Şimdi Ara

2015 EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.(2017 de güncellenecek konu) (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
111
Favori
220.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yalova uluslar arası ilişkiler ingilizce 118 k benım tm 2 sıralamam 100 k gelir mi? ve önerirmisiniz ?
  • ts 1 de sıralamam 18539 ts2 de sıralamam 17362 ankara veya Kırıkkaleye gitmek istiyorum ankarada coğrafya öğretmenliği ve Türkçe öğretmenliği hariç her bölüme girebiliyorum.TM 2 de Kırıkkale sınıf öğretmenliğine gidebiliyorum Türkçe öğretmenliğide Ankarada olmuyo sizce Ankara kalıp coğrafya edebiyat gibi diğer bölümlerimi okuyum ya da sınıf veya Türkçe öğretmenliğimi okuyum atamaları biraz daha iyi.Ben Ankarada okumayı istiyorum.Kırıkkaleye her gün git gel yapabilir miyim.Gidilebiliyorsa bile değer mi? ( öğretmen olmayı hep istemişimdir bu nedenle bölümün atanma sayısı önemli)

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelkeriş -- 3 Temmuz 2015; 1:12:47 >
  • uluslararası Ticaret ve İşletmecilik nasıl okuyan ya da bilgisi olan varmı
  • merhaba arkadaşlar mf4 de 117 bindeyim yazılcak yerler olarak neler tavsiye edersiniz?
  • benim sayfa 84'deki post'a da bir el atsanız çok makbule geçer :( valla karar veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Bu puanlara herhangi bir yerden bir şey gelir mi ? Lütfen birisi yardımcı olsun... YGS'ye çalışmaya mı başlayayım yoksa ?
     2015 EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.(2017 de güncellenecek konu)

Dil'den tutan yerler var, iyi mi sorarsan kötü diyebilirim, ama illa ki tutuyor yani 31K'ya. Mezuna kalıp seneye daha iyi yaparım dersen mezuna kalman iyi olur açıkcası.

• dil-1 6500 sıralama ile istanbul'da müttercim tercümanlık gelir mi?
  • dokuz eylül iibf düşünenlere yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Bu puanlara herhangi bir yerden bir şey gelir mi ? Lütfen birisi yardımcı olsun... YGS'ye çalışmaya mı başlayayım yoksa ?

Dil'den tutan yerler var, iyi mi sorarsan kötü diyebilirim, ama illa ki tutuyor yani 31K'ya. Mezuna kalıp seneye daha iyi yaparım dersen mezuna kalman iyi olur açıkcası.

Bu puana Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Rehberliği 2. Öğretim en iyisi olur bence.

Edit : 24k mış pardon hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popcorn Playa -- 3 Temmuz 2015; 8:42:55 >

• Benim girmek istedigim yer 329k benim sıralamam ise 383k. Gelme ihtimali var mı, fikrinize ihtiyacım var

Not: iktisat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nodrev kullanıcısına yanıt
    ben de bilgisayar gibi ama bu gidişle tıp da yazabilirim matematiği çok pis batırdım lys de obp zaten çok azdı çok ters gitti her şey ama hayırlısı artık
  • Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    Seni cok iyi anliyorum.benim de 2. Senem ve mf 3 te 26 bindeyim.dis istiyordum ama malum gelmiyor.ikinci bi secenek dusunmemistim acikcasi o yuzden durumlar karisik.simdi ozellerde dis hekimligini arastiriyorum ama ailemi zor durumda birakacagi icin kararsizim.eczaciligi dusundun mu peki @Sör Aragorn

• dil1- 456 puanla 2241 sıralama var ne önerirsiniz istanbul icin
    marmara ing öğretmenliği rahat tutuyor gibi de tercümanlık gecen sene 2190. kisiyi almıs
  • İtü istemiyor musun ? Rahat gelir sana.
    hocam itü olabilir gibi 7330 sıram ama tıplar düştü acaba yükselir mi bilmiyorum itü gelirse üzülmem bilkent felan olmadı diye ama durum kritik gibi.Ama sanki bu sene tıp revaçta baya kontenjanlar da azaldı dershanelerin son senesi bir de tıpa yönelim artar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

ban yedim 5 günlüğüne, biraz geç geldi ama atayım sonucumu, seneye girenlere ibret olur

ilk senende durum nasıl ss atabilir misin

• hocam itü garanti senin hem itü ing kontenjan da arttırdı. İnşallah tıpa yönelim artar.Aslında ben de itü istiyorum ama tam sınırdayım gelmeme ihtimali var.İtü gelmezse bilkent %50 düşünüyorum.
    aslında sana da gelme ihtimali var gibi hem ing 5 kişi arttı bir de 15 20 arası itü uçak kontenjan arttırdı ki uçağın puanları daha yüksek.Senin sıralama neydi tam olarak
  • 7978 hocam.
    hayırlısı olsun ya umarım gelir ikimize de 5 kişilik artış nerden baksan 200 300 kişi düşürür sıralamayı uçak etkisiyle de bi o kadar düşse iyi tıp kontenjanlarının azalması çok etkilemez heralde
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.