mi çünkü bya yüksek geliyor böyle gelsin çok isterdim sakıncası yoksa izah edebilir misin neden böyle düşündüğünü

• yearsofsilence Y kullanıcısına yanıt
    yığınsallarla ilgili bi durum. ygs1-2 mf3-4 ilk 20k içindi bahsettiğim olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurtaylan

Sakın tek bir kelime daha edeyim deme niye biliyor musun? Çünkü inanırım.

vaat, ezelden bir kesiti görünce tebessüm ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.