Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Origen maçı tam iftar saatine denk geliyor sanırım .
  • keke'nin maçı saat kaçta söyleseniz
  • Gambit bitti demeden bitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huniyi yasaklamalarla durduramazlar, biraz kamplayip tilt etmeleri lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: HandCuff93

origen fnatic maçında huni odaklı yasaklama seçim yine olacak ancak yinede huninin taşıma potansiyeli olan bi hero seçeceğini düşünüyorum.Çünkü son haftalardaki febiven'in lanedeki formsuzluğu ve xpekeninde genellikle vlad alıp aşırı safe oynaması sebebiyle febiven çok iş yapamaz gibi duruyor.2014 deki rekklesdan sonra gördüğüm eu'da en etkileyici adc performansını niels'de(forgiven dahil)gördüm,son maç hariç tabi son maç muhtemelen hatırlamak bile istemeyecektir takımın ilk mağlubiyetini almasındaki en büyük faktör kendisiydi gerçekten berbat oynadı(forgiven dahil).Yellowstarın büyük oynayacağı yine aşikar.İş reignover ve amazingde bitiyor.Amazing performans olarak çok iyi son dönemde,takıma da uyum sağlamış.Soaz ve huni çevresinde biteceğini bekliyorum.Rekkles: ki kendisi beni adc ye başlatan adc sevdiren elemandır yaz mevsiminde bile eski rekkless'ın yaptıklarını göremiyoru kendisinde.Umarım niels karşısında ekstra bir şeyler yapabilir yoksa eu lcs deki en iyi adc için tek aday niels olacak gibi gözüküyor

Hjarnan?

• Huni taşıyor yine yeniden
  • ekko is balanced
  • soaz beklediğim gibi huninin çok gerisindeydi.Tf performanslarında ise tamamıyle fnatic bireysel olarak çok iyidi.Yellowstar kat kat iyi oynadı .Bunları bekliyordum da xpeke'nin bu denli kötü oynayacağını oyun boyunca 70-100 minyon arası minyon farkı yiyeceğini düşünmezdim.Özellikle bottan açılan ilk intibitörda tamamen azirin bireysel saçmalıgı yüzünden bir nexus kulesi düştü.Niels geçen haftaki roccat maçındaki gibi yakalandı ara ara şaşırtıcı şekilde.Huni yellowstar rekkles kusursuz oynadı.Febivende çok ön planda olmasa bile yaptıgı minyon farkı aldıgı pozisyonlarla kusursuzdu
  • Xpeke bence origenin kazandigi maclarda bile iyi oynamiyordu.3 hafta boyunca takimi tarafindan tasindi gerci 2 maglubiyet aldiginda hemen elestirmek ne kadar dogru bilmiyorum ama performansini yukseltmesi gerek orasi kesin

• Maçlar birazdan başlıyor..
  • pepi onur kırıyor , dalga geçiyor .

helal olsun fnatic e , yazıklar olsun giants a pepi takım için bir değil 2-3 numara büyük .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedymaster -- 2 Temmuz 2015; 23:03:20 >
  • 9 temmuz

Copenhagen wolves - unicorns of love = UOL
    Origen - Giants = ORIGEN
    SK Gaming - Gambit = GAMBIT

10 temmuz

Roccat - h2k = H2K
    SK Gaming - Copenhagen Wolves = SK

Bu tahminler gelir mi izleyen arkadaşlar? Patlama ihtimali olan tahminim var mı acaba? Yorumlarsanız sevinirim.
  • 9 mayısta sk patlayabilir uol giants maçı da riskli giants da iyi durumda
  • Roccat win

• quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

9 temmuz

Copenhagen wolves - unicorns of love = UOL
    Origen - Giants = ORIGEN
    SK Gaming - Gambit = GAMBIT

10 temmuz

Roccat - h2k = H2K
    SK Gaming - Copenhagen Wolves = SK

Bu tahminler gelir mi izleyen arkadaşlar? Patlama ihtimali olan tahminim var mı acaba? Yorumlarsanız sevinirim.

Patladı

• Forg1ven iyide çocuğun çevresi kötü
  • UoL ne ara çevirdi maçı
  • amazing trash. lloncepti alın o takıma taşır
  • HUNI
  • 14-0 diyecek söz yok.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.