Şimdi Ara

2015 EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.(2017 de güncellenecek konu) (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.218
Cevap
111
Favori
220.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tm3 den 28bine katu yada süleyman demirel hukuk gelir mi arkadaşlar? Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler aydın üniversitesi tam burslu psikoloji gelir mi sizce
     2015 EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.(2017 de güncellenecek konu)
  • millet aşağıdaki bağlantıdan puanlarınıza ya da sıralamanıza göre girebileceğiniz üniversiteleri/bölümleri detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

https://www.tercihrobotu.com.tr/default.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Valla seninde böyleyse hocam gel özele dertleşelim konuşalım :)

MTOK değil teknoloji fakültesi.

İkisi aynı mı ? MTOK sadece meslek liseliler gidebiliyor diye biliyorum ???
  • ParmağınıSehbayaVuranAdam kullanıcısına yanıt
    12yim ben
  • sizce bu puana göre bu sene gidilirmi gelecek senye tekrar ygs lys yapıyımmı
     2015 EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.(2017 de güncellenecek konu)
  • 215k dayım mf4 210k 205k yerlerin gelme şansı nedir ?

• Taban puanı 000.000 yazan üniversiteler var ne anlama geliyor yardım lütfen.
  • L34DRi L kullanıcısına yanıt
    Ha?

• quote:

Orijinalden alıntı: gengar18

Taban puanı 000.000 yazan üniversiteler var ne anlama geliyor yardım lütfen.

Bölümün daha yeni açıldığını gösteriyor.

Beyler benim dil-1 sıram 3900 ama istediğim bölümler 2000-3000 civarı, acaba açıkta kalır mıyım sadece onları yazsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesteR-

benim sayfa 84'deki post'a da bir el atsanız çok makbule geçer :( valla karar veremiyorum

ben olsam ankaraya giderdim ankara pahalı değil memur şehri derler hatta insanı sıcakkanlıdır ama hukuk okumak istiyorsan yurt dışında eğitim görmen zor dil öğrenmek istiyorsan ankarada dil kursları bulabilirsin
  • MERSİN TIP HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA??
  • lordfatih L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilgilendiğin için, zaten denklik bulmak bayağı zormuş.
  • antoinette00 A kullanıcısına yanıt
    hertürlü gelir
  • bir arkadaşım tercih için yardım edip edemeyeceğimi sordu ben de size danışıyım dedim

tm1 4.2 k
    tm2 2.9 k
    tm3 2.1 k
                                                                                                               2010                        2011                      2012                      2013                      2014

Boğaziçi Üniversitesi - İktisat(Tm1)                                                           1685                        1791                      1828                      2465                      2231

Boğaziçi Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi(Tm2)                1570                        1688                       1670                       2194                    2033

Boğaziçi Üniversitesi - Sosyoloji(Tm3)                                                        3772                       3718                     3758                        4076                     3300

Koç Üniversitesi - Sosyoloji (özellikle bunu merak ediyorum)(Tm3)                 3750                        1990                     1830                        5730                     2720

sizce hangileri gelir?

bölümler hakkında tecrübe ve bilgilerinizi de varsa paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• MF4 63800.Geçen sene Kocaeli endüstri mühendisliği(İ.Ö) 61.200 le kapatmış.Kazanabilir miyim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Ha?

Yanlis mesaji alintilamisim pardon ya :)

Insaat muhendidi olan veya okuyan varda pm atabilir mi lutfennn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L34DRi -- 5 Temmuz 2015; 19:53:24 >
  • sizce muğlada normal öğretim okumak mı yoksa eskişehir çanakkale sakarya gibi şehirlerde ikinci öğretim okumak mı?
  • Boğaziçi Felsefe bölümüyle ilgili bilgisi olan var mı? Zor ve iş imkanı dar bir bölüm olduğunu biliyorum ama Boğaziçi'ni çok istiyorum ve sosyoloji ile çap veya yan dal yapmaya çalışacağım, okulun adı sayesinde de insan kaynakları, reklamcılık gibi yerlerde çalışabilmeyi umuyorum.(buralarda çalışan felsefe mezunları duydum) Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.