Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş origen ilk 4 e bile giremez diyordu keşke mesajı saklasaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Origen bu sene FNC ile işi götürecek galiba :) ikisi arasındaki maçı bekliyorum ben

1 ay sonra o maç
  • rekless free win, şu an takımın en formsuzu
  • Origen ve Fnatic ligi domine etmeye devam ediyor Giants eskisi gibi değil takım olarak çok iyiler pepi çok ön planda UoL yine tecrübesini konuşturarak maçı iyi çevirdi gerçekten bu arada vander'ın thresh oyunları iyiydi Elements in toparlanması zaman alacak gibi.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloneTrooper -- 7 Haziran 2015; 22:25:14 >
  • soaz a sallayan sevgili fnatic taraftarına soaz sağlı sollu geçirmeye devam ediyor

edit : yanlışlıkla birine cevap olarak atılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedymaster -- 11 Haziran 2015; 19:57:21 >
  • Origen domine etmeyi birakti tecavüz girisimine girdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giants yine iyi oynadı
  • Diamondprox suan muhtemelen avrupanin en iyi 10. jungleri :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasburak -- 12 Haziran 2015; 0:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diamonprox'u şu halde izleyince bir garip oldum. Sebepsizce dive atmalar, ne yaptığını bilmez hareketler, free kill vermeler. Umarım toparlar ilerleyen zamanlarda. Favorim bu dönem Origen bakalım nolacak Fnatic ile olan maçları çok çekişmeli geçecek gibi duruyor.

• Lulu ile bota gitti lan adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Lulu ile bota gitti lan adam

değişmeyi mi unuttular yoksa bilerek mi değiştiler

• quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

quote:

2 çeşit görüş var birincisi değiştirmeyi unuttular, ikinci görüş kasıtlı olarak yaptılar peppi eskiden adc oynuyormuş kendine hasım olarak rekkles'ı görüyormuş ondan dolayı

• quote:

quote:

quote:

2 çeşit görüş var birincisi değiştirmeyi unuttular, ikinci görüş kasıtlı olarak yaptılar peppi eskiden adc oynuyormuş kendine hasım olarak rekkles'ı görüyormuş ondan dolayı

Hukuk mu okuyon :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyasburak

quote:

quote:

quote:

Hukuk mu okuyon :(

işletme

• Taric gördüm gözlerim yaşardı. :(
  • CandyPanda çok kötü. Geçen yıl böyle değildi bu adam. Bir split LCS'ten uzak kaldı ne hale gelmiş.
  • Froggen reyiz ağlattı, her daim yanındayız arada olur
  • Umarım Febiven, xPeke'ye karşı Zed picklemez..
  • origen fnatic maçında huni odaklı yasaklama seçim yine olacak ancak yinede huninin taşıma potansiyeli olan bi hero seçeceğini düşünüyorum.Çünkü son haftalardaki febiven'in lanedeki formsuzluğu ve xpekeninde genellikle vlad alıp aşırı safe oynaması sebebiyle febiven çok iş yapamaz gibi duruyor.2014 deki rekklesdan sonra gördüğüm eu'da en etkileyici adc performansını niels'de(forgiven dahil)gördüm,son maç hariç tabi son maç muhtemelen hatırlamak bile istemeyecektir takımın ilk mağlubiyetini almasındaki en büyük faktör kendisiydi gerçekten berbat oynadı(forgiven dahil).Yellowstarın büyük oynayacağı yine aşikar.İş reignover ve amazingde bitiyor.Amazing performans olarak çok iyi son dönemde,takıma da uyum sağlamış.Soaz ve huni çevresinde biteceğini bekliyorum.Rekkles: ki kendisi beni adc ye başlatan adc sevdiren elemandır yaz mevsiminde bile eski rekkless'ın yaptıklarını göremiyoru kendisinde.Umarım niels karşısında ekstra bir şeyler yapabilir yoksa eu lcs deki en iyi adc için tek aday niels olacak gibi gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.